Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kalėdinė eglutė

Turėjote Kalėdų eglutę vazone, ir neturite kur pasodinti? Neišmeskite, galite atiduoti Vilniuje (Žirmūnai) ir pavasarį ji bus pasodintą į mišką Rokiškio raj.
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 12 29, 14:10)
Mielai įdėsiu, jei tik kas laukia blush2.gif  ax.gif

tobula wub.gif
Atsakyti
Mielai įdėsiu, jei tik kas laukia blush2.gif  ax.gif

Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti

O jau zaisliuku ivairove wub.gif pasaka.
Atsakyti
Šiemet mūsų eglutės "aprangos kodas" buvo auksinė/geltona ir raudona. Va keletas mano darytų žaisliukų nuotraukų:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Taip įsiazartinau juos gamindama, kad jau pradėjau žaisliukus daryt kitiems metams - eglutės papuošimai bus violetiniai sidabriniai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Močiutė Eglutė: 02 sausio 2012 - 12:09
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2012 01 02, 14:07)
Šiemet mūsų eglutės "aprangos kodas" buvo auksinė/geltona ir raudona. Va keletas mano darytų žaisliukų nuotraukų:

user posted image

labai grazus ir spalvos dera thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų Advento kalendorius-eglutė (tik nelabai kaip žiūrisi ant šviesios sienos- galėjau nerti žalias snaigutes, tai būtų buvus tikra eglutė):

user posted image

mažosios 7to mėnesiadienio eglutė su nykštuke smile.gif
user posted image

na ir tikroji eglutė su mamytės nertom snaigėm, kurias taip pat siunčiau kaip mini dovanėles prie kalėdinių sveikinimų (nupuošiant reikės paskaičiuoti, kiek sudėjau vien ant eglutės, o dar kokia 30 ,,išsivaikščiojo")
user posted image

Močiute-eglute, superiniai žaisliukai- ar jie čia su siuvimo mašina ar rankomis siūti? ar jie kažkuo minkštu prikimšti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 04 sausio 2012 - 05:35
QUOTE(sidrulka @ 2012 01 04, 07:29)
tikroji eglutė su mamytės nertom snaigėm, kurias taip pat  siunčiau kaip mini dovanėles prie kalėdinių sveikinimų (nupuošiant reikės paskaičiuoti, kiek sudėjau vien ant eglutės, o dar kokia 30 ,,išsivaikščiojo")

Man būtų gaila tokiam grožiui leisti išsivaikščioti, na nebent pas artimiausius gimines...

QUOTE(sidrulka @ 2012 01 04, 07:29)
Močiute-eglute, superiniai žaisliukai- ar jie čia su siuvimo mašina ar rankomis siūti? ar jie kažkuo minkštu prikimšti?

Nei siūti, nei kimšti biggrin.gif , va pamokėlės:
http://www.youtube.c...h?v=OB9S-rxIe6w
http://www.youtube.c...h?v=Ee1dqwhwxBE 9tik aš juostelių neklijuoju, o naudoju apkantavimo juosteles, kurių ploną galą įkišu į plyšį)

Visa kita - fantazijos dalykas
Atsakyti
Laba,

Su Šventėm jus 4u.gif

nežinau ar čia bendra temutė ar ne unsure.gif nupyškinau ir aš savo į kampą įsprausta biggrin.gif atsiprašau jai įlindau ne ten

user posted image

seneliui jau 35 metai,negaliu rankos nekyla mest...antikvarinis mūsų senelis smile.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E*V.A: 04 sausio 2012 - 11:46
QUOTE(D.E*V.A @ 2012 01 04, 12:45)

seneliui jau 35 metai,negaliu rankos nekyla mest...antikvarinis mūsų senelis smile.gif ...

Aš tokį senelį vaikystėj bučiavau už dovanas smile.gif
Atsakyti
Na kiek cia groziu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2012 01 04, 11:46)
Aš tokį senelį vaikystėj bučiavau už dovanas smile.gif

Kas tiesa tai tiesa,atrodo stebuklingas prisilietimas būdavo prie jo smile.gif
Atsakyti