Vat dabar ziurejau radau tinklapi www.eventmusic.lt parasiau jiems laiska. Gal esat ka nors girdeje apie juos?

QUOTE(Kristina.J @ 2009 01 11, 16:07)
grupe Karciama 868749146
Aš irgi be muzikantų... Kažkoks košmaras: arba stilius man nepatinka ir ausys linksta, arba kaina kosminė. Nors stebuklų tikrai nenoriu...
Vienus radau panašius, bet trys tūkstančiai už vakarą man atrodo daug...

Senų temų neskaičiau, nes kainos jau nebeatitinka tikrovės, tarp pavadinimų visai susimaišiau
Mes ieškom nebrangaus muzikanto (apie 1000Lt 8-ioms val), kuris galėtų ir pravesti vakarą, gali būti ir neįžymūs. Jei kas susidūrėte, brūkštelkit čia, ar į AŽ. Ačiū

Mes ieškom nebrangaus muzikanto (apie 1000Lt 8-ioms val), kuris galėtų ir pravesti vakarą, gali būti ir neįžymūs. Jei kas susidūrėte, brūkštelkit čia, ar į AŽ. Ačiū

Aš tai jau irgi nusprendžiau, kad užteks vienai dienai... bet jei rasčiau dviem už 2000 būtų fantastika
gal žinot tokių stebuklų? man reikia rugpjūčio pabaigai...

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 01 12, 12:50)
As rugpjucio 8 dienai imu du muzikantus - vienai dienai 2500 litu. 

Ką pasirinkai?

Papildyta:
QUOTE(*sirse* @ 2009 01 12, 12:43)
Aš tai jau irgi nusprendžiau, kad užteks vienai dienai... bet jei rasčiau dviem už 2000 būtų fantastika

... o man reikia gegužės viduriui

Musu vestuves buvo Panevezy, ten ir muzikantus radom. Buvau labai patenkinta, teta man juos rekomendavo, vienas ju - jos dukros meno vadovas buvo. Jie groja dviese ,,Tautieciai". Kiek nusivyliau fotografu,tai nors muzikantais galejau dziaugtis

QUOTE(*sirse* @ 2009 01 12, 13:43)

Na merginos cia jusu pasiklausius,tai baisu man darosi del kainu muzikantu

QUOTE(sauliki @ 2009 01 12, 15:04)
O del kainu,tai is viso duoto saraso beveik visi ejo dviem dienom iki 2000lt.
O kada čia taip buvo?

Tiesa, gal galite pasidalinti tuo muzikantų sąrašiuku, jei jau taip pigiai, gal tikrai daug mergaičių pagelbėtumėt