Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedo dydis

Laba diena,
yra prietaras, jog pasipersant ziedukas turi idealiai tikti busimai nuotakai. jeigu netinka (pvz per didelis) tuomet sakoma, kad pora netinka vienas kitam, bus pykciu ir pan.
Man greitai 24, jai 22. po 6 men fantastisko draugystes pasipirsau. Nuo pasipirsimo savo mergaitei praejo pusantro menesio, taciau ziedukas per didelis. reikejo 16 arba 16.2 dydzio, as aisku sumasciau pirkti 16.2 su manymu, kad ateityje pirstukas padides ir t.t. o tos firmos juvelyras 16.2 negalejo padaryti, tai 16.25 padare. tai va, nuo pasipirsimo mes labai pykstames ir nesimato galo, esam ties issiskyrimo riba verysad.gif dar manoji tuo labai siuo prietaru tiki... Ka manote, visgi prietaras veikia? Ar Jums ziedukas idealiai tiko? Beje, pykciu priezastys yra tikrai issprendziamos, bet nesusikalbam, vis kazkas koja pakisa. Gal tai aukstesnes jegos? tongue.gif smile.gif

Mastau paimti zieda ir nunesti, kad sumazintu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Audriukas777 @ 2008 12 22, 13:20)
Laba diena,
yra prietaras, jog pasipersant ziedukas turi idealiai tikti busimai nuotakai. jeigu netinka (pvz per didelis) tuomet sakoma, kad pora netinka vienas kitam, bus pykciu ir pan.
Man greitai 24, jai 22. po 6 men fantastisko draugystes pasipirsau. Nuo pasipirsimo savo mergaitei praejo pusantro menesio, taciau ziedukas per didelis. reikejo 16 arba 16.2 dydzio, as aisku sumasciau pirkti 16.2 su manymu, kad ateityje pirstukas padides ir t.t. o tos firmos juvelyras 16.2 negalejo padaryti, tai 16.25 padare. tai va, nuo pasipirsimo mes labai pykstames ir nesimato galo, esam ties issiskyrimo riba  verysad.gif  dar manoji tuo labai siuo prietaru tiki... Ka manote, visgi prietaras veikia? Ar Jums ziedukas idealiai tiko? Beje, pykciu priezastys yra tikrai issprendziamos, bet nesusikalbam, vis kazkas koja pakisa. Gal tai aukstesnes jegos?  tongue.gif  smile.gif

Mastau paimti zieda ir nunesti, kad sumazintu smile.gif

ne. tai tavo saves itikinejimas. isivaizduok, kad jeigu ziedas perdidelis - reiskia jusu seimyna tures pritekliaus ir pirstukas "padides".
Nunesk, kad sumazintu, nes jai bus nepatogu nesiotis ir yra galimybe, kad pames.
Kiek zinoma man, tai pora visada viestuvinius ziedus renkasi kartu ir kartu matuojasi. O suzadetuviu - nu kas cia baisaus.
Nekvarsink galvos prietarais.
Atsakyti
Nesamone, netikiu tokiais prietarais, manau kad tavo atveju buvo tiesiog sutapimas, nes tikrai dauguma nepataiko ziedo dydzio ir tenka nesti mazinti smile.gif maziau kreipkit demesio i tokius prietarus ir viskas bus gerai, nes jei jais tiketi tai galima prazilti doh.gif o per vestuves kiek sukurta prietaru... kad turi buti vientisa suknele, neduokdie jaunikis uzmins ant nuotakos sukneles krastelio, ar netaip pradesit torta pjaustyti smile.gif
Atsakyti
manau cia daugiau saves nuteikimas, o savitaiga turi labai didele itaka g.gif taigi jau tikrai, geriau tikekit, kad cia ale pranasas, kad pirstukas is gero gyvenimo padides bigsmile.gif zieduka nedelsdamas nesk mazint, ir pirskis is naujo wub.gif
Atsakyti
Mano ex sužadėtinis net nežinodamas, koks mano piršto dydis, iš akies nupirko. Ir tiko idealiai> Tačiau po sužadėtuvių praėjus mėnesiui išsiskyrėm. Tad visa tai nieko nereiškia wink.gif
Atsakyti
Mano ziedukas buvo 1 dydziu per mazas doh.gif blush2.gif kazkaip nesureiksminom, greit pakeite mb i tinkamo dydzio ax.gif pakolkas viskas lyg ir gerai smile.gif
Atsakyti
Man irgi netiko buvo ryskiai per mazas, nu ka nuejom ir pakeitem, tik gaila tokio pacio ziedo nebuvo mano dydzio verysad.gif , ne ziede esme biggrin.gif
Atsakyti
man padovanotas ziedukas irgi buvo per didelis, nunesem ir pamazinom. ir jau virs 3 metu kartu po suzadetuviu, bet pykstames tai daaaaug maziau nei draugystes pradzioj. taip, kad tikrai nekreipkit demesio i tai 4u.gif
Atsakyti
kai per didelis, ant kito pirsto nesioja, o dar kai susipyko, nenustebciau, kad darbe ir nenesiotu. ok, mane tai itikinote smile.gif
man patiko ta mintis, kad perdidelis reiskia turtinga gyvenima smile.gif pozityvus mastymas!
Begsiu ziuduko gaudyti thumbup.gif
Atsakyti
nesureiksminu tokiu dalyku, man ir per didelis buvo suzadetuviu ziedas, susituokem, gyvenam sau laimingai mirksiukas.gif gali bet kada zieduka nesioti ant kito pirsto bigsmile.gif megaukis tuo ka turi ir netikek prietarais biggrin.gif
Atsakyti
as manau, kad neverta tiketi prietarais. kuo ju turesit daugiau, tuo gyvenimas bus neramesnis. zieduka reikia sumazinti, o patiems isikalti i galva, kad neturit sokti pagal prietarus. cia mechanizmas toks pats, kaip ir horoskopai
Atsakyti
nors, tokio zieduko ir neturiu, bet manau, kad tai tik sutapimas smile.gif

p.s. nors jei jis labai per didelis, tikrai gali nunest kad sumazintu wink.gif
Atsakyti