Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinės pedagogikos studentės

QUOTE(Insomia @ 2009 02 14, 20:19)
Sveikos panos.
Labai reikia Jūsų pagalbos, kas gali - padėkit prašau!
Man labai reikia praktikos ataskaitos vaikų dienos centre, gal kas turi? Gal galėtumet man atsiusti? Būčiau labai dėkinga, nes kitaip šakės man bus smile.gif
Jeigu ka mano emailas kapr1za@nm.ru, dėkui!

Tokie dalykai pinigus kainuoja mirksiukas.gif Ypač kai prisiregistruojama SM tik tam, kad paprašyti labdaros.
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2009 02 14, 20:15)
Tokie dalykai pinigus kainuoja  mirksiukas.gif  Ypač kai prisiregistruojama SM tik tam, kad paprašyti labdaros.

ir aš tą patį pagalvojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2009 02 14, 22:15)
Tokie dalykai pinigus kainuoja  mirksiukas.gif  Ypač kai prisiregistruojama SM tik tam, kad paprašyti labdaros.

O Dieve, dieve, nejaugi taip gaila?
Skaitau šitą forumą jau gan senai, ir čia visos tokios malonios ir padėda viena kitai, tai pagalvojau kad galėčiau ir aš paprašyti pagalbos.
Skoloj neliksiu gi smile.gif Kadangi dabar esu priregistruota tai galėsiu ir ash dalintis darbais, referatais, rašto darbais, sociologiniais tyrimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linmauric @ 2009 02 04, 16:11)
Sveikutės mergaitės,

niu va aš jau diplomuota biggrin.gif

jei reikės kokios pagalbos, kreipkitės jei tik galėsiu padėsiu  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomia @ 2009 02 14, 23:22)
O Dieve, dieve, nejaugi taip gaila?
Skaitau šitą forumą jau gan senai, ir čia visos tokios malonios ir padėda viena kitai, tai pagalvojau kad galėčiau ir aš paprašyti pagalbos.
Skoloj neliksiu gi smile.gif Kadangi dabar esu priregistruota tai galėsiu ir ash dalintis darbais, referatais, rašto darbais, sociologiniais tyrimais smile.gif

Ne tame esmė gaila ar negaila. Nė kiek negaila, bet tada negailėk ir pinigus mokėti. Galima padėti kažką, patarti, pakonsultuoti, bet visą darbą siųsti tikrai kvaila, o jo prašyti man atrodo netgi nagla. Tai jei taip kiekvienam siuntinėsim, tai kas čia bus?
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2009 02 16, 02:33)
Ne tame esmė gaila ar negaila. Nė kiek negaila, bet tada negailėk ir pinigus mokėti. Galima padėti kažką, patarti, pakonsultuoti, bet visą darbą siųsti tikrai kvaila, o jo prašyti man atrodo netgi nagla. Tai jei taip kiekvienam siuntinėsim, tai kas čia bus?

Kitoms negaila siuntinėti, nemėgstat Jūs naujokų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomia @ 2009 02 16, 12:30)
Kitoms negaila siuntinėti, nemėgstat Jūs naujokų  verysad.gif

Aš nemėgstu naglų žmonių, kurie tikisi viską už dyką gauti mirksiukas.gif Tai ir džiaukis jei atsirado kas siuntė už dyką - aš ne motina Teresė. Ir man jokio skirtumo ar tu naujokė ar senbuvė. Kitą sykį paprašyk bakalauro darbą atsiųs, paskui magistro, o ką - jei yra kas siuntinėja, tai ir naudokis.
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2009 01 29, 21:49)
pas mus kauno kolegijos kedainiu filiale 1200 semestrui kas bus kitamet nezinau

sveikutes studentes smile.gif - isiliesiu ir as i jusu gretas - blush2.gif smile.gif biggrin.gif kas dar mokotes kedainiuose? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(neringyte @ 2009 02 02, 07:01)
pas mus pirmam semestre buvo lietuviu..bet ir taip nieko ipatingo...darbai susije su leksikos, morfologijos ... klaidomis...surinkt spaudos 50 klaidu ir padaryt analize...surinkt 500 taškų www.klaidutis.lt..egzaminas

istorija nuo rašto atsiradimo...civilizacijos...viduramziai...romantizmas

informatika...powerpoint,word...

anglu....

bet sie dalykai tai vidurines mokyklos kursas buvo, tai nieko baisaus smile.gif

Oi kaip tau fainai dar... pavydziu tau - o pas kokius dar destytojus teko papulti i rankas? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(armeda @ 2009 03 02, 22:57)
sveikutes studentes  smile.gif - isiliesiu ir as i jusu  gretas -  blush2.gif  smile.gif  biggrin.gif  kas dar mokotes kedainiuose? mirksiukas.gif
Papildyta:
Oi kaip tau fainai dar... pavydziu tau - o pas kokius dar destytojus teko papulti i rankas? unsure.gif

AS ten pat studijuoju - 3ciam kurse - malonu butu pabendrauti apie beveik tas pacias bedas. blush2.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif gal padėtumėt 4u.gif nenoriu būt nagla blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Reikia padaryt soc. ped. darbo planą unsure.gif jei rimtai tai nežinau kaip jį gerai padaryt blush2.gif vieną kartą bandžiau, tai dėstytoja juokėsi kad mano mėnesio darbus tik per metus išeitų padaryt blush2.gif doh.gif dabar šiokį tokį dviejų mėnesių padariau... (reikia 6mėn) gal kuri žino kaip jį daryt ir galėtų mano patikrint ar labai juokingai atrodo blush2.gif atsiųsčiau, gal patarimų duotumėt 4u.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 03 04, 09:51)
Labutis 4u.gif gal padėtumėt 4u.gif nenoriu būt nagla blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Reikia padaryt soc. ped. darbo planą unsure.gif jei rimtai tai nežinau kaip jį gerai padaryt blush2.gif vieną kartą bandžiau, tai dėstytoja juokėsi kad mano mėnesio darbus tik per metus išeitų padaryt blush2.gif  doh.gif dabar šiokį tokį dviejų mėnesių padariau... (reikia 6mėn) gal kuri žino kaip jį daryt ir galėtų mano patikrint ar labai juokingai atrodo blush2.gif atsiųsčiau, gal patarimų duotumėt 4u.gif  friends.gif

okur mokaisi? smile.gif
tai tau reikia 6 menesiu darbo plano? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2009 03 04, 10:16)
okur mokaisi?  smile.gif
tai tau reikia 6 menesiu darbo plano? rolleyes.gif

taip 6mėn, tris kažkaip padariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 03 04, 10:51)
Labutis 4u.gif gal padėtumėt 4u.gif nenoriu būt nagla blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Reikia padaryt soc. ped. darbo planą unsure.gif jei rimtai tai nežinau kaip jį gerai padaryt blush2.gif vieną kartą bandžiau, tai dėstytoja juokėsi kad mano mėnesio darbus tik per metus išeitų padaryt blush2.gif  doh.gif dabar šiokį tokį dviejų mėnesių padariau... (reikia 6mėn) gal kuri žino kaip jį daryt ir galėtų mano patikrint ar labai juokingai atrodo blush2.gif atsiųsčiau, gal patarimų duotumėt 4u.gif  friends.gif

Siūlau kreiptis į jau dirbančių socialinių pedagogių skyrelį, jos ten bendrauja ir , manau, kad tikrai pažiūrės ar atitinka realybę tavo darbelis, galbūt kažką patars mirksiukas.gif
Atsakyti