Įkraunama...
Įkraunama...

Viešnia iš ateities

QUOTE(Sandrelle @ 2005 08 22, 15:42)
TAIP. TAIP. TAIP  verysad.gif  Bet kodėl animacinius filmukus rodo? Atsisiunčiau tris ir sėkmingai pažiūrėjau thumbup.gif  O va su filmu problemos cry.gif  Ei, protingi žmogeliai, patarkit dviems (tikiuosi, Gelmytė nesupyks) neišmanėlėms. SOS

nesupyksiu drinks_cheers.gif vadinas ne viena tokia esu, multikų nesisiunčiau, iš kart prie filmų ėjau ir šnipštas gavos, blin cry.gif doh.gif
Atsakyti
isinstaliuokit i kompa shia programa
http://www.softpedia...odec-Pack.shtml
turetu padet cool.gif
Atsakyti
isinstaliuokit i kompa shia programa

Ačiū, jau siunčiuosi, žiūrėsim kas išeis smile.gif
Atsakyti
ir aš siunčiuos 4u.gif
Atsakyti
pasisiunčiau ir niekas negavos, vis tiek nerodo cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Ech, pas mane tas pats cry.gif cry.gif cry.gif Bet įdomiausia tai, kad vakar rodė, tik nebeturėjau laiko žiūrėt. O šiandien nebe... Ir tie koderiai, pasirodo, jau buvo pas mane kompe. jaučiu, šiąnakt siųsiuos iš naujo- gal rodys g.gif
Atsakyti
o kas tie koderiai???????????? ar paiškinsit man, jaunai durnai nėkart netekėjusiai biggrin.gif cry.gif ?????????
Atsakyti
Čia tie dalykėliai, kuriuos parsisiuntei ir susiinstaliavai rolleyes.gif
LAUKIAM TOLESNIŲ GUDRUČIŲ NURODYMŲ blush2.gif (ROLIUK, A-ŪŪŪŪŪŪŪŪ smile.gif )
Atsakyti
nu tikrai turi rodyt,bandykit paimt kita plejeri,pvz mediaplayer clasic kur suinstaliuoja.su juo bandykit ziuret.
dar bandykit shita isidet sld codeck pack:
http://www.soft-ware...?licht=sld pack
jei nerodo kazkas netvarkoj su vaizdo programom unsure.gif
g.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmytė @ 2005 08 22, 19:32)
o kas tie koderiai???????????? ar paiškinsit man, jaunai durnai nėkart netekėjusiai  biggrin.gif  cry.gif ?????????

koderiai-pagalbines programos kuriu pagalba ziuri filmus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2005 08 22, 13:04)
o man neleidzia siust:) beje vakar leido , bet nesiunciau o siandien va ka raso:(((((

Доступ запрещен. Это НЕ блокировка. В данное время доступ разрешен только российским сетям. Ваш IP адрес, не входит в список российских сетей. Список относительный, моего провайдера, если вы находитесь в России, значит Ваш провайдер не имеет прямой связи с моим и общаются через зарубежные сети. Читайте Об архиве & FAQ.

ar cia tik man taip?

Для "зарубежных" пользователей время скачивания с 2 часов ночи до 8 часов утра по московскому времени.
ribotas laikas siuntimui.ne rusijos vartotojam nuo 01.00 iki 07.00
Atsakyti
AČIŪ, Roliuk už pagalbą, bet nieko nesigauna... Šiąnakt bandysiu iš naujo rolleyes.gif
Atsakyti