Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Arfėjos labai labai graži puokštė ant riešo iš frezijų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*orchideja* @ 2009 02 11, 20:09)
Arfėjos labai labai graži puokštė ant riešo iš frezijų  wub.gif

Man ji irgi labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 11, 18:54)
Arfėjos įdėta su tulpėmis tiesiog nuostabi...
O aš norėjau paklausti merginų, gal kuri nors žinote, kas per milteliai beriami į vandenį, kad gėlės ilgiau laikytųsi?

Ten "vitaminai" gelems biggrin.gif , ju yra Shieteling parduotuvej. Vienas pakelis (0,25 cnt.) skirtas 0,5 litro vandens.
Atsakyti
QUOTE(Arfėja @ 2009 02 11, 11:33)
Mano buvo tokia  blush2.gif

Labai grazi puokste, as tokios noriu thumbup.gif , tik gal noreciau be tu burbuliuku, tiesiog be tu nuleidimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*orchideja* @ 2009 02 11, 12:08)
Aš tai norėčiau puokštytės ant riešo iš smulkių gėlyčių arba iš orchidėjų  ax.gif

niu del rieso, tai siulau gerai pagalvoti. Jau kazkur rasiau, kad buvau pamerge ir turejom puoksteles ant riesu tvirtinamas, tai man schmoll.gif bet gal tik mano patirtis tokia neigiama siuo klausimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruciux85: 12 vasario 2009 - 08:36
QUOTE(boruzele* @ 2009 02 11, 21:31)
Labai grazi puokste, as tokios noriu  thumbup.gif , tik gal noreciau be tu burbuliuku, tiesiog be tu nuleidimu  smile.gif

Aciu blush2.gif Tai galima visada pasakyti savo norus jie tikrai ivykdo, nes kataloge buvo vietoj raudonu roziu ten kazkokios baltos gelytes, bet paprasiau, kad pakeistu ir viskas blush2.gif
Atsakyti
Man liga vel prasidejo puoksciu dejimo ir ieskojimo i SM doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciux85 @ 2009 02 12, 10:35)
niu del rieso, tai siulau gerai pagalvoti. Jau kazkur rasiau, kad buvau pamerge ir turejom puoksteles ant riesu tvirtinamas, tai man  schmoll.gif bet gal tik mano patirtis tokia neigiama siuo klausimu  4u.gif

Gal nepatogu buvo?Kliuvo už suknutės? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*orchideja* @ 2009 02 12, 15:20)

Mano pamergytes buvo su puokstelem ant ranku, tai nei viena nesiskunde.. Kaip tik dar patogiau, kai nereikia nesiotis rankose gelyciu.. Aisku, kas del issilaikymo, tai prasciau laikes, bet del patogumo ir grozio, tai man super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*orchideja* @ 2009 02 12, 16:20)

ir uz sukneles kabinosi, ir kai tai i desine pabrolio paranke reik kabintis, tai i kaire, vis tos gelytes "lamdesi"... be to, ta puokstele ant tokios vielytes buvo pritvirtinta, tai ir riesa truputi padraske... vakare grizus i sventes vieta irgi nebuvo aisku, kaip su tom puokstelem elgtis... zodziu, as uz puoksteles 4u.gif ir nuotraukose man graziau kai puokstytes rankose... bet dar karta sakau, cia tik mano patirtis ir mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruciux85: 12 vasario 2009 - 15:58
QUOTE(ausryyte @ 2009 02 12, 15:50)
Mano pamergytes buvo su puokstelem ant ranku, tai nei viena nesiskunde.. Kaip tik dar patogiau, kai nereikia nesiotis rankose gelyciu.. Aisku, kas del issilaikymo, tai prasciau laikes, bet del patogumo ir grozio, tai man super  thumbup.gif

turbūt labai priklauso nuo to kokia visgi ta puokštelė ant rankos, viena gali būti patogiai padaryta, o kita ne unsure.gif Aš dabar kaip tik pasimetusi, nežinau ar siūlyti mergaitėms puokšteles ant rankų ar paprastas. O įdomu kaip kainos atžvilgiu?
Atsakyti
QUOTE(Ruciux85 @ 2009 02 12, 15:58)
ir uz sukneles kabinosi, ir kai tai i desine pabrolio paranke reik kabintis, tai i kaire, vis tos gelytes "lamdesi"... be to, ta puokstele ant tokios vielytes buvo pritvirtinta, tai ir riesa truputi padraske... vakare grizus i sventes vieta irgi nebuvo aisku, kaip su tom puokstelem elgtis... zodziu, as uz puoksteles  4u.gif  ir nuotraukose man graziau kai puokstytes rankose... bet dar karta sakau, cia tik mano patirtis ir mano nuomone  4u.gif

pritariu tavo nuomonei 100 procentu drinks_cheers.gif as buvau drauges vestuvese pamerge ir puoksteles buvo ant ranku, tai visu pirma dar nekaip buvo padarytos, nes paciai teko perdayti truputi doh.gif o per pacias vestuves tai ziauriai buvo nepatogu ir tos puoksteles(jei taip galima pavadinti)iki pietu isilaike, o poto greit sugalvojom kita varianta, atveze mums smulkiu rozyciu, kiekvienai po 3 ar 5 i rankas ir kuo puikiausiai buvo smile.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti