Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Toms, kas netingi nešioti "svarmenŲ" ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nady: 11 kovo 2009 - 21:42
QUOTE(Nady @ 2009 03 11, 22:42)
Toms, kas netingi nešioti "svarmenŲ"  ax.gif
user posted image
user posted image

VAJE doh.gif na ir svarmenys blink.gif blink.gif blink.gif kosmaras suknele su visais atributais sveria dar ir puokste su svarmeniukais reikia daug jegu doh.gif
Atsakyti
Dabar pasižiūrėjau, kad visai nėra didelė ta pirmoji. Kone standartininė g.gif , o antroji, tai tikrai, ne kiek svorio, kiek ilgio biggrin.gif nors gražu...bet nešiotis neišdrįsčiau-ranka pavargtų biggrin.gif Galima paimprovizuot, t.y. patrumpinus antrą puokštę, visai geras variantas būtų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nady: 11 kovo 2009 - 22:00
Keletoje nuotraukyciu esu maciusi ir man visai patiko tokia puokstyte- ale rankinukas, apvalus, kabantis ax.gif
Bet jauciu ir kainyte tokia "apvali" tongue.gif
Atsakyti
****** Manoji buvo stai tokia ******
user posted image

rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zeni @ 2009 03 12, 14:30)
****** Manoji buvo stai tokia ******
user posted image

rolleyes.gif

Netradicine, bet tikrai grazu wub.gif wub.gif wub.gif Bet man prie sirdies mieliau gyvos gelytes ax.gif
Atsakyti
Aciu, 4u.gif Niema,
man gyvos irgi labai patinka, bet kartais norisi smile.gif kazko neiprasto, netiketo... bigsmile.gif
Atsakyti
Na nezinau kaip su tom orchidejom visom, bet mano buvo is kazkokiu retu. Savaite iki vestuviu dizainere pranese man zinia kad ji tu orchideju niekaip negali gauti... doh.gif tai jau nusivylusi visa ta vakara issiverkiau, bet susitaikiau su ta mintim kad mano puokste nebus mano svajoniu ir vakaras pries vestuves vel zliumbiau, bet jau is laimes, nes kai nuejau pas dizainere pamaciau savo puokste tokia kokia ir norejau ir is geliu kokiu norejau... net nemoku apsakyti kaip jauciausi, kas tada su manim daresi
[/quote]

Man orchidejos irgi vienos mylimiausiu geliu ir man jos tinka labai smile.gif Greiciausiai irgi kazka is ju ieskosiu, greiciausiai nedidele kabancia sakele.
O kur tu darei, jei nepaslaptis..? Jei isvis tam paciam mieste, aisku smile.gif
Atsakyti
na man taip pat graziau gyvos geles,is ju nei viena nepatiko.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 03 15, 23:08)

Koks grozis!! wub.gif
O koks pavadinimas siu, paskutineje foto esanciu, gelyciu? rolleyes.gif