Įkraunama...
Įkraunama...

Hepatitas B

QUOTE(*agnyte* @ 2015 07 16, 20:22)
antra daroma menuo po pirmos, trecioji - 6men. po pirmosios. bent jau mane taip skiepyjo. ir tikrai skaudi vakcina...

tikriausia taip ir bus,jau turiu sekanti men antra,po metu kraujo tyrimas,ar veikia vakcina,dar viena vakcina,o tada jau kas 5m.Snd jau nebeskauda,bet isties skausminga
Atsakyti
QUOTE(Moshino*** @ 2015 07 17, 10:55)
tikriausia taip ir bus,jau turiu sekanti men antra,po metu kraujo tyrimas,ar veikia vakcina,dar viena vakcina,o tada jau kas 5m.Snd jau nebeskauda,bet isties skausminga

bet ar reikia kas 5m. kartoti? man jau virs 10m. praejo ir vakcina dar veikianti.
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2015 07 17, 13:29)
bet ar reikia kas 5m. kartoti? man jau virs 10m. praejo ir vakcina dar veikianti.

gal ir nereikes,nezinau kiek metu dirbsiu sita darba:)
Atsakyti
Sveikos, merginos, o kur ir pas kokius gydytojus lankotes? As eidavau Grybo g. , bet labai jau finansiskai skausmingi tie tyrimai ir konsultacijos gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurkaz: 03 lapkričio 2015 - 15:05
Sveikos merginos. Kokia galimybe uzsikresti hepatitu b po vieno nesaugaus lytinio akto ir tai kuris buvo nutrauktas , o ne i vidu blush2.gif vyras pries 15 metu suzinojo , kad yra nesiotojas. Po kiek dabar laiko galiu pasidaryti kraujo tyrimus, kad galeciau pasiskiepyti? Aciu uz info.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2016 01 15, 17:48)
Sveikos merginos. Kokia galimybe uzsikresti hepatitu b po vieno nesaugaus lytinio akto ir tai kuris buvo nutrauktas , o ne i vidu blush2.gif  vyras pries 15 metu suzinojo , kad yra nesiotojas. Po kiek dabar laiko galiu pasidaryti kraujo tyrimus, kad galeciau pasiskiepyti? Aciu uz info.

vieni yra kur lyg iskart parodo, kiti po puses metu. pasiskambinkit i kokia laboratorija
Atsakyti
Merginos, gal galite padėti su dietologu ar gal kokią nuorodą žinote, kur rasti dietą diagnozavus ūminį kepenų uždegimą? Mano mamai įtaria hepatita B, padarė tyrimus, bet laukia atsakymo, o kol kas patvirtino ūminį kepenų uždegimą ir išleido namo.. nei kaip maitintis nepasakė... ieškojau internete, bet randu tik apskritai kaip maitintis sergant kepenų ligomis, o čia sudėtingiau, nes didelis ūmus uždegimas.. gal kas nors turite patirties su mityba ar galite patarti kur kreiptis.. mes Kaune 4u.gif
Atsakyti

Labai sunku pasakyt nuo zmogaus priklauso . Zinau seima  vyras neturi hepatito o moteris turi visa gyvenima. Nesiskiepija ir neuzsikrecia be jokiu saugojimusi

Atsakyti

Labai sunku pasakyt nuo zmogaus priklauso . Zinau seima  vyras neturi hepatito o moteris turi visa gyvenima. Nesiskiepija ir neuzsikrecia be jokiu saugojimusi

Atsakyti

Atsakyti

Atsakyti