man irgi nepatiko si suknele

Aš manau, kad tai klasikinė, bent jau pagal fasoną, vestuvinė suknelė. Suknelė kaip suknelė, bet aš tokios nenorėčiau. Man visiškai paprastutės patinka.
QUOTE(murkee1 @ 2008 12 28, 17:35)
kaina tai nedidele, dar aisku reik pamatyt kaip ji realiai atrodo? mano vestuves buvo 2007 ais tai as uz savo suknele mokejau 3300 lt. ja dejausi antra, kai ja matavausi dar buvo nauja, bet savaitgalis pries mane ja dejosi kita nuotaka, tai jai kainavo 6000 lt...
man asmeniskai toks modelis tai nelabai...bet cia tik mano nuomone
QUOTE(murkee1 @ 2008 12 28, 18:35)
Kaina manau normali, bet suknelė nėra originali (Kažkuo išsiskirianti, mačiau nuomos punktuose tokių). Už tą pačią kaina galima pasidaryt efektingesnę.... žinoma,dar klausimas koks jūsų sudėjimas. Kaip ji atrodys kai ją užsidėsit.
Tokios sukneles ir uz lita neimciau,nes klaiki..... Labai...
QUOTE(Sogettene @ 2008 12 28, 21:28)
mano nuomone tokia pat

man si suknele visiskai nepatiko. Manau tokiai dienai reiktu paieskoti kazko ne tokio nusibodusio. Na bet kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Jei ji tavo svajoniu suknele, tai pirmyn. Svarbu kaip jausiesi pati, o ne kitu nuomone

QUOTE(ZYLĖ7 @ 2009 01 03, 04:07)
man si suknele visiskai nepatiko. Manau tokiai dienai reiktu paieskoti kazko ne tokio nusibodusio. Na bet kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Jei ji tavo svajoniu suknele, tai pirmyn. Svarbu kaip jausiesi pati, o ne kitu nuomone 

Jai suknele pora kart deveta tai normali kaina,bet jai matosi,kad jau ji nudeveta tai lb jau daug nori...
nors kas tau ten sakys kiek kartu ji deveta,ziurekis pati kaip ji atrodo ir koks audinys,ar atrodo svieziai ar nelb
nors kas tau ten sakys kiek kartu ji deveta,ziurekis pati kaip ji atrodo ir koks audinys,ar atrodo svieziai ar nelb

Ši suknelė ne mano skonio

Jei realiai suknelė atrodo neprasčiau, tai pagal man žinomas kainas ji nebrangi 
O dėl graži-negraži skonio reikalas, be to ant kiekvienos merginos savaip atrodytų. Man ši suknelė iš priekio patinka
Linkiu, kad pasirinkta suknelė būtų pati gražiausia!

O dėl graži-negraži skonio reikalas, be to ant kiekvienos merginos savaip atrodytų. Man ši suknelė iš priekio patinka

Linkiu, kad pasirinkta suknelė būtų pati gražiausia!