Įkraunama...
Įkraunama...

Viešnia iš ateities

QUOTE(Sandrelle @ 2005 07 20, 22:11)
Širdį glosto tik tai, kad radau WWW, kur galima pažiūrėt senus multikus- Brėmeno m.muzikantus, Rūgpienius, Na palauk, Mikę, Trolius mumius, Leopoldą ir daug daug kitų. Jei kam įdomu- www.seti.ee    4u.gif

Ka ten reikia daryt, kad rodytu blush2.gif g.gif ax.gif Man nieko nerodo, tik paveiksliukas yra blush2.gif Spaudziu ant jo bet nieko sad.gif
Atsakyti
Pirmiausia reikia užsiregistruoti, nes neregistruotiems vartotojams tik paveiksliukus ir terodo 4u.gif Kai užsiregistruosi, prisijungsi, tada ir spausk ant paveikslėlio, kaip nurodyta smile.gif
Atsakyti
O aš neužsiregistravus žiūrėjau tongue.gif
Atsakyti
Nežinau, miela Kuzia, kaip Tau, bet man neužsiregistravus nerodė...
Beje, ir apie Tave ten yra 4u.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 07 19, 17:29)
Man dar labai patikdavo "Aštuonkojai iš antro aukšto"... ax.gif  ax.gif  ax.gif

Jau šituos kaip mėgau! Šakiai! Dabar kai priminei, tai aš irgi norėčiau vėl pažiūrėt ax.gif Atsimenu, parsibelsdavau namo iš lauko, kad pažiūrėt aštuonkojus ir vėl į trasą.
Atsakyti
Nostalgija... rolleyes.gif smile.gif ax.gif
Faini filmai ir laikai vaikystės ir jaunystės buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 07 20, 23:27)
Pirmiausia reikia užsiregistruoti, nes neregistruotiems vartotojams tik paveiksliukus ir terodo  4u.gif Kai užsiregistruosi, prisijungsi, tada ir spausk ant paveikslėlio, kaip nurodyta smile.gif

Man taip pat rodo neužsiregistravus ax.gif
Atsakyti
"Viesnia is ateities" pasiziuriu periodiskai... irgi nostalgija grauzia (turiu visas serijas sio filmo), labai noreciau susirast ir "Mere popins" visu seriju... Mintinai zinau kas kada bus, ir ka ka pasakys, bet... ziopsau ax.gif Atsigauna sirdis, kaip ir senuosius multfilmus ziurint... Manija kazkokia turiu kolekcionuot juos blush2.gif "Detskij mir" vienas megstamiausiu mano kanalu is NTV+... jau matyt taip ir nebesuaugsiu iki senatves. Kazi... ka psichologai tokiu atveju pasakytu (matyt, kad kazkas su galva biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 07 20, 23:27)
Pirmiausia reikia užsiregistruoti, nes neregistruotiems vartotojams tik paveiksliukus ir terodo  4u.gif Kai užsiregistruosi, prisijungsi, tada ir spausk ant paveikslėlio, kaip nurodyta smile.gif

Nugi uzsiregistravus as, bet vistiek nerodo g.gif
Atsakyti
Net siurpuliukai per kuna nubego, kai perskaiciau temos pavadinima wub.gif wub.gif wub.gif Tas filmas buvo kazkas tokio... rolleyes.gif
Pamenu, ismokau is klausos pianinu groti filmo daina ir grodavau grodavau...
Vis ruosiuosi, bet neprisiruosiu: reiks rimtai uzsiimti senais gerais vaikiskais filmais, nerealiai faina juos ziureti wub.gif
Grazus laikas ta vaikyste wub.gif
Atsakyti
as is nuostalgijos tiems filmams, net uz uniformas pasisakau ax.gif man taip grazu rolleyes.gif
Atsakyti
O aš turiu Viešnią iš ateities cool.gif visas 5 serijas parsisiunčiau iš Tako.ftp biggrin.gif Kompaktuose cool.gif jau 3 kartus pažiūrėjau ax.gif
Atsakyti