Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

i 
 Ankstesnė tema apie nuotakos suknelę spauskite čia:

Pasakykite savo nuomones, ar daug ar mazai 1600lt uz tokia suknele? 4u.gif
kaina pirkimo, ne nuomos
user posted image

user posted image
Atsakyti
manau normali kaina. taciau dar priklauso nuo to kaip ta suknele realiai atrodo, kokia jos medziaga, ar kokybiskai pasiuta, kaip krenta ir pan.
Atsakyti
QUOTE(murkee1 @ 2008 12 28, 16:35)
Pasakykite savo nuomones, ar daug ar mazai 1600lt uz tokia suknele?  4u.gif
kaina pirkimo, ne nuomos

Čia labai subjektyvu. Kam patiks, sakys kad normali kaina, kam nepatiks, kaina, aišku, bus per didelė rolleyes.gif Aš pvz. jos nesirinkčiau ne dėl kainos, o dėl to, kad ji ne mano stiliaus ax.gif
Atsakyti
Suknute visai nebloga g.gif ax.gif , aisku , buna grazesniu , bet manau uz tokia kaina thumbup.gif
Atsakyti
labai grazi suknute thumbup.gif
o kur ja pirkai?
jei lietuvoje, tai kaina manau visai normaliai, jei siuntiesi is uzsienio, tai manau tikrai perdidele mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai nepatinka, taigi sakau kad kaina per didelė biggrin.gif
Atsakyti
suknele tikrai nera brangi. o del pacios sukneles tai kiekviena renkasi pagal savo skoni. jei butu visu skoniai vienodi tai visos su vienodom suknelem butu savo vestuviu diena biggrin.gif doh.gif tai reikia dziaugtis, kad visu merginu nuomones ir skoniai skiriesi bigsmile.gif
Atsakyti
aš asmeniškai už tokią tiek nemočiau, nes tiesiog man negraži rolleyes.gif
Atsakyti
as pavyzdziui kaip tik labiau rinkciausi is uzsienio. Pati turiu pazystama kuri dirba pardavimu ir nuomos salone, ir ji sake, kad visos sukneles is uzsienio, tikrai ne is lietuvos, tik kaina lietuvoje didesne uzkelta tam, kad seimininkai, firmu ikurejai galetu islaikyt savo salonam ir moketi darbuotojams, tad nera skirtumo, Lietuva ar uzsienis, tik kaina rolleyes.gif

Atsakyti
Man ši suknelė tikrai labai graži wub.gif ir manau,kad kaina visai normali mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Suknele tikrai grazi ir verta demesio. 4u.gif ir pinigu, jei ne is paskutiniu perkama.
Atsakyti
Kaina per didelė, nes pati suknelė neverta dėmesio, negrži ax.gif
Atsakyti