as ji duodu savo vaikui.man rekomendavo patikima vaistininke,sako,kad tikrai geras

Aš nežinau, ar sutapimas, bet kai pradėjo gerti immunotrofiną, pasibaigė nuolatiniai sirgimai su temperatūrom. O taip buvo non stop nuo birželio iki lapkričio pradžios. Man patinka, kad esantys jame vitaminai nėra 300 proc., kai kituose vitaminuose, o kaip tik tiek, kiek priklausytų kad būtų. Jau du mėnesius eina be pertraukų į lopšelį. Turi slogelę, bet temperatūra nebeužkyla ir nesikomplikuojs į kažką. Plius dar kurį laiką dukart per dieną purkšdavau Immuwash. Dabar darau pertrauką, nes nei vieno, nei kito be pertraukų vartoti negalima
QUOTE(Vilmami @ 2008 12 20, 14:27)
o kiek laiko vartojot be pertraukos? As mastau po 2 buteliuku padaryt. Ir kiek ilgai ji turi testis? 

Sugėrė vieną, bet dabar kažko pilvukas sustreikavo, tai natūraliai gausis pertrauka

Sveiki
O kokia doze geria? 5ml
Mes irgi ji norime pradeti vartoti
Aciu
O kokia doze geria? 5ml
Mes irgi ji norime pradeti vartoti
Aciu

Buvau eurovaistinej Pasilaiciu, tai nebuvo. Kur ji pirkti galima, ar Camelios vaistines turi?
Gėrėm, jokio efekto

O mums paskyre si vaistuka,ir niekur negauname,cia pas mus provincijoje sake nebeuzsako vaistines jau jo
Mano sunus niekaip nebepasveiksta,gryzom is ligonines,vel atkrito,jau visas sausis sitaip