Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

man irgi nepatiko si suknele schmoll.gif
Atsakyti
Aš manau, kad tai klasikinė, bent jau pagal fasoną, vestuvinė suknelė. Suknelė kaip suknelė, bet aš tokios nenorėčiau. Man visiškai paprastutės patinka.
Atsakyti
QUOTE(murkee1 @ 2008 12 28, 17:35)
Pasakykite savo nuomones, ar daug ar mazai 1600lt uz tokia suknele?  4u.gif
kaina pirkimo, ne nuomos
user posted image

user posted image

kaina tai nedidele, dar aisku reik pamatyt kaip ji realiai atrodo? mano vestuves buvo 2007 ais tai as uz savo suknele mokejau 3300 lt. ja dejausi antra, kai ja matavausi dar buvo nauja, bet savaitgalis pries mane ja dejosi kita nuotaka, tai jai kainavo 6000 lt...

man asmeniskai toks modelis tai nelabai...bet cia tik mano nuomone
Atsakyti
si suknele manau yra labiau klasikinio stiliaus smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(murkee1 @ 2008 12 28, 18:35)
Pasakykite savo nuomones, ar daug ar mazai 1600lt uz tokia suknele?  4u.gif
kaina pirkimo, ne nuomos
user posted image

user posted image

Kaina manau normali, bet suknelė nėra originali (Kažkuo išsiskirianti, mačiau nuomos punktuose tokių). Už tą pačią kaina galima pasidaryt efektingesnę.... žinoma,dar klausimas koks jūsų sudėjimas. Kaip ji atrodys kai ją užsidėsit.
Atsakyti
Tokios sukneles ir uz lita neimciau,nes klaiki..... Labai...
Atsakyti
QUOTE(Sogettene @ 2008 12 28, 21:28)
Suknute visai nebloga g.gif  ax.gif , aisku , buna grazesniu , bet manau uz tokia kaina  thumbup.gif

mano nuomone tokia pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
man si suknele visiskai nepatiko. Manau tokiai dienai reiktu paieskoti kazko ne tokio nusibodusio. Na bet kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Jei ji tavo svajoniu suknele, tai pirmyn. Svarbu kaip jausiesi pati, o ne kitu nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZYLĖ7 @ 2009 01 03, 04:07)
man si suknele visiskai nepatiko. Manau tokiai dienai reiktu paieskoti kazko ne tokio nusibodusio. Na bet kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Jei ji tavo svajoniu suknele, tai pirmyn. Svarbu kaip jausiesi pati, o ne kitu nuomone smile.gif

drinks_cheers.gif , labai taikliai ir gerai pasakyta
Atsakyti
Jai suknele pora kart deveta tai normali kaina,bet jai matosi,kad jau ji nudeveta tai lb jau daug nori...
nors kas tau ten sakys kiek kartu ji deveta,ziurekis pati kaip ji atrodo ir koks audinys,ar atrodo svieziai ar nelb g.gif
Atsakyti
Ši suknelė ne mano skonio ax.gif
Atsakyti
Jei realiai suknelė atrodo neprasčiau, tai pagal man žinomas kainas ji nebrangi smile.gif
O dėl „graži-negraži“ – skonio reikalas, be to ant kiekvienos merginos savaip atrodytų. Man ši suknelė iš priekio patinka biggrin.gif
Linkiu, kad pasirinkta suknelė būtų pati gražiausia! 4u.gif
Atsakyti