Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

o jau tortuku grazumas blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image

Is karto visas perspeju !!!! jeigu kada ji gaminsite , darykite para pries vangant ( kitaip jausis soda ) , po paros - ne kvapo !!!

"Aguoninis - riesutinis " tortas

Biskvitas " Juodojo misko " , tik vietoj kakavos deta daug aguonu ( forma 18 cm. receptas is puses normos ( 3 kiausiniu )) , isejo 4 perpjauti biskvitukai( vienas guli uzsaldytas kameroje ) ir vos vos 0,3 cm. pakilusi kuprele tongue.gif kure nupjoviau .

Kremui naudojau krema is pokeliu , graikisku riesutu skonio + pasveriau 250 g. graikisku riesutu , kuriuos sutarkavau burokine smulkesnia tarka , i krema ipyliau " Toreso " , taip pat juo supyliau ir biskvitus .

Kai viska sulipdziau , atsaldziau , issilydziau juodaji sokolada , ir palikau karsto vandens voneleje , kad nesustengtu , tuoj pat issilydziau pieniska sokolada , (abu buvo silti ), uzpyliau juodaji ir nieko nelaukusi visaip raizgydama pyliau pieniska , tuoj imiau pagaliuka kepsniams ( ta bukesni gala ) ir visaip braukiau , jie labai dailiai dare ornamenta ( tik paskui pagalvojau , kad galima buvo dar ir balto deti ) , stai ir viskas .....puosta atsidetu kremu dar be riesutu ir saldainukais is dezutes .

Nieko imantraus nedariau , nes sutikinejom tik trise - as , vyras ir anukyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 01, 20:14)


Is karto visas perspeju !!!! jeigu kada ji gaminsite , darykite para pries vangant ( kitaip jausis soda ) , po paros - ne kvapo !!!

"Aguoninis - riesutinis " tortas

Biskvitas " Juodojo misko " , tik vietoj kakavos deta daug aguonu ( forma 18 cm. receptas is puses normos ( 3 kiausiniu )) , isejo 4 perpjauti biskvitukai( vienas guli uzsaldytas kameroje ) ir vos vos 0,3 cm. pakilusi kuprele  tongue.gif kure nupjoviau .

Kremui naudojau krema is pokeliu , graikisku riesutu skonio +  pasveriau 250 g. graikisku riesutu , kuriuos sutarkavau burokine smulkesnia tarka , i krema ipyliau " Toreso " , taip pat juo supyliau ir biskvitus .

Kai viska sulipdziau , atsaldziau , issilydziau juodaji sokolada , ir palikau karsto vandens voneleje , kad nesustengtu , tuoj  pat  issilydziau pieniska sokolada , (abu buvo silti ), uzpyliau juodaji ir nieko nelaukusi visaip raizgydama pyliau pieniska , tuoj imiau pagaliuka kepsniams ( ta bukesni gala ) ir visaip braukiau , jie labai dailiai dare ornamenta ( tik paskui pagalvojau , kad galima buvo dar ir balto deti ) , stai ir viskas .....puosta atsidetu kremu dar be riesutu ir saldainukais is dezutes .

Nieko imantraus nedariau , nes sutikinejom tik trise - as , vyras ir anukyte  smile.gif


O velnias, einu savo biskvita i kamera ikisiu, nes saldytuve kolkas laikau doh.gif

Labai jau skaniai skamba sis Jusu tortas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 01, 20:24)
O velnias, einu savo biskvita i kamera ikisiu, nes saldytuve kolkas laikau  doh.gif

Labai jau skaniai skamba sis Jusu tortas  wub.gif


Jeigu greitai naudosi , gali nesaldyti schmoll.gif , jis ir saldytuve gali ilgai stoveti .

Na tortukas neblogas , toks ....kaip cia geriau pasakius g.gif ....." poniskas " , gal del to alhogolio rolleyes.gif , suvalgai gabaliuka - atrodo gana , praejo kiek laiko ir vel norisi , jis tinka taupiom seimininkem tongue.gif , kurios nemegsta perkrauti stalo vaisemis mirksiukas.gif
Atsakyti
Cipciuk, o sokolada gryna ar su vandeniu ar pienu maiset?
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 01, 20:33)
Jeigu greitai naudosi , gali nesaldyti  schmoll.gif , jis ir saldytuve gali ilgai stoveti .

