QUOTE(emiliuxas @ 2009 11 10, 13:17)
mergaites, zinau kad kad klausiu siek tiek ne i tema, bet paklausiu nes nesitikiu kad kuri is jusu nusimananciu uzsuktu i tema apie celiulita

. Kokie naturalus o ne gatavai sumaisyti firminiai aliejai tiktu masazui ( per greitai nesusigertu) ir turetu maitinanciu sausa oda savybiu, bei gyditu celiulito pozymius. gal keliu alieju misinys ar EA kokie? konkreciai kalbu apie masaza taurem

as pati turiu, kokosu, kanapiu, sviestmedzio sviesta, linu semenu, alyvuogiu aliejus ir metos, kedro, santalmedzio, citrinu bei rozmarino EA gal ka nors galeciau panaudoti is siu ?
As kazkada pastoviai komentuodavau ir stengdavausi pataisyti truputi nusikalbancias celiulito temoje, bet finale man atsibodo ten sedeti, nes vos ne kas antra klausia to paties ir tingi pasiskaityti tema.

Apie alieju misini, apie kuri tu klausi, irgi buvau gal simta kartu rasiusi, jei idomu, gesiu i AZ atsiusti receptuka. Kaip bendramintei, negaila dar karta pasikartoti
Papildyta:
QUOTE(gabmara @ 2009 11 10, 17:30)
O man patinka medaus masazas.
Kazkaip esu daug kartu ji dariusi, bet savo kailiu nesu patyrusi. Gal vienintelis, is mano mokamu masazu, kurio nesu isbandziusi ant saves