Įkraunama...
Įkraunama...

Kurios netiki stebuklais...dukrytes gimimas

Zinai, tikrai stebuklas...
Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciux @ 2008 12 30, 00:25)
Zinai, tikrai stebuklas...
Sveikinu 4u.gif

aciu, man tai didziausia gyvenime dovana wub.gif
Atsakyti
Visa pasakojima skaiciau su itampa... unsure.gif Bet dziaugiuosi, kad viskas baigesi gerai! thumbup.gif Sveikatos jums! 4u.gif
Atsakyti
aš tikiu stebuklais 4u.gif
sveikinu jus ir jusu šeima.aukit sveikučiai,didučiai ir laimingi wub.gif
Atsakyti
Sunkus nestumas bet su laiminga pabaiga!!!! Sveikinu!!! Daug iskentejai bet mazyte norejo ateiti pas jus, nepasidave wub.gif Tikiu kad tai laimingiausias ivykis jums 4u.gif
Atsakyti
Aš tikiu stebuklais, nes pati turiu pašonėje toį pat mažyti stebuklėlį wub.gif
O kiek laiko buvo tavo mergytei kai gime? Kokios svorio? ūgio?
Pas mane panašus neštumas buvo.. tik kraujavau nuo 11 iki 28 savaitės, du kartus tame tarpe spazmavo gimda ir išėjo atsidalinusi placenta verysad.gif
O 31 savaitėle susitikom su savo gražuolyte wub.gif Jau nebeišėjo ilgiau išnešioti..
Bet dabar irgi augam didutes ir sveikutes thumbup.gif
Taip, kad mes tikrai tikim stebuklais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brukniukas @ 2009 01 01, 16:26)
Aš tikiu stebuklais, nes pati turiu pašonėje toį pat mažyti stebuklėlį wub.gif
O kiek laiko buvo tavo mergytei kai gime? Kokios svorio? ūgio?
Pas mane panašus neštumas buvo.. tik kraujavau nuo 11 iki 28 savaitės, du kartus tame tarpe spazmavo gimda ir išėjo atsidalinusi placenta verysad.gif
O 31 savaitėle susitikom su savo gražuolyte wub.gif  Jau nebeišėjo ilgiau išnešioti..
Bet dabar irgi augam didutes ir sveikutes thumbup.gif
Taip, kad mes tikrai tikim stebuklais wub.gif

Buvo 38 sav, 2800g ir 51 cm, bet as jau nuo 30 sav vaiksciojau su praviru gimdos kakleliu (3 cm) doh.gif likusi laika galima sakyti praleidau lovoje, nes tik pajudedavau daugiau kietedavo pilvas ir kamavo skausmai, bet pavyko isnesioti dar iki 38 sav smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggnyte: 01 sausio 2009 - 15:32
Sveikatos ir istvermes, tikrai reikia tiket stebuklaisi ir ne visada klausyt gydytoju 4u.gif
Atsakyti
NU jau su ta ambrazija, kazkada ir man siule schmoll.gif saunuole, kad nesutikai 4u.gif dideliausi sveikinimai JUsu seimynelei, buciukas dukrytei 4u.gif
Atsakyti
už tokias kančias mamytei atlyginta 4u.gif 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek daug skausmo... bet uz tai didziule laime... wub.gif , stiprybes, sveikatytes. 4u.gif
Atsakyti
kiek daug patyre,net apsiverkiau 4u.gif
Atsakyti