mamytes patarkit , kaip ilgai duodavot misinuko, ir kada jau pereit galima prie pieno. ir jei pienas is parduotuves- virint ar? jis jau pasterizuotas gi..
mum dabar 1metai 2 men
                
                                    
                
                
                
            
                piena galima duoti nuo 1 metuku, po truputi bandyti (pradziai koki 50ml ir pati liesiausia 1-1.5 % riebumo), mano kleckui jau 1.1 metuku, bet jam, kad ir duodu piena jis jo negeria, o tik raukosi, tai dar isinuka duodu, manau ateis laikas ir gers, nes ir misinuka NAN 2 jis ne nuo 6 men pradejo gerti, o nuo 8-9 men, taigi mes neskubam  
  o va musu dickis jau nuo 10-11 men plempdavo piena ir bedos nematydavo  
                
                                    
                
                
                
            
                mes jau gerem, viskas gerai lyg. tik vakar vo su vyru svarstem, virint ar ne? as taip , jis ne 
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(pionas @ 2008 12 21, 12:17)
mes jau gerem, viskas gerai lyg. tik vakar vo su vyru svarstem, virint ar ne? as taip , jis ne 
Visada geriau apsidraust, negu vėliau nagus graužt
                nezinau, as gal reklamos auka 
 bet mes perkam vaikiska pieneli Aptamil Kindermilch. dukrai labai patinka  
  
 kazkaip neskubam prie pieno pereit. valgo musiske prastai, tai nors vitaminizuoto misinio gauna...
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            QUOTE(pionas @ 2008 12 21, 13:17)
mes jau gerem, viskas gerai lyg. tik vakar vo su vyru svarstem, virint ar ne? as taip , jis ne 
Jei iš parduotuvės pienas, tai kam jį virint? Juk jis ir taip pasterizuotas, ten beveik nieko nebėra. Tad tik pašildykit ir gerkit į sveikatą
                Įdomu, ar karvės pieną kas nors skiedžiat vandeniu? Milupos košelių gaminimo instrukcijoje rašo, kad jei košė gaminama su karvės pienu, jį reikia perpus skiesti vandeniu. 
.  Karvės pienas turi daugiau baltymų, matyt, todėl 
                
                                    
                
                
                
            
                as pradzioje skiedziau, dabar ne.
o is parduotuves pienas pasterizuotas, bet ten gi ne iki 100 laipsniu uzvirina, tai va sakau susipainiojau, kaip reikia daryt:) kol kas virinu
                
                
            o is parduotuves pienas pasterizuotas, bet ten gi ne iki 100 laipsniu uzvirina, tai va sakau susipainiojau, kaip reikia daryt:) kol kas virinu
                Nevirinau pieno, gerėm nuo metukų  
                
                                    
                
                
                
            
                As savo maziukui pradejau duoti virinta pirnuka nuo 10 menesiu.is pradziu kol priprato skiesdavau su virintu vandeniu, vis maziau pilant vandens ir daugiau pieno 
                
                                    
                
                
                
            
                Manoji pieno negeria... Meta buteliuką į šoną ir viskas 
 Geriam mišinį
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            QUOTE(pionas @ 2008 12 22, 10:27)
as pradzioje skiedziau, dabar ne.
o is parduotuves pienas pasterizuotas, bet ten gi ne iki 100 laipsniu uzvirina, tai va sakau susipainiojau, kaip reikia daryt:) kol kas virinu
o is parduotuves pienas pasterizuotas, bet ten gi ne iki 100 laipsniu uzvirina, tai va sakau susipainiojau, kaip reikia daryt:) kol kas virinu
Pasterizacija  konservavimo būdas. Jo metu, šildant maisto produktus, siekiama užmušti ar sustabdyti mikroorganizmų augimą, išlaikant produkto skonį ir savybes. Pagrindinis pasterizacijos tikslas yra prailginti produktų naudojimo laiką, sunaikinant mikroorganizmus. Tad galit tikrai nevirinti, nes juk ir šiaip priimdamos pieną bendrovės iš žmonių, jį dar visokiais preparatais patikrina, kad, pvz., nebūtų antibiotikų ir kitų medžiagų, kurios visiškai nesuyra net ir pavirinus. Tikrai tą žinau, nes panašų darbą dirbu
    







