QUOTE(rembiene @ 2009 03 17, 08:33)
mergaitės, reikia jūsų patarimo...
šeimyna šiandien užsisakė torto su rududu pertepimu, bet man kažkaip atrodo, kad tas rududu kaip ir kietas vieną pertepinėt
kaip su juo koki kremą pertepimui padaryt? Bėja, o nesipyks beze su rududu? ar tiesiog viršaus netept? kai naminiam valgymui tai sakau reiktų pabandyt beze darymą
jau kaip gausis, taip gausis
rududu indelį reikia suplakti su pakeliu sviesto,
BET ABU TURI BŪTI TOS PAČIOS KAMBARIO TEMPERATŪROS, dar labai skanu įpilti kavos keliasdešimt ml (irgi kambario temperatūros).
Pirmiausiai išplakite sviestą kol jis pabals ir jo padaugės panašiai dvigubai, tada vis plakant po šaukštą rududu sukrėskite, labai skanus pertepimas, nesijaučia sviesto. Ir su beze jis nesipyksta, dėl viso pikto nedatepkit iki kraštų kremo, tarpus užpildys beze, ir viršų galit biskvitinį palikti sausą, ant jo tupdyti beze. Tik čia ne želiukų temoj klausimukas