Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie masažus

Paprastu masazu gal i poliklinikas vaiksto
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 12, 17:36)
Paprastu masazu gal i poliklinikas vaiksto

Nezinau, kas turetu atsitikti, kad eiciau i poliklinika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 09 12, 17:12)
Nezinau, kas turetu atsitikti, kad eiciau i poliklinika  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na vat, as kaip tik noreciau paprasto masazo - nugaros arba viso kuno mirksiukas.gif Gal kas i az (arba ne smile.gif ) bruksteltu, ar yra masazisciu, dirbanciu kur nors aplink Fabijoniskes ar Pasilaicius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2009 09 12, 18:38)
Na vat, as kaip tik noreciau paprasto masazo - nugaros arba viso kuno mirksiukas.gif Gal kas i az (arba ne smile.gif ) bruksteltu, ar yra masazisciu, dirbanciu kur nors aplink Fabijoniskes ar Pasilaicius? 4u.gif

Pilaitė per toli?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 09 12, 18:12)
Nezinau, kas turetu atsitikti, kad eiciau i poliklinika  doh.gif

O poliklinikoje kainuoja kiek ar ne??? Nes man seansas koks visai nepakenktu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2009 09 12, 19:14)
O poliklinikoje kainuoja kiek ar ne??? Nes man seansas koks visai nepakenktu... ax.gif

Kad jos ten masažuoti nelabai moka...
Atsakyti
Nezinau, ka jos ten moka, turbut masazuot moka, bet jeigu turi per diena padaryt kokius 15 masazu, tai kazin kokia ten kokybe...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 12, 19:44)
Nezinau, ka jos ten moka, turbut masazuot moka, bet jeigu turi per diena padaryt kokius 15 masazu, tai kazin kokia ten kokybe...

O daug metų dirbdamos taip ir užmiršta, kaip išties reikia masažuoti...
Atsakyti
Skaiciau, kad masazisto maksimalus darbo stazas 12 metu, paskui jau kenkiama sveikatai. Kiek laiko jos ten dirba masazistemis? Nezinau is tikro...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 12, 20:03)
Pilaitė per toli?

Jeigu vyras pavezes, tai nelabai toli biggrin.gif Parasysiu veliau, man cia siaip ar taip reikes tik spalio men.
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2009 09 12, 20:14)

Poliklinikoje reikia eiti pas seimos gydytoja, tada jis duoda siuntima pas neurologa, neurologa savo ruoztu siunciatave masazintis (aisku, jei sumasto, ka tau masazas butinas) Nors gydymas LT nemokamas, bet nugaros masazas tau kainuos 16 Lt. mirksiukas.gif Tai ne geriau susitarti su kazkuria is kolegiu ir kursa pasidaryti po kokia 30 Lt? Arba suzaisti naturiniais mainais? Krizes metu, tai labai einamas atsiskaitymo budas, o juk visos masazuotojos turi siokiu ar tokiu problemu su nugara.
Atsakyti