Įkraunama...
Įkraunama...

Vonia ir jos malonumai

Nieko gerao tos gėlės, ištirpsta vonioj ir psio, sesuo turi, bet naudoja dėl to, kad reik sunaudot, o naudos jokios
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 01 13, 11:42)
Nieko gerao tos gėlės, ištirpsta vonioj ir psio, sesuo turi, bet naudoja dėl to, kad reik sunaudot, o naudos jokios

jeigu nori isbandyti pasitarkuok kokio muilo i vonia ax.gif bus tas pats na tik gal vizuoliai atrodys prasciau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nancy: 13 sausio 2006 - 14:56
gal galit kuri papasakot ir apie piena voniai?ar jis turi kokios naudos,kiek jo pilt,ar reik suplakt pries pilant?
Atsakyti
as i vonia paskutiniu metu isigudrinau pilti eteriniu aliejuku. ir veikia jie gerai, ir kvapas thumbup.gif (pvz apelsinu). bet jie vandeni netirpsta, tai juos reikia su pienu maisyt. o putos tai mane nervina baisiausiai - fui
dar turiu toki labai grubu sepeti, kuris papluduriaves vandeny suminksteja, tai su juo i proceduru gala issitrinu - irgi liuks mazazas gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
dar nezinau, ar teisingai man atrodo, bet atrodo, kad mirkstant vonioj nuo silumos atsiveria poros. tai as visokiu kaukiu ant veido prisitepu. gal sakau, poveikis ju geresnis buna g.gif
Atsakyti
pas mus jacuzzi,tai megstu pasilepint,ypatingai,kai pavargusi arba susinervinusi bunu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aglaja @ 2006 01 16, 01:50)
as i vonia paskutiniu metu isigudrinau pilti eteriniu aliejuku. ir veikia jie gerai, ir kvapas  thumbup.gif  (pvz apelsinu). bet jie vandeni netirpsta, tai juos reikia su pienu maisyt. o putos tai mane nervina baisiausiai - fui
dar turiu toki labai grubu sepeti, kuris papluduriaves vandeny suminksteja, tai su juo i proceduru gala issitrinu - irgi liuks  mazazas gaunasi biggrin.gif

putu as irgi negalu pakesti schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aglaja @ 2006 01 16, 01:50)
as i vonia paskutiniu metu isigudrinau pilti eteriniu aliejuku. ir veikia jie gerai, ir kvapas  thumbup.gif  (pvz apelsinu). bet jie vandeni netirpsta, tai juos reikia su pienu maisyt. o putos tai mane nervina baisiausiai - fui
dar turiu toki labai grubu sepeti, kuris papluduriaves vandeny suminksteja, tai su juo i proceduru gala issitrinu - irgi liuks  mazazas gaunasi biggrin.gif

O tai kiek reikis pieno ir kiek aliejaus? blush2.gif nelabai isvaizduoju unsure.gif ir kiek kainuoja eterinis aliejus? ax.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos,taigi paskaičiau šią temą ir taip pavydas apėmė-neturiu aš vonios,tik dušą cry.gif,bet jau greitai manau būsiu išdidi masažinės vonios su garo kabina savininkė(užsakyta,laukiam kol atveš).
Turiu klausimą-kaip po visų procedūrų su aliejukais,perlais ir pieneliais atrodo jūsų vonytės? g.gif
Nes man paišosi tokia perspektyva:išsipliuškinu aš,išsikreminu,o po to,užpūtus visas aromatines žvakes, pasiraitojusi rankoves imu šveisti bei blizginti vonią doh.gif Po visko suprakaitavusi,suplukusi lendu po dušu,ir pavargusi kėblinu į lovą ilsėtis karsta.gif,kame "relaksas"?
Atsakyti
QUOTE(dilgėlytė @ 2006 01 25, 23:04)
Sveikos,taigi paskaičiau šią temą ir taip pavydas apėmė-neturiu aš vonios,tik dušą cry.gif,bet jau greitai manau būsiu išdidi masažinės vonios su garo kabina savininkė(užsakyta,laukiam kol atveš).
Turiu klausimą-kaip po visų procedūrų su aliejukais,perlais ir pieneliais atrodo jūsų vonytės? g.gif
Nes man paišosi tokia perspektyva:išsipliuškinu aš,išsikreminu,o po to,užpūtus visas aromatines žvakes, pasiraitojusi rankoves imu šveisti bei blizginti vonią doh.gif Po visko suprakaitavusi,suplukusi lendu po dušu,ir pavargusi kėblinu į lovą ilsėtis karsta.gif,kame "relaksas"?

biggrin.gif Žiauriai tu čia.
Aš tai išsimaudžiusi mėgstu išleisti vandenį dar sėdedama vonioj (tada dar su dušiuku apsiprausiu kad neliktų kokių plaukų ant manęs). Tai kol vanduo išbėginėja su kempinėle nuvalau viską. Gi nepriskrenta ten nieks taip staigiai - lengvai brūkšteli ir tiek. ax.gif Ir nesvarbu - net jei nieko ir nepili visviena nešvarumų lieka, kuriuos reikia nuvalyti. Žinoma galima ir kaip vyrišiams - išlipa iš vonios, visur pritaško, išleidžia vandenį ir dzin ką po savęs palieka tongue.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgėlytė @ 2006 01 26, 00:04)

Jei maudisies vieną kartą per mėnesį ir nuo vieno maudymosi iki kito visiškai nesiprausi, tai patikėk - teks rankoves raitytis lotuliukas.gif
Atsakyti
[as tai buvau nupirkus pora muiliuku is akropolio "spalvotu kvapu" rolleyes.gif velnias ! kaip isbere, doh.gif siaip nesu niekam alergiska, o bet siam dalikui... schmoll.gif tie muiliukai tirpsta vandevyje ir oda tampa kazkokia alejuota verysad.gif galvojau gerai bus....bet ne.... verysad.gif
Atsakyti