Įkraunama...
Įkraunama...

Minties jėga (2)

QUOTE(l.jelena @ 2008 12 28, 02:09)
Medini, kiek turi but prirasyta zinuciu, kad tu tingetum skaityti to zmogaus "biografija" forume?

Jūs jau lentynėlėje. Manau ir kitiems forumo dalyviams esate aiškus tipažas. Todėl skaityti jūsų žinutes nėra prasmės.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 12 28, 03:11)
Jūs jau lentynėlėje. Manau ir kitiems forumo dalyviams esate aiškus tipažas. Todėl skaityti jūsų žinutes nėra prasmės.

Medini, tai kiek tu mano "tipazui" isanalizuoti laiko skirei? Kiek mano "biografijos" forume nepatingejai perskaityti? Na, mazdaug, siaip idomu gi... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 12 28, 02:09)
As is viso nesuprantu kam kreipti demesi i tai, kad kazkas apie tave kazka pasake? Cia pilnas forumas tokiu, kurie nepatinges isversti TAVO pasisakymus ir sudaryti TAVO psichologine charakteristika siap sau, is neturejimo ka veikti. Pilnas forumas Serloku Cholmsu, daktaru Vatsonu ir siaip visokiu sekliu-Morku kaip Medinis.
Siulyciau is viso kuo maziau rasyti apie save siame forume. Arba rasyti dviprasmiskai. Tegu kankinasi.
Medini, kiek turi but prirasyta zinuciu, kad tu tingetum skaityti to zmogaus "biografija" forume?

Jelena, žinučių kiekis netrukdo pažvelgti į asmenį forume.

Aš dėmesio nekreipiu. Bet teisintis nemanau smile.gif. Tiesiog dėmesys mane kreipia smile.gif Man nusispjaut į psichologines charakteristikas. Paimu tai, kas man naudinga. Gal net ne aš paimu. Kažkas manyje paima naudą man pačiai... Nes tai vyksta nesąmoningai....
Papildyta:
QUOTE(l.jelena @ 2008 12 28, 02:15)
Medini, tai kiek tu mano "tipazui" isanalizuoti laiko skirei? Kiek mano "biografijos" forume nepatingejai perskaityti? Na, mazdaug, siaip idomu gi...  rolleyes.gif

Manau, kad nedaug...
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 12 28, 02:15)
Medini, tai kiek tu mano "tipazui" isanalizuoti laiko skirei? Kiek mano "biografijos" forume nepatingejai perskaityti? Na, mazdaug, siaip idomu gi...  rolleyes.gif

Aš permečiau akimis jūsų temą apie neeilines asmenybes. Bendroje sumoje skyriau jums kokias šešias minutes. Tai, ką jūs darote šioje temoje patvirtina mano susidarytą nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 12 28, 03:21)
Aš permečiau akimis jūsų temą apie neeilines asmenybes. Bendroje sumoje skyriau jums kokias šešias minutes. Tai, ką jūs darote šioje temoje patvirtina mano susidarytą nuomonę.

Beveik profesionalas. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Paragintoji @ 2008 12 28, 03:20)
Jelena, žinučių kiekis netrukdo pažvelgti į asmenį forume.
Aš dėmesio nekreipiu. Bet teisintis nemanau smile.gif. Tiesiog dėmesys mane kreipia smile.gif Man nusispjaut į psichologines charakteristikas. Paimu tai, kas man naudinga. Gal net ne aš paimu. Kažkas manyje paima naudą man pačiai... Nes tai vyksta nesąmoningai....

Ai, kokia cia nauda... Lyga sakyciau. Tokiems Mediniams net kartais norisi "aciu" pasakyt, kad jie cia yra ir po kojom pasimaiso. lotuliukas.gif Nes kitaip cia tusciai galima butu iki ryto plepet. lotuliukas.gif
Atsakyti
Žinot... šioje temoje jūs nepasakėte nei vienos minties. Tiesiog baltasis triukšmas ir nei vienos minties. Tai rekordas. Šaunuolė.
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 12 28, 02:27)
Beveik profesionalas.  lotuliukas.gif
Papildyta:
Ai, kokia cia nauda... Lyga sakyciau. Tokiems Mediniams net kartais norisi "aciu" pasakyt, kad jie cia yra ir po kojom pasimaiso.  lotuliukas.gif  Nes kitaip cia tusciai galima butu iki ryto plepet.  lotuliukas.gif

Ko gera ir plepat... Nauda yra. jei tik nepyktumėt - jums atsivertų matymas.

Ai, Jelena, gal aš tikrai tuščią kibirą pildau.. Gal nė lopo tas kibiras neturi... Nepykit. Juk tai tik mano mintys. Nenoriu įžeisti. Niekas nekaltas... Gal tik aplinka. Kad ir kaip banalu bebūtų.
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 12 28, 01:39)
Tas tai taip... Jei atsiranda noras kam nors padėti - pailsėkit, pagulėkit ir praeis. Aš tokiais atvejais prisigeriu. Kitą rytą kaip ranka nuima...

Tiesa, vos nepraleidau smile.gif paguliu... biggrin.gif pailsiu... pakankamai. Keistai sykiais susiklosto minčių kopos... Bet nuima tikrai. Nesiekiu to nuėmimo... tai ir kalbu su juo, su savimi, kodėl visa, kas sukėlė mintis, praeina.
Atsakyti
Kai nelieka ką daugiau daryti, pasikviečiam vaizduotę ir turim tai ką turim ... čia ... šioje temoje, o ne realiame gyvenime.
Atsakyti
Bus komedijos tęsinys? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 12 28, 05:31)
Bus komedijos tęsinys? lotuliukas.gif

Būtų gaila, jei nebūtų, tiek įspūdžių prarastume lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaira: 28 gruodžio 2008 - 13:02
QUOTE(Kaira @ 2008 12 28, 15:02)
Būtų gaila, jei nebūtų, tiek įspūdžių prarastume  lotuliukas.gif

Tai gal norite kokį protingą klausimą užduoti, ar ir toliau čia iš juoko raitysitės?

Atsineškit kokių citatų, iš dabar skaitomos knygos, bus ir mums už ko užsikabint, o ir jūs galėsit pamąstyt truputį.
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2008 12 28, 14:06)
Tai gal norite kokį protingą klausimą užduoti, ar ir toliau čia iš juoko raitysitės?

Atsineškit kokių citatų, iš dabar skaitomos knygos, bus ir mums už ko užsikabint, o ir jūs galėsit pamąstyt truputį.

Tai kad nematau prasmės čia drąskytis ir įrodinėt savo tiesas, man patinka prasmingai kalbėtis, taškytis ir putotis neturiu nei noro, nei laiko. Be to ir pašnekovai manęs čia netenkina. O pamąstyti turiu ir kur ir su kuo smile.gif Ir protingus klausimus turiu kam užduot ir ten manęs net niekas neapspjaudys bigsmile.gif Tuo labiau, kad čia kaip bokso ringas - kas ką lotuliukas.gif Tai ir pasilieka tik sėdint prie monitoriaus palaikyti kažkurią besikaunančių pusę (palaikau pozityvistes wub.gif ), skaityti šią temą su jumoru, kai yra tam bent kažkiek nuotaikos ir laisvo laiko smile.gif
Atsakyti