Įkraunama...
Įkraunama...

Minties jėga (2)

QUOTE(Šerkšnas @ 2008 12 27, 16:12)
Aš taip pat. Įsiskaitykit, ir nustokit gyvent svajonių pasauly.

Ech... vistiek nesupratote manęs... Tiek jau to... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunnysky @ 2008 12 27, 18:15)
Ech... vistiek nesupratote manęs... Tiek jau to...  smile.gif

Vajė vajė.... Kažką praradau?
Atsakyti
QUOTE(sunnysky @ 2008 12 27, 16:13)
Prieštaraujate pats sau... Skleidžiate neigiamas emocijas, bet sakote, kad esate labai laimingas? Nedaugelis žmonių mano esą laimingi  ax.gif

Kodėl žmonės galvoja, kad neutralumas yra neigiamas. Neigiamų emocijų aš neskleidžiu. Tiesą sakant iš vis retai skleidžiu emocijas. Aš esu laimingas. O tai, ka nedaugelis tokiais yra - gal tai kažką reiškia?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 12 27, 16:16)
Kodėl žmonės galvoja, kad neutralumas yra neigiamas. Neigiamų emocijų aš neskleidžiu. Tiesą sakant iš vis retai skleidžiu emocijas. Aš esu laimingas. O tai, ka nedaugelis tokiais yra - gal tai kažką reiškia?

Iš tiesų man labai netgi malonu girdėti, kad esate laimingas... smile.gif Aš pati jaučiuosi labai laiminga ir nematau jokios priežasties, kodėl turėtų būti kitaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 12 27, 18:16)
Kodėl žmonės galvoja, kad neutralumas yra neigiamas.

Nes neigiama yra tai, ko jie nesupranta. Vat man, chemija. Nesupratau, ir nesuprasiu. ir kaip negera būdavo pamokose sėdėti.... Ištisa neigiamybė.
Atsakyti
QUOTE(sunnysky @ 2008 12 27, 16:18)
Iš tiesų man labai netgi malonu girdėti, kad esate laimingas... smile.gif Aš pati jaučiuosi labai laiminga ir nematau jokios priežasties, kodėl turėtų būti kitaip  ax.gif

O man visiškai vienodai, kad jūs laiminga. Beje abejoju, kad tokia esate. Užsiprogramavusi - taip, bet kad laiminga... Vyro juk neturite, o jis yra būtina jūsų artimiausios ateities sąlyga. Kokiu būdu blokujate mąstymą?

Beje... pozityvistės - ar pozityvizmas nėra mąstymo blokavimas?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 12 27, 16:20)
O man visiškai vienodai, kad jūs laiminga. Beje abejoju, kad tokia esate. Užsiprogramavusi - taip, bet kad laiminga... Vyro juk neturite, o jis yra būtina jūsų artimiausios ateities sąlyga. Kokiu būdu blokujate mąstymą?

Vėlgi pasikartosiu, tai Jūsų nuomonė...

O dėl "būtinos mano artimiausios ateities sąlygos" nesutinku su Jumis, bet tai mano nuomonė... Kiekvienas gyvename savo gyvenimą, tad ir gyvenkime kaip mums atrodo teisingai... Juk nebūtina taip gilintis į svetimų žmonių gyvenimą ir bandyti pritaikyti savo idealogijas bei mąstymą... Bandote man įrodyti savo tiesas, žavu, kad stengiatės, vertinu Jūsų pastangas... smile.gif
Atsakyti
Temos autorė pasirodė... Smagu, kai žmogus sukuria temą, bet negali joje nei žodžio pasakyt biggrin.gif Fainaaaa....
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 12 27, 18:20)

Yra. Tai būdas nemąstyti, arba mąstyti taip, kaip yra pačiam lengviau. Ribos tarp pasąmonės, ir sąmonės tarsi išnyksta. Lieka tik pasąmonė, kuri, kaip teigiama, yra be konkrečių laiko ir vietos faktorių. Tai tamsioji žmogaus asmenybės pusė, galinti labiau paveikti nuotaikas ir emocijas. Tikima, kad bet koks pasakytas žodis, mintis, gali turėti pasekmių. Reikia likt be savasties, kad pilnai galėtum tikėti viskuo, kas parašyta. Suprantat, kai paimi knygą, kurioje 160 puslapių, o jau 40 gali perskaityt, kaip susikurti žmogeliuką pasąmonėje, kuris padės tau gydyt žmones, tai verkt norisi, prie ko žmoniją privedė savęs pačių pažinimas.

Girdit, ką kalba? Tai gi svarbu, kad informaciją turim, o jau ką kiekvienas su ja darys.... Jų pačių reikalas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šerkšnas: 27 gruodžio 2008 - 16:34
QUOTE(Šerkšnas @ 2008 12 27, 16:30)
Yra. Tai būdas nemąstyti, arba mąstyti taip, kaip yra pačiam lengviau. Ribos tarp pasąmonęs, ir sąmonės tarsi išnyksta. Lieka tik pasąmonė, kuri, kaip teigiama, yra be konkrečių laiko ir vietos faktorių. Tai tamsioji žmogaus asmenybės pusė, galinti labiau paveikti nuotaikas ir emocijas.

Įdomu... gal paeksperimentuoti? Nors labai bandžiau įsivaizduoti, kad mano šaldytuve yra termometras, bet ryte neradau jo...
Šiaip man patinka ekstremalūs dalykai. O ir nuo vaikystės žinau, kad baigsiu durchatoje.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 12 27, 18:35)
Įdomu... gal paeksperimentuoti? Nors labai bandžiau įsivaizduoti, kad mano šaldytuve yra termometras, bet ryte neradau jo...

Jūs naudojot minčių ekraną? Ar nenaudojot?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 12 27, 17:35)
Šiaip man patinka ekstremalūs dalykai. O ir nuo vaikystės žinau, kad baigsiu durchatoje.

Tai cia tas pats, kaip i senas duris bandyti issivaidzuoti deti seifine spyna. Medini, artimiausiu laiku manau bus/yra labai dideles nuolaidos buitinei technikai. mirksiukas.gif
Atsakyti