Įkraunama...
Įkraunama...

Ploni plaukai

Na siaip nieko ypatingo, bet nuplauna neblogai ir nesiriebaluoja taip greitai smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif mano plaukai irgi labai ploni. Prie saknu gan normalus, yra uz ko paimti, na bet galai.... Galiu kirpt nekirpus, jie vistiek atauga iki tam tikro ilgio ir vel nusiursta verysad.gif naudojau ir as tuos Cutrin sampunus ir serumus - bet labai efektyvaus rezultato nematau. Taip pat vartoju vitaminus Perfectil - na nezinau, atrodo lyg ir greiciau pradejo plaukai augti rolleyes.gif juos geriu apie 3men, tai kai pagersiu dar tris menesius tada jau tiksliai zinosiu ar jie geri ar ne wub.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 12 31, 03:29)
as tai beveik 3 metus negalejau nieko tokio vartoti - nestumas, paskui maitinau 2 metus... tik paskutinius 3 maitinimo menesius ta silicea geriau, bet paskui meciau, nemaciau jokio poveikio, gal man to silicio visai ir netruksta g.gif o dabar tai tik siaip geriu vitamina c ir cinka, kai baigsiu butinai vitaminu specialiu paziuresiu, man mama apie Pantogar kazka sake, tai gal situos isbandysiu, kaip jie tau?

na sudetis ju tikrai gera, tai nera maisto papildas, kaip visur pilna, o vitaminai, su gydomuoju poveikiu
as geriau 2men, iskart po ju vartojau silici pusmeti, tai net nezinau tiksliai, visa teigiama poveiki skyriau tam balzamui ax.gif

QUOTE(safroditia @ 2010 01 01, 23:56)
Sveikos smile.gif  mano plaukai irgi labai ploni. Prie saknu gan normalus, yra uz ko paimti, na bet galai.... Galiu kirpt nekirpus, jie vistiek atauga iki tam tikro ilgio ir vel nusiursta verysad.gif naudojau ir as tuos Cutrin sampunus ir serumus - bet labai efektyvaus rezultato nematau. Taip pat vartoju vitaminus Perfectil - na nezinau, atrodo lyg ir greiciau pradejo plaukai augti rolleyes.gif juos geriu apie 3men, tai kai pagersiu dar tris menesius tada jau tiksliai zinosiu ar jie geri ar ne wub.gif

Sveika prisijungusi mirksiukas.gif
pas mane irgi prie saknu visai nieko, bet zemiau peciu, jie nesiursta, o nuploneja, tokia jau plauko struktura cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2010 01 08, 01:04)
na sudetis ju tikrai gera, tai nera maisto papildas, kaip visur pilna, o vitaminai, su gydomuoju poveikiu

reikes bandyt 4u.gif
Siandien nusikirpau plaukus blush2.gif lotuliukas.gif Ot augintoja is manes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2010 01 08, 14:34)
reikes bandyt 4u.gif
Siandien nusikirpau plaukus blush2.gif  lotuliukas.gif Ot augintoja is manes biggrin.gif

bigsmile.gif biggrin.gif Kad man toks ryžtas l. noriu bet nenukuloniuoju i kirpykla neapsisprendžiu ar karpyti ar tik rėžti juos blush2.gif
Atsakyti
as irgi 26 metus tik su ilgais vaiksciojau ir kitaip neisivaizdavau, o kai pries pora metu nusikirpau, tai po to jau nebebaisu biggrin.gif aisku, tavo plaukai nera tokie prasti kaip maniskiai, todel tau ir sunkiau apsisprest, bet juk tu nenori ju visai nukirpti, tik patrumpinti ar iskarpyti, ar ne, tai pirmyn mirksiukas.gif
I ikeliau savo plaukus kaip nukirpti atrodo mirksiukas.gif Ten is vienos puses sruoga dar ataugineja, bet nebedaug jau liko iki bendro ilgio biggrin.gif O tada jau bus kaip noriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 09 sausio 2010 - 11:18
QUOTE(Aprile @ 2009 12 27, 21:50)
Pirkau su nuolaida už 18lt, šeip turbūt 25lt kainuoja. Bet vykęs pirkinukas bigsmile.gif

