o jau tortuku grazumas


Is karto visas perspeju !!!! jeigu kada ji gaminsite , darykite para pries vangant ( kitaip jausis soda ) , po paros - ne kvapo !!!
"Aguoninis - riesutinis " tortas
Biskvitas " Juodojo misko " , tik vietoj kakavos deta daug aguonu ( forma 18 cm. receptas is puses normos ( 3 kiausiniu )) , isejo 4 perpjauti biskvitukai( vienas guli uzsaldytas kameroje ) ir vos vos 0,3 cm. pakilusi kuprele
Kremui naudojau krema is pokeliu , graikisku riesutu skonio + pasveriau 250 g. graikisku riesutu , kuriuos sutarkavau burokine smulkesnia tarka , i krema ipyliau " Toreso " , taip pat juo supyliau ir biskvitus .
Kai viska sulipdziau , atsaldziau , issilydziau juodaji sokolada , ir palikau karsto vandens voneleje , kad nesustengtu , tuoj pat issilydziau pieniska sokolada , (abu buvo silti ), uzpyliau juodaji ir nieko nelaukusi visaip raizgydama pyliau pieniska , tuoj imiau pagaliuka kepsniams ( ta bukesni gala ) ir visaip braukiau , jie labai dailiai dare ornamenta ( tik paskui pagalvojau , kad galima buvo dar ir balto deti ) , stai ir viskas .....puosta atsidetu kremu dar be riesutu ir saldainukais is dezutes .
Nieko imantraus nedariau , nes sutikinejom tik trise - as , vyras ir anukyte
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 01, 20:14)
Is karto visas perspeju !!!! jeigu kada ji gaminsite , darykite para pries vangant ( kitaip jausis soda ) , po paros - ne kvapo !!!
"Aguoninis - riesutinis " tortas
Biskvitas " Juodojo misko " , tik vietoj kakavos deta daug aguonu ( forma 18 cm. receptas is puses normos ( 3 kiausiniu )) , isejo 4 perpjauti biskvitukai( vienas guli uzsaldytas kameroje ) ir vos vos 0,3 cm. pakilusi kuprele
Kremui naudojau krema is pokeliu , graikisku riesutu skonio + pasveriau 250 g. graikisku riesutu , kuriuos sutarkavau burokine smulkesnia tarka , i krema ipyliau " Toreso " , taip pat juo supyliau ir biskvitus .
Kai viska sulipdziau , atsaldziau , issilydziau juodaji sokolada , ir palikau karsto vandens voneleje , kad nesustengtu , tuoj pat issilydziau pieniska sokolada , (abu buvo silti ), uzpyliau juodaji ir nieko nelaukusi visaip raizgydama pyliau pieniska , tuoj imiau pagaliuka kepsniams ( ta bukesni gala ) ir visaip braukiau , jie labai dailiai dare ornamenta ( tik paskui pagalvojau , kad galima buvo dar ir balto deti ) , stai ir viskas .....puosta atsidetu kremu dar be riesutu ir saldainukais is dezutes .
Nieko imantraus nedariau , nes sutikinejom tik trise - as , vyras ir anukyte
O velnias, einu savo biskvita i kamera ikisiu, nes saldytuve kolkas laikau
Labai jau skaniai skamba sis Jusu tortas
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 01, 20:24)
O velnias, einu savo biskvita i kamera ikisiu, nes saldytuve kolkas laikau
Labai jau skaniai skamba sis Jusu tortas
Labai jau skaniai skamba sis Jusu tortas
Jeigu greitai naudosi , gali nesaldyti
Na tortukas neblogas , toks ....kaip cia geriau pasakius
Cipciuk, o sokolada gryna ar su vandeniu ar pienu maiset?
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 01, 20:33)
Jeigu greitai naudosi , gali nesaldyti
, jis ir saldytuve gali ilgai stoveti .
Na tortukas neblogas , toks ....kaip cia geriau pasakius
....." poniskas " , gal del to alhogolio
, suvalgai gabaliuka - atrodo gana , praejo kiek laiko ir vel norisi , jis tinka taupiom seimininkem
, kurios nemegsta perkrauti stalo vaisemis 
Na tortukas neblogas , toks ....kaip cia geriau pasakius
Kad nezinau kada darysiu Juodaji miska, tai gal tegu stovi kameroj
QUOTE(Inočka @ 2009 01 01, 20:33)
Cipciuk, o sokolada gryna ar su vandeniu ar pienu maiset?
As visada su vandeniu maisau
Cipciuk, gal galit placiau. Jus dedat sokolada i karsta vandeni? O kokios proporcijos tarkim 200 gr. sokoladui. Kokio kiekio sokolado reikia 25-26 cm. tortui?
Aciu
QUOTE(Inočka @ 2009 01 01, 20:43)
Cipciuk, gal galit placiau. Jus dedat sokolada i karsta vandeni? O kokios proporcijos tarkim 200 gr. sokoladui. Kokio kiekio sokolado reikia 25-26 cm. tortui?
Aciu 
Na tu turbut kalbi ir apie sonus ?......sitam savo sunaudojau 200 juodo ir nepilna 100 sviesaus ( liko 5 gabaleliai ) , bet sluoksnis gavosi gan nemenkas , gal sakyciau damesti po puse pakelio dar reiketu ant tavo matmenu ( bet negarantuoju ar uzteks
O lydau taip : paimu bliuda ( senovini toki turiu
Jei ko nesupratai , klausk
Aciu, Cipciuk, dabar zinosiu
2008 metu suvestine - populiariausi tortai buvo Cipciuko medutis ir Juodasis miskas. Bent jau man, tai vieni is sekmingiausiu tortu.
Keliaujam i 2009 metus su naujomis idejomis ir gaminiais
2008 metu suvestine - populiariausi tortai buvo Cipciuko medutis ir Juodasis miskas. Bent jau man, tai vieni is sekmingiausiu tortu.
Keliaujam i 2009 metus su naujomis idejomis ir gaminiais
as sokolada tirpinu idejus i stiklini bliudeli (pieno arba vandens pilu) ir statau ji tiesiai ant kaitlentes
niekad nedariau kitaip, tai neturiu kaip palygint ar kazkas skiriasi ji uzdejus ant torto
O gal yra vis tik skirtumas?
niekad nedariau kitaip, tai neturiu kaip palygint ar kazkas skiriasi ji uzdejus ant torto
QUOTE(Muske @ 2009 01 01, 21:18)
as sokolada tirpinu idejus i stiklini bliudeli (pieno arba vandens pilu) ir statau ji tiesiai ant kaitlentes
niekad nedariau kitaip, tai neturiu kaip palygint ar kazkas skiriasi ji uzdejus ant torto
O gal yra vis tik skirtumas?
niekad nedariau kitaip, tai neturiu kaip palygint ar kazkas skiriasi ji uzdejus ant torto
Tai tu saunuole





