Hbs neigiamas, vadinasi nesergu ir negaliu užkrėst kitų, bet 0,61 tai ne 0, vadinas kažkiek kontakto su virusiuku buvo. O jeigu ANTI-Hbs >3, tai irgi ne 0, reiškias kažkoks imunitetas minimaliai formavosi, o gal formuojasi.
Kiek skaičiau, sveikstant Hbs mažėja, tai formuojantis imunitetui, tas 0,61 turėtų sumažėt iki nulio?
Ar man dar susiformuos tas imunitetas pagal tokius rodiklius, ar reikėtų skiepytis? Juk vaiko tėvas serga, aš taip tikėjausi kad turėsiu jau imunitetą tam virusui, o dabar bijosiu bendrauti su juo.
Ir dar būtų įdomu ar galima užsikrėst palaipsniui, tarkim gauni truputį bacilų, kitąkart dar truputį tada dar truputį. Pirmakart tarkim organizmas bacilas atlaikė, antrakart atlaikė, o gal trečiakart neatlaikys, nes pirmus du kartus ir taip jų gavo...

O kaip galima skiepytis, jei jau turi truputį viruso, kaip tada organizmas atlaiko skiepus..
Niekur neradau išsamesnio straipsnio, visur ta pati info, kaip sužinot teigiamas ar neigiamas rezultatas, o smulkmenų niekur nėra, gal per daug aš čia suku galvą, bet nesinori sirgti