QUOTE(Inočka @ 2009 01 01, 20:43)
Cipciuk, gal galit placiau. Jus dedat sokolada i karsta vandeni? O kokios proporcijos tarkim 200 gr. sokoladui. Kokio kiekio sokolado reikia 25-26 cm. tortui?

Aciu
Na tu turbut kalbi ir apie sonus ?......sitam savo sunaudojau 200 juodo ir nepilna 100 sviesaus ( liko 5 gabaleliai ) , bet sluoksnis gavosi gan nemenkas , gal sakyciau damesti po puse pakelio dar reiketu ant tavo matmenu ( bet negarantuoju ar uzteks

) , man lieka - as ji i saldytuvo apatine lentyna ( pas mane kamera virsui ) ir panaudoju kita karta , tik i mikrobange kystelnu ir islydau

, matai as uz ji nemoku , tai man lengviau ji naudoti ( parupina , kai kas

)
O lydau taip : paimu bliuda ( senovini toki turiu

) , i ji istatau kita mazesni ( metalini ) su sulauzytu sokoladu ir uzpiltu karstu vandenuku ( kaip cia tau pasakyti kiek as jo pilu

....velnias is akies tai darau ) butinai kita karta viska tiksliai atmatuosiu , prizadu

...na ant 100g, sokolado , 4-5 saukstus vandens , bet neskubek is karto pilti visa , jei matysi , kad per tirstas tada dapilk sauksta - kita , vanduo bliude neturi virti , as ipilu is virdulio uzvirusi ir i ji istatau , tada intensyviai maisau , kad nesusoktu i " krekenas " (nesutrauktu ) jei jau taip atsitiko , nieko baisaus , dapilk sauksta karsto vandens ir labai smarkiai suk , visada vel atsistato .
Jei ko nesupratai , klausk