Na tortukas neblogas , toks ....kaip cia geriau pasakius  g.gif ....." poniskas " , gal del to alhogolio  rolleyes.gif , suvalgai gabaliuka - atrodo gana , praejo kiek laiko ir vel norisi , jis tinka taupiom seimininkem  tongue.gif , kurios nemegsta perkrauti stalo vaisemis  mirksiukas.gif


Kad nezinau kada darysiu Juodaji miska, tai gal tegu stovi kameroj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 01 01, 20:33)
Cipciuk, o sokolada gryna ar su vandeniu ar pienu maiset?


As visada su vandeniu maisau blush2.gif , nes jei anukes nera , jo pas mane pastoviai nebuna tongue.gif
Atsakyti
Cipciuk, gal galit placiau. Jus dedat sokolada i karsta vandeni? O kokios proporcijos tarkim 200 gr. sokoladui. Kokio kiekio sokolado reikia 25-26 cm. tortui? blush2.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 01 01, 20:43)
Cipciuk, gal galit placiau. Jus dedat sokolada i karsta vandeni? O kokios proporcijos tarkim 200 gr. sokoladui. Kokio kiekio sokolado reikia 25-26 cm. tortui? blush2.gif Aciu  4u.gif


Na tu turbut kalbi ir apie sonus ?......sitam savo sunaudojau 200 juodo ir nepilna 100 sviesaus ( liko 5 gabaleliai ) , bet sluoksnis gavosi gan nemenkas , gal sakyciau damesti po puse pakelio dar reiketu ant tavo matmenu ( bet negarantuoju ar uzteks schmoll.gif ) , man lieka - as ji i saldytuvo apatine lentyna ( pas mane kamera virsui ) ir panaudoju kita karta , tik i mikrobange kystelnu ir islydau thumbup.gif , matai as uz ji nemoku , tai man lengviau ji naudoti ( parupina , kai kas tongue.gif )

O lydau taip : paimu bliuda ( senovini toki turiu tongue.gif ) , i ji istatau kita mazesni ( metalini ) su sulauzytu sokoladu ir uzpiltu karstu vandenuku ( kaip cia tau pasakyti kiek as jo pilu g.gif ....velnias is akies tai darau ) butinai kita karta viska tiksliai atmatuosiu , prizadu rolleyes.gif ...na ant 100g, sokolado , 4-5 saukstus vandens , bet neskubek is karto pilti visa , jei matysi , kad per tirstas tada dapilk sauksta - kita , vanduo bliude neturi virti , as ipilu is virdulio uzvirusi ir i ji istatau , tada intensyviai maisau , kad nesusoktu i " krekenas " (nesutrauktu ) jei jau taip atsitiko , nieko baisaus , dapilk sauksta karsto vandens ir labai smarkiai suk , visada vel atsistato .

Jei ko nesupratai , klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu, Cipciuk, dabar zinosiu

2008 metu suvestine - populiariausi tortai buvo Cipciuko medutis ir Juodasis miskas. Bent jau man, tai vieni is sekmingiausiu tortu. ax.gif
Keliaujam i 2009 metus su naujomis idejomis ir gaminiais 4u.gif
Atsakyti
as sokolada tirpinu idejus i stiklini bliudeli (pieno arba vandens pilu) ir statau ji tiesiai ant kaitlentes ax.gif
niekad nedariau kitaip, tai neturiu kaip palygint ar kazkas skiriasi ji uzdejus ant torto g.gif O gal yra vis tik skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2009 01 01, 21:18)
as sokolada tirpinu idejus i stiklini bliudeli (pieno arba vandens pilu) ir statau ji tiesiai ant kaitlentes ax.gif
niekad nedariau kitaip, tai neturiu kaip palygint ar kazkas skiriasi ji uzdejus ant torto  g.gif O gal yra vis tik skirtumas?


Tai tu saunuole mirksiukas.gif , matai daugumai jis prisvyla , jei tiesiai ant kaitlentes stato .
Atsakyti