Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedo dydis

Saukstai po pietu, viskas baigta... schmoll.gif Siandien ji man grazino zieda. Nenorejau imti, bet pagrasino, kad pastu atsius, tai paemiau tongue.gif Dar pridure, kad kai jei nesioji, negalima jai to ziedo namie laikyti ir iki nauju tai norejo sutvarkyti "jei kada susitaikysim, padovanosi man vel zieduka". Na ir prietaringa mergina. Zodziu... smile.gif
Gal kam vaikinuko reikia? ax.gif joke
Atsakyti
QUOTE(Audriukas777 @ 2008 12 30, 22:32)
Saukstai po pietu, viskas baigta...  schmoll.gif  Siandien ji man grazino zieda. Nenorejau imti, bet pagrasino, kad pastu atsius, tai paemiau tongue.gif Dar pridure, kad kai jei nesioji, negalima jai to ziedo namie laikyti ir iki nauju tai norejo sutvarkyti "jei kada susitaikysim, padovanosi man vel zieduka". Na ir prietaringa mergina. Zodziu...  smile.gif
Gal kam vaikinuko reikia? ax.gif  joke

ale tikrai interesna g.gif biggrin.gif

p.s. jei dykai as jamu, vis gi krize ir vis ne is namu biggrin.gif joke
Atsakyti
na bet ir prietaringa mergina pasitaike doh.gif
kai MB pasipirso, ziedas man buvo gerokai didelis, bet vat jau 3.5 metu kaip vede ir du vaikai uzgyventi biggrin.gif taip kad reikia maziau tiketi prietarais 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
apie tuos prietarus ir pasipirsimo tradicijas galiu pasakyti tiek, kad viskas priklauso nuo poros, nuo ju "susigrojimo" ir nuo zmoniu charakterio. Nereikia tiketis, kad nuolat besipykstanti porele nustos pyktis vien del to, kad berniuko dovanotas ziedas tiko idealiai...Ir atvirksciai - jei netiko ziedas, tai viskas, pasaulio pabaiga, reikia skirtis...

Prietarai yra liga, kuria isgydyti sunku, taciau imanoma!

Anksciau apie pasipirsimo ceremonija svajodavau kaip ir visos mergaites - va, pakvies mano isrinktasis mane i restorana, smuikininkui grieziant uz sirdies griebiancia melodija brangusis priklaups ir isties purpuro spalvos aksomine dezele su dailiu ziedeliu bla bla bla happily ever after...O viskas nutiko taip:
pasiulymo sulaukiau nei is sio, nei is to viena grazu vakara...Just for fun mano mieliausias paklause, ar noreciau su juo praleisti visa likusi gyvenima...Nu ka, pazvengem, tam kartui taip viskas ir baigesi. Po kurio laiko per nuobodzia paskaita mano mielas berniukas is reklaminio "Zip travel" skirtuko islankste popierini ziedeli, kuris, beje, man idealiai tiko lotuliukas.gif Buvo ziauriai miela...Siemet (praejus kokiems 2 metams nuo pokalbio apie vestuves) Kaledoms gavau "Aukso centro" dovanu ceki, nes mazulis buvo prisiskaites SUPERMAMOS FORUME prietaru apie ziedus etc, tai nusprende nerizikuoti ir issisukti stai tokiu budu biggrin.gif Nusirovem i ta parduotuve, abu spoksojom, abu rinkom...Buvo super...
Apibendrinant :kaip bus lemta, taip ir nutiks galu gale biggrin.gif Likimo nepakeisime rinkdami ir stengdamiesi igyvendinti visokius durackus prietarus.
Atsakyti
QUOTE(Chandra @ 2008 12 31, 11:39)
Siemet (praejus kokiems 2 metams nuo pokalbio apie vestuves) Kaledoms gavau "Aukso centro" dovanu ceki, nes mazulis buvo prisiskaites SUPERMAMOS FORUME prietaru apie ziedus etc, tai nusprende nerizikuoti ir issisukti stai tokiu budu biggrin.gif Nusirovem i ta parduotuve, abu spoksojom, abu rinkom...Buvo super...
Apibendrinant :kaip bus lemta, taip ir nutiks galu gale biggrin.gif  Likimo nepakeisime rinkdami ir stengdamiesi igyvendinti visokius durackus prietarus.

