Serga ne tik seni, jaunimas, vaikai taip pat. Todėl tų jaunuolių, vaikų tėvai vizualizuoja savo ligonėlius sveikais: aišku tik tie, kurie prisimąsto iki tokio šiandienos palengvinimo būdo. Jie kuria viltį.
QUOTE(Medinis @ 2008 12 27, 12:56)
Kaip šlykštu, kai mirties baimė dangstoma vaikais. Tegu šoka per tą langą. Nafik vaikams matyti savo tėvų kančias. Ir man, kaip mokesčių mokėtojui, bus geriau.
Beje,
medini, mokesčių mokėtojau, tie šiandieniniai ligoniai daugelis dirbo, kol nesirgo, mokėjo mokesčius ...ir tam, kad tu eitum į darželį, mokyklą, gautum skiepą į minkštą vietą.
QUOTE(Medinis @ 2008 12 27, 13:19)
Ir dar... protelis važiuoja iš nepasitenkinimo. O nepasitenkinimas kyla iš nepatenkintų lūkesčių. Atsisakius lūkesčių nebereikės užkimšti klykiančias smegenis visokiu brudu.
Lūkesčiai ir vizualizacija turėtų būti tik šiek tiek atitrūkę nuo realybės. Atsižvelgiant į esamas aplinkybes realiai pagrįsti, tokie arčiau žemės, o ne dangaus.
QUOTE(Medinis @ 2008 12 27, 13:19)
Kol kas neturiu iš ko mokytis. Ir ko gero jūs numirsit anksčiau, nei aš pasimokysiu.

Ką gali žinoti, ką gali žinoti?

Gyvenimas mėgsta šposus, gal kartu už rankyčių susikibę keliausim, taip sakant, net tą pačią dieną: pakeliui susitiksim.
(Jei dėl mano amžiaus, esu pakankami jauna, gal kaip tavo mama, o gal net ir jaunsenė.

)O vėžys tik liga, suni, bet tik liga. Būt gerai, kad nesusirgtum nei tu, nei tavo artimieji. Bet jei ir susirgtumėt, ne pasaulio pabiga ir ne gyvenimo. Tik toks posūkis ir lengvas kluptelėjimas...
Įsivėliau į šias diskusijas, nes norėjau atkreipti TAVO dėmesį, jog visokių vizualizacijų būna, nebūtinai mašinos ir aukso rūmai. Beje, mirštantysis, kad būtų lengviau priimti tai, kas vyskta, galbūt vizualizuoja rojų, nors iki tos akimirkos netikėjo. (kitas klausimas ar jis yra , ar ne?Tokiu sunkiu momentu, nelabai ir svarbu būna, ta tikroji tiesa, kurios niekas nežino).
Turi tu savo nuomonę, nei gera ji nei bloga, (kaip ir mano). Tik ko trūksta, tai diplomatijos. Gyvenimas išmokys, bus visko ir gal vizualizuosi sunkiomis minutėmis. Labiau nei bet kas kitas šito griebsies tam, kad neišprotėtum arba rysi raminamus saujomis, arba nusigersi. Kuris variantas iš šitų trijų tau priimtinesnis?
Na viskas tikrai baigiu. Pasakiau ką norėjau. Plėtokit temą toliau be manęs.