QUOTE(Shalnaja @ 2006 12 18, 20:30)
Nepulk i panika

Kiekvienas vaikutis yra individualus.O kaip tavo mazute ar rami?Kaip daznai praso valgyti?Ar tikrinai kiek pienuko turi?Paprasyk,kad padarytu kraujo tirimus ir nusiustu pas gastrenterologa padaryti exoskopijos skranduko.
Mano sunelis irgi priauga vos po 250-350g. i menesi nors norma skaitosi ne maziau kaip 600g. Bet kai istyrem vaika viskas buvo normoje.Tiesiog yra storuliukai ir yra coliukai

Mno dukryte buvo is storuliuku,o vat sunelis is coliuku

Daktare sake,kad kekvienas vaikutis priauga savaip ir nereikia lygintis niekada su kaimyno Jonuku ar Onute
Del to svorio galiu kaltint tik save.As net nesupratau,kad ji budavo alkana...Vis rekdavo ir rekdavo(pasirodo nuo alkio),po to man pradejo kilti itarimas,kad gal jai neuztenka pieno,pradejau nusitraukinet,godziai suvalgydavo,bet nezinojau,kiek vaikui reikia ml.laimei,kad neuzilgo buvo vizitas pas gydytoja ir tada suzinojau,kad valgyt gaudavo per mazai.(o maitinau krutimi,is kur man zinoti,kiek to pieno istraukia).Tai va,o dabar valgo tiek kiek nori,duodu savo pieno ir po to, kiek truksta, misinio.tai rami,laiminga ji,neverkia visai.Pasidarem kraujo ir slapimo tyrimus,bet dar nezinau atsakymo.Tieiog,patarimas visoms,pasidometi,kiek vaikui reikia pieno ml,kad nebutu problemu,kaip man.Tikiuosi,dabar svoris prsdes augti.Bet net skaudu darosi,kad jau 1 men,o sveria maziau nei kudikiai...

Aisku,mano mergyte nebus is stambiuju,nes pati esu smulki ir neauksta.Bet man baisu pasidare,kad gali neaugt,nesivystyt ar pan.