Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(pasiutele @ 2009 02 21, 13:12)
ir as zadu ne visiskai tokia,bet dar kazka paivairint,tik dar nesugalvojau kaip ir ka smile.gif

Parasyk man i AZ savo el. pasta, atsiusiu nuotraukas kaip paivairinti galima, nenoriu bendrai skelbti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pasiutele @ 2009 02 20, 21:44)
nezinau gal pasikartosiu,bet as tai siai dienai noreciau kazko panasaus,bet iki tos dienos gal persigalvosiu smile.gif
user posted image

mano labai panasi puokste buvo, tik is smulkesniu ir daugiau kaliju smile.gif labai gerai issilaike, nors ir karsta buvo per vestuves thumbup.gif
Atsakyti
Man kažkodėl kalijos - pagrabinės gėlės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jota @ 2009 02 21, 16:55)
Man kažkodėl kalijos - pagrabinės gėlės  doh.gif

kazkada ir man taip atrode,bet dabar kazkaip jau nebe ax.gif
Atsakyti
Na cia kiekvieno nuomone, man pavyzdziui pagrabines tos dideles chrizantemos, o kitos geles manau labai tinka vestuvems blush2.gif
Del kardeliu tai esu kazkuriam puslapy idejusi, kur tik ju ziedai be koto mirksiukas.gif
Papildyta:
Va 17 psl ta puokste is kardeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arfėja @ 2009 02 21, 17:28)
Na cia kiekvieno nuomone, man pavyzdziui pagrabines tos dideles chrizantemos, o kitos geles manau labai tinka vestuvems  blush2.gif
Del kardeliu tai esu kazkuriam puslapy idejusi, kur tik ju ziedai be koto  mirksiukas.gif
Papildyta:
Va 17 psl ta puokste is kardeliu  smile.gif

bet visai simpatiskai atrodo ax.gif
Atsakyti
man irgi visai graziai, o juk kardeliu spalvu tokiu graziu yra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arfėja @ 2009 02 21, 18:16)
man irgi visai graziai, o juk kardeliu spalvu tokiu graziu yra  wub.gif

o gera floriste dar ir taip thumbup.gif gali padaryt
Atsakyti
Sveikutes, gal galetumete rekomenduoti koki gera geliu salona Vilniuje? smile.gif Noreciau daryti puokste is kaliju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arfėja @ 2009 02 21, 16:28)
Na cia kiekvieno nuomone, man pavyzdziui pagrabines tos dideles chrizantemos, o kitos geles manau labai tinka vestuvems  blush2.gif
Del kardeliu tai esu kazkuriam puslapy idejusi, kur tik ju ziedai be koto  mirksiukas.gif
Papildyta:
Va 17 psl ta puokste is kardeliu  smile.gif

Dekui 4u.gif Labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 21, 14:18)
Parasyk man i AZ savo el. pasta, atsiusiu nuotraukas kaip paivairinti galima, nenoriu bendrai skelbti  ax.gif

maža mazgė
Ar gavai mano el pasta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pasiutele @ 2009 02 23, 13:31)
maža mazgė
Ar gavai mano el pasta? blush2.gif

Labas, gavau smile.gif Zadu atrasyti vakare is namu kompo 4u.gif
Atsakyti