labutis visom ir as i jusu gretas noriu,nes mano plaukai irgi ploni ,o apie koki cia vykusi pirkini kalbate? domina ir mane g.gif
dabar bandau atsiauginti nuo pakausio visas ilgis apie 50cm noriu ilgu iki puses nugaros biggrin.gif
naudoju elvital sampuna pazeistiem ,skilinejantiem plaukam ,po to is bio traitemen aliejuka va toki su blizgesiu (geras) wub.gif http://images.google...OLZSe_AaosrCNAg
ir siandiena kauke is milk_shine http://www.salontrue.....ck aperto.JPG uzsidejau is tu kapsuliu turejau omeny,tai geris nerealus,plaukai kokie minksti svelnus ir blizga net labiau nei nuo bio aliejuko wub.gif
noreciau,kad greiciau augtu plaukai ir vitaminus geriau spec plaukam nagam bet byskiuka trumpa laika geriau,kad teigiama poveiki galeciau pasakyt,
mano plaukai dazyti sviesiom sruogelem pagrindas tamsus,tai kur sviesios sruogos tikrai plaukas sausas ....
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2010 01 08, 14:34)
reikes bandyt 4u.gif
Siandien nusikirpau plaukus blush2.gif  lotuliukas.gif Ot augintoja is manes biggrin.gif

Sveiki plaukučiai, bet kodėl teko kirpti unsure.gif visai neblogai juk buvo g.gif

QUOTE(Neila+69 @ 2010 01 09, 15:44)
labutis visom ir as i jusu gretas noriu,nes mano plaukai irgi ploni ,o apie koki cia vykusi pirkini kalbate? domina ir mane  g.gif

Sveika ten geris tik man buvo tongue.gif nes pirmą kartelį tokį dalyką bandžius buvau blush2.gif Patenkinta po šiolei ax.gif Pakelia plaukučius nuo šaknų tiesiog priemonė formuoti plaukučiams mirksiukas.gif
user posted image
aš ir pradėjus gert vit., praaitą kartelį padėjo tikiuosi ir dabar kažkokio poveikio.
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 01 09, 13:56)
Sveiki plaukučiai, bet kodėl teko kirpti unsure.gif visai neblogai juk buvo g.gif

galiukai tokie siaip sau buvo, o dabar tai visi sveiki tokie ir graziai krenta wub.gif As negalvojau kirpti pries tai, bet viena vakara sumasciau, kad noriu kirpti ir vos sulaukiau ryto, kad paskambinti i kirpykla lotuliukas.gif Dar MB zyze augint, bet as buvau kategoriska blush2.gif be to toks kirpimas dengia mano zandus, tai man labai patinka, ir siaip esu patenkinta smile.gif Ir dar gi ta sruoga priekyje visai ne i tema uzsilikusi nuo trumpo kirpimo dar, tai irgi noriu sulyginti, kad butu visu vienas ilgis.
O ta priemone, kur rodai vis zadu zadu isigyti, bet dar nebuvau papuolusi iki tos parduotuves biggrin.gif Bet jau kai busiu, tai butinai isbandysiu thumbup.gif Primink, ten purskalas, neiziuriu kaip uzrasyta. Spray?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 09 sausio 2010 - 16:23
Aprile, gal isbandei ir sampuna bei kondicionieriu is tos pacios linijos? rolleyes.gif
Atsakyti
Plaukus irgi nusikirpau... Mano irgi plaukai is plonesniu, tai pastaruoju metu plaunu su Amway purinanciu sampunu. Dar ir kondicionieriu is ten pat naudoju, bet ji daugiau ziemai, kad taip nesielektrintu. Kol kas patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilniete @ 2010 01 09, 22:35)
Plaukus irgi nusikirpau... Mano irgi plaukai is plonesniu, tai pastaruoju metu plaunu su Amway purinanciu sampunu. Dar ir kondicionieriu is ten pat naudoju, bet ji daugiau ziemai, kad taip nesielektrintu. Kol kas patenkinta ax.gif

papasakokit daugiau apie amway sampuna ir kondicionieriu smile.gif ar nesiriebaluoja greiciau,ir kuo patinka.Mastau,gal ir man reiketu pabandyt,nes dabar naudojamu l'oreal neesu labai patenkinta...
Atsakyti