Norėjau paklausti tų, kas turi taupykles, kur galima Vilniuje jų nusipirkti?Skubiai ieškau sūnui, norisi didesnės
Sveiki visi,
Norėjau paklausti tų, kas turi taupykles, kur galima Vilniuje jų nusipirkti?Skubiai ieškau sūnui, norisi didesnės
Jei kas galit pasidalinkit info per až
Kolkas neturiu dukrytei taupykles,bet manau,kad butu pats laikas ja isigyti ir pradeti kaupti pinigelius
sveikos. na mes su mb ir planuojam pradet taupyt pinigelius lelui. va pas mus ji jau 6 men. tai reik sutaupyt ant pirmu mokyklos metu, nes kainuoja vaika isleist i mokykla
na bet as mastau taupyt banke ar pan kad da palukanu gaut. biski pradediu dometis, manau gal geriausiai butu indeliai tik da nzn kokie, gal investiciniai. kas men planuojam skirt apie 20lt ar gal kartais daugiau
Mes sūnui jau senai taupom, turi taupyklę, kur dedamos monetos, ir turi vokelį, kur dedamo banknotai.
Dukriukui dar nenusipirkom taupyklės.
Savo mergičkai karts nuo karto įmetu litą, kitą į taupyklę, realiai pati taupo: kai gauna iš tetos kiekvieną mėn, kišenpinigiai, litai į mokyklą pavalgyti...
Pamenu,kai dar buvau maža,mano mama rinkdavo vadinamus jubiliejinius litus (1LT monetas). Sutaupė jų apie 200LT,o po to man juos atidavė, kai važiavau į Palangą.
QUOTE(šneider @ 2011 05 29, 14:49)
Mes sūnui jau senai taupom, turi taupyklę, kur dedamos monetos, ir turi vokelį, kur dedamo banknotai.
Turiu ir baltais centais maišelį ir rudais centais maišelį manau kokia 300lt bus Bet kaip juos išsikeisti, ar verta taip taupyti jeigu bankas ima didelį mokestį
metalinius litus sakiau nešiuosi į parduotuvę po 10-20lt ir pirkdama įkišdinėsiu, o vietoj jų į vokelį tą sumą dėsiu popieriniais
QUOTE(irma-firma @ 2013 01 08, 01:20)
Turiu ir baltais centais maišelį ir rudais centais maišelį manau kokia 300lt bus Bet kaip juos išsikeisti, ar verta taip taupyti jeigu bankas ima didelį mokestį 
metalinius litus sakiau nešiuosi į parduotuvę po 10-20lt ir pirkdama įkišdinėsiu, o vietoj jų į vokelį tą sumą dėsiu popieriniais
lb.lt pasižiūrėk. kiek žinau buvo ir Klaipėdoje jų skyrius bet uždarė. Kaune tikrai yra
Tai taupykime taupykime
Sunus taupo pinigelius taupykleje,o banke turim atidare spec saskaita i kuria dedam pinigelius,juos pasiimti gales kai sulauks 21
Sveikos 
Nors tema dar apie litus, bet vis vien aktuali
Mes taupydavom, kaupdavom vaiko pinigėlius, bet nusprendėm, kad metas pradėti jį patį mokyti taupyti
Ilgai svarstėm kaip tai daryti. Tai perskaitę keletą straipsnių sugalvojom, kad nupirksim kokią smagią taupyklę, ir tada pradėsim žaidimo forma skatinti mesti tuos pinigėlius, kuriuos patys duosime ar močiutė padovanos
Bet išsirinkti sunkiau nei atrodo, pasirodo
Nes jų visokių yra
Pavyzdžiui https://www.breto.lt...tuve/taupykles/ čia pradėjom žiūrėti. Tai darysim tokią mokymo programą. O kaip jūs mokote savo vaikus taupyti?
Nors tema dar apie litus, bet vis vien aktuali
Mano vaikai turi po dvi tupyklias į vienas meta centus ir metalinius pinigėlius (kuriuos retkarčiais jiems paprašius pakeičiu į stambesnius) į kitas popierinius. Niekada specialiai kažkaip nemokiau, bet jie susitaupo ir ant stambiu pirkiniu (pvz telefono). Pinigu į taupykles meta, kai gauna per gimtadienius arba iš seneliu ar kas lieka nuo savaitės dienpinigių. Aš jiems visada duodu pirmadieniais nustatyta suma kuria jie gali išleisti ant pietų mokykloje, arba kaip nori.
maniškiai taupyklių neturi, monetas ir banknotus deda į vokus.