Pasipasakosiu ir as. Kai man zutbut prisireike pasikeisti,eilini karta prisidirbau su "tonika" dazomuoju sokoladiniu balzamu. Jau esu nusvilusi su juo,bet kazkodel tai isgaravo is galvos ir noras nustebinti kitus nugalejo

nu tai kadangi as naturaliai sviesi esu,likau tamsiai ryza. Galvojau nusiplaus,ir ka jus manot? Jau apie menesi vaikstau ryzaa

sviesiai,bet pakankamai ryskiai :/ tai nusipirkau sviesiu dazu ir...padejau i lentyna. pagalvojau,kad biski pataupyt reik,nes 30-ies jau ir peruko reikes... nusprendziau nusibalint naturaliai. I sampuna suspaudziau puse citrinos. paskui susiradau sena purkstuka,suspaudziau likusia citrina,dar citr,rugsries biski vandeny istirpinau,medaus biski istirpinto,alyvuogiu ir ricinos aliejaus,siaip,del bendros naudos

nu,issiploviau galva sampunu,kuris NUO CITRINOS NEBEPUTOJO IR PRARADO KVAPA(kitaip tariant tiesiog i minksta vieta beveik visas buteliukas padoraus Nivea sampuno),paskui savo marmalu nupurskiau plaukus,kas speju buvo klaida,nes ryte tai galvos neplausiu,o galva aliejais ispurksta,nors kiekis ir mazas,bet ant plauku speju jausis

ryt pabandysiu parasyt,kas gero gavosi

bet speju tokie kiekiai nenubalins mano plauku,teks turbut chemijos griebtis...