Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinės pedagogikos studentės

Na man paciai labai sudetinga atrodo ta tema. O kaip pirma karta rasant kursini darba, tai visai gudus miskas cia man...
Kad as buvau pasiruosusi rasyti tema ,,agresijos apraiskos mokykloje'', planavau anketu pasidaryti ir manau, kad man butu buve lengviau. Galvojau, kad atsiskleis ar daugiau buna to psichologinio smurto, patyciu, zodines agresijos ar galbut fiziniu agresyviu veiksmu.
Tuomet pasimeciau, nes sukritikavo, kad per daug placiai apima tas zodis agresija.
Tik nezinau kaip man ,,susiaurint'', nejaugi rasyt ,,smurtas mokykloje''? g.gif
Galbut neaiskiai as cia ir aiskinu, bet tas kursinis darbas dar tik pirmasis. Todel taip viskas nauja, nezinoma ir norisi kazkaip issiaiskinti...
Atsakyti
"Smurtas mokykloje" nėra siauresnė sąvoka. Tai tas pats, kas agresija, tiesiog dar nurodai vieta rolleyes.gif Gal reiketu tau tiesiog isskirti kriterijus, koki elgesi laikai agresyviu labai konkreciai pagal fizine ir zodine agresija: mustynes, stumdymas, prasivardziavimas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Sati @ 2009 04 06, 14:18)
Labuka  4u.gif  Papasakok paskaui kaip tau praktikoj sekasi  mirksiukas.gif Nes as tai tik nuo balandzio 14 eisiu  ax.gif

praktikoje labai patiko bent po kolkas... biggrin.gif supazinau su mokyklos veikla,dokumentacija...dalyvavau jau keliose tyrimuose...o siaip ir man nuo 14dienos nes dabar visi atostogose tai ten nera ka veikt smile.gif
Atsakyti
Mamytes, turiu klausimuka toki: rašau darba apie socialiniu pedagogu motyvavima tobulinant darbo su rizikos grupes paaugliais kompetencijas...Na ir reikia su darbo tema susieti keleta filosofijos ar vadybos teoriju...Nezinau ka galima butu pasirinkti, teko rasyti apie soc.rizikos seimas tai pasirinkau biheviorizmo, sistemini, krizes modelius...O dabar nesumastau kas butu tinkamiausia...Gal kuriai teko rasyti ir minciu kokiu turite blush2.gif Padekite 4u.gif
Atsakyti
sveikutės. Norėjau paklausti, gal yra soc. pedagogikos studenčių, kurios mokosi/mokėsi šiauliuose ir galėtų šiek tiek papasakoti kaip sekėsi pirmame kurse socialinio darbo teorija, filosofija ir istorija modulis. Kas jums dėstė šį modulį? gal galėtumėtė papasakoti koki rašto darbą jums teko atsiskaityti ir koks buvo galutinis testas/egzaminas? 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(donatike.naus @ 2009 04 14, 11:16)
sveikutės. Norėjau paklausti, gal yra soc. pedagogikos studenčių, kurios mokosi/mokėsi šiauliuose ir galėtų šiek tiek papasakoti kaip sekėsi pirmame kurse socialinio darbo teorija, filosofija ir istorija modulis. Kas jums dėstė šį modulį? gal galėtumėtė papasakoti koki rašto darbą jums teko atsiskaityti ir koks buvo galutinis testas/egzaminas?  4u.gif  g.gif

Dėstė A. Vaitkevičienė. Referatą reikėjo parašyti iš jos duotų temų ir kaskart prakt. užsiėmimams ruoštis. Buvo labai įdomu praktiniai, bet teorija nuobodoka. Egzaminas labai lengvas - testas iš maždaug gal 20kl. Nuo lengviausių klausimų iki tų paskutinių temų, kur jau sunkesni. Visi išlaikė. Aukščiausiais bendras įvertinimas buvo 9.
Atsakyti
Sveikutės,
noriu sužinot jūsų nuomonę apie kursinio temą :
"Dienos užimtumo grupių poveikis neįgaliesiems integruojantis į visuomenę"
kokį tyrimą turėčiau atlikti tokiai temai?Nesu susidūrusi su kursinio rašymu darant tylimą, apklausą, tad neįsivaizduoju ar teisingai tema suformulavau.
Atsakyti
Poveikius, įtakas visada yra labai sunku pamatuoti. Nors man aišku ką turi omenyje, bet ar tema gerai suformuluota priklausys nuo vadovo, nes vieni toleruoja poveikių, įtakų rašymą - kiti nė pro kur nepritaria tam. smile.gif
Atsakyti
ačiukas, tikrai tavo tiesa,tai priklauso nuo vadovo smile.gif
Atsakyti
Rasau kursinius, referatus, bakalaura. Jei ka domina, kreipkites vaidelute@one.lt arba i az
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2009 04 16, 18:33)
Rasau kursinius, referatus, bakalaura. Jei ka domina, kreipkites vaidelute@one.lt arba i az

Bent paštą normalų susikurk, rašytoja tu.
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti