Ech, taip nieks ir neišduos paslapties, kaip panaikinti tą mirgančią juostą?
QUOTE(Dangiuks @ 2009 03 30, 12:54)
Turbut, kad neisduos, nes nieks nezino
Mes siuntėmės Mažylius iš čia ir rodo gerai,jokios mirgančios juostos nėra
QUOTE(zabava @ 2009 03 30, 12:06)
Turbut, kad neisduos, nes nieks nezino
. Mano dukrytes irgi sitie filmukai patys mylimiausi, mes juos pirkom pries kokius metus "Maximoj" per akcija po 5lt., labai patenkinta ir igarsinta lietuviskai.. 
Na, tai dėl to ir klausiau, nes Karalaitė rašė, jog tą problemą išsprendė
QUOTE(DianaG @ 2009 03 30, 12:16)
Kaip čia taip
Mielai ziuri si filmuka
O ka daryti, jei parsisiunciau ir nerodo vaizdo, o tik girdisi garsas?
irisine,
Mano mazajai patiko, gal ir Jusu vaikuciai susidomes siuo filmuku, beje filmukas lietuviu kalba...
Mano mazajai patiko, gal ir Jusu vaikuciai susidomes siuo filmuku, beje filmukas lietuviu kalba...
Didelis aciu
labai fainas filmukas patiems maziausiams,ir daug idomesnis ir labiau pamokantis nei teletabiai.turim visus tris diskus,manoji ziurejo kelis menesius juos ir niekaip neatasibosdavo...dar ir dabar kartais papraso ijungti
O gal kas žino kur žaisliukų Cotoons gauti?
Nes dukros ir vienas mėgstamiausių filmukų, tai norėčiau pradžiuginti kokiu žaisliuku
paslapčių sodo pilna, teletabių ir
QUOTE(saigma @ 2009 08 18, 20:12)
O gal kas žino kur žaisliukų Cotoons gauti?
Nes dukros ir vienas mėgstamiausių filmukų, tai norėčiau pradžiuginti kokiu žaisliuku
Mano mama pirko Maximoj, bet kad maniskei nelabai patinka. Viena karta paziurejo ir grizo prie Bites Majos ir Senosios animacijos
QUOTE(Muc @ 2009 09 03, 00:25)
Mano mama pirko Maximoj, bet kad maniskei nelabai patinka. Viena karta paziurejo ir grizo prie Bites Majos ir Senosios animacijos
Tai DVD aš turiu, visas dalis, aš žaisliukų ieškau