Aš irgi taip norėčiau thumbup.gif
Dažnai vaikštau ratais po tas parduotuve ir nužiūrinėju žiedelius ir vi galvoju, kad va tokio norėčiau, o tokio tai nee.. schmoll.gif Ir tikrai, labai norėčiau, kad maniškis mane pakviestų pačiai išsirinkti biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Sian netyciom (garbes zodis, visiskai atsitiktinai) i rankas pakliuvo zurnalas "Vestuves" ir cia, kaip tycia, straipsnis apie suzadetuviu ziedus. Idomiausias istraukeles leisiu sau pacituoti:

Pagal senovinius paprocius tikima, kad ratas neturi nei pradzios, nei pabaigos, magiskai viska sujungia i amzina kosmine visuma.

Graikai pasauliui pateike ideja - suzadetuviu zieda reiketu muveti ant kaires rankos bevardzio pirsto. Mat jis, pasak graiku, turi vadinamaja "meiles vena", kuri jungia zieda su sirdimi.

Noredami pranesti apie savo ketinimus vesti vyrai moterims iteikdavo odinius, is siaudu ar kitokiu augalu pagamintus ziedelius.

(Siandien) Pakilus aukso ir platinos kainoms ispopuliarejo paladzio dirbiniai. Paladis pasizymi isskirtiniu, neblestanciu baltu svytejimu. Jis yra lengvas, lengvesnis net uz auksa, tad is jo pagaminti didesni papuosalai tikrai nebus sunkus.
Atsakyti
nu jau odinio ar iš vytelių nenorėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Maziau prietarais tiketi reikia, siaubas, kiek nelaimiu ir konfliktu isvengta butu... Jei rimtai, tai musu pirstai pleciasi ir traukiasi priklausomai nuo silumos. Todel jei vasara ziedas per mazas, ziema gali buti kaip tik, ir atvirksciai. Dar, jei skyscius pradeda organizmas kaupti, vel ziedas nebetinka. Taip kad neverta taip greitai jo dydzio keisti.
Atsakyti
as manau, kad visi prietarai tera saviitaiga.

o jos toks poelgis, manau, tebuvo pretekstas suzadetuvems nutraukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Audriukas777 @ 2008 12 30, 23:32)
Saukstai po pietu, viskas baigta...  schmoll.gif  Siandien ji man grazino zieda. Nenorejau imti, bet pagrasino, kad pastu atsius, tai paemiau tongue.gif Dar pridure, kad kai jei nesioji, negalima jai to ziedo namie laikyti ir iki nauju tai norejo sutvarkyti "jei kada susitaikysim, padovanosi man vel zieduka". Na ir prietaringa mergina. Zodziu...  smile.gif
Gal kam vaikinuko reikia? ax.gif  joke

bet tai ot mergaičių būna doh.gif tai jei su tokia prietaringa visa gyvenima reiktu? tikrai nuo proto nusokt galima: nei katinu juodu, nei dar kokiu biesu aplink negaletu makaluotis lotuliukas.gif
Atsakyti
O jetaus doh.gif negi ziedelio dydis gali buti suzadetuviu pabaigos priezastis? doh.gif ten jau buvo kazkas negerai, mergaite tikrai nepasiruosus su tavimi praleisti visa likusi gyvenima smile.gif
Atsakyti
Mano buves draugas buvo isitikines, kad kai tik padovanoja merginai zieda - iskart issiskiria (kelis kartus jam buvo tokie atvejai), tai buvo isikales i galva, kad jam neskirta susituokti, kadangi jau po suzadetuviu ziedo issiskirs. "Idomus" mastymas. Karta man gimtadienio proga padovanojo ziedeli ir pasake "kitas ziedas, kuri tau dovanosiu, bus suzadetuviu". Na bet beveik po metu issiskyrem ir taip. Taciau tai, manau, tik kvaili sutapimai.
Atsakyti