Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinės pedagogikos studentės

bent jau ŠU tai galima per du kartus uz sesija susimoketi po 650 Lt, tai per metus gaunasi 4 x 650Lt. dar rašom kartais prašymą, kad galetu veluoti menesi ar du smile.gif

o dabar turiu klausima ir prasyma, gal kas turi pavyzdi organizacijos vadybinės veilos analizės?
Reikia vadybos paskaitai atlikti tokią užduoti, bet neįsivaizduoju, kaip ji turi atrodyti verysad.gif
Atsakyti
sakot uz pusmeti tik sumoket dazniausia reik istojus ..... nu tikiuos , nes iskart sumoket uz metus negaliu....sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 06 20, 18:27)
Merginos noriu paklausti gal zinote kuri nors ar klaipedos kolegijoj suma reik uzmoket neakiv uz metus iskart jau istojus ? ar galima moketi kas men laiko pvz tris simtus kas men gaunas  tie trys tukst , galima taip? prasau atsiliepkit kas jei zinot kaip yra klk , busiu dekinga...

uz pusmeti reik moket. o jei nori dalimis, tai turi rasyt prasyma pas dekane ar pas direktore.
Atsakyti
Sveikinu visas moksliukes lithuania.gif Sėkmingai užbaigusias sesijas
O man jau šitai atpuolė smartass.gif karsta.gif 06-30 važiuoju diplomo pasiimti.

Ar yra dar kuri iš Panevėžio kolegijos, kaip ten su išlyginamosiom?
Norėčiau tęsti, bet matysiu kaip bus. Ar susidarys grupė Panevėžy, tada į Vln nereiktų važinėti...
ir kažin kiek kainuos kartu su magistru...
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 06 20, 17:27)
Merginos noriu paklausti gal zinote kuri nors ar klaipedos kolegijoj suma reik uzmoket neakiv uz metus iskart jau istojus ? ar galima moketi kas men laiko pvz tris simtus kas men gaunas  tie trys tukst , galima taip? prasau atsiliepkit kas jei zinot kaip yra klk , busiu dekinga...

nors as ne klaipedoj bet kaip galima moket uz metus kai tu gali po semestro iskrist g.gif pas mus pusmeciais mokam o ta pusmeti suprasymu ir dalim galima apmoket

QUOTE(ingridastar @ 2009 06 22, 17:14)
Sveikinu visas moksliukes  lithuania.gif Sėkmingai užbaigusias sesijas
O man jau šitai atpuolė  smartass.gif  karsta.gif 06-30 važiuoju diplomo pasiimti.

baltai pavydziu ir sveikinu clap_1.gif bis.gif
Atsakyti
Sveikos, aš taip pat studijuoju soc pedagogiką bigsmile.gif
gal užvestumėt ant kelio ax.gif reikia atlikt socialinį tyrimą, gal padėtumėt temą pasirinkt g.gif niu kažkaip neapsisprendžiu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2009 06 26, 20:00)
Sveikos, aš taip pat studijuoju soc pedagogiką bigsmile.gif
gal užvestumėt ant kelio ax.gif reikia atlikt socialinį tyrimą, gal padėtumėt temą pasirinkt g.gif  niu kažkaip neapsisprendžiu doh.gif  blush2.gif

Sveika, na aš galiu tiesiog pasakyti kas būtų įdomu man. Tai: suaugusių alkoholikų vaikų socializacija; tarpininkavimas neįgaliųjų profesinės reabilitacijos procese; asmenų, išėjusių iš perauklėjimo institucijų, socialinė adaptacija; moterų apsisprendimo tekėti įkalinimo įstaigoje(už kalinio) priežastys; vyrų, šeimoje patiriančių smurtą, savęs vertinimas...Na ir panašiai. Man tai būtų įdomu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos paneles.
Na stai ir as apsigyniau jau pries menesi.
Jeigu reikes kokios nors pagalbos rasykite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2009 06 27, 16:08)
Sveika, na aš galiu tiesiog pasakyti kas būtų įdomu man. Tai: suaugusių alkoholikų vaikų socializacija; tarpininkavimas neįgaliųjų profesinės reabilitacijos procese; asmenų, išėjusių iš perauklėjimo institucijų, socialinė adaptacija; moterų apsisprendimo tekėti įkalinimo įstaigoje(už kalinio) priežastys; vyrų, šeimoje patiriančių smurtą,  savęs vertinimas...Na ir panašiai. Man tai būtų įdomu. mirksiukas.gif

na labai įdomu bigsmile.gif bet va problema, kaip su anketavimu g.gif kas man anketas užpildys g.gif unsure.gif ką aš apklausiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2009 07 02, 14:42)
na labai įdomu bigsmile.gif bet va problema, kaip su anketavimu g.gif kas man anketas užpildys g.gif  unsure.gif ką aš apklausiu g.gif

Šiuose tyrimuose parankiausia būtų pusiau struktūruotas interviu. Juk tyrimai atliekami nebūtinai anketavimo metodiką naudojant. smile.gif Bet, žinoma, kiekvienam savo. Pateikiau tik tai kas man įdomu atrodo, o ne tai kas patogu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2009 07 02, 14:42)
na labai įdomu bigsmile.gif bet va problema, kaip su anketavimu g.gif kas man anketas užpildys g.gif  unsure.gif ką aš apklausiu g.gif

Aš pagalvojau, kad temą gali išsirinkti peržiūrėjus, kokią nors rašto darbų svetainę pvz. http://www.speros.lt/ Pasižiūrėk, kokių darbų yra patalpinta, gal kils minčių tiesiog. Jei kas nors labai patiks galėsi ir parsisiųsti. Turėsi pavyzdėlį, kuris gal užves ant kelio smile.gif

Be to, ten visada yra tiesiančių pagalbos ranką darbų rašytojų: http://www.speros.lt/paslaugos/ Šių paslaugomis neteko pasinaudoti, bet jei reiktų tik anketavimą atlikti manau atsirastų kas padėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(ema2009 @ 2009 07 09, 10:45)
Aš pagalvojau, kad temą gali išsirinkti peržiūrėjus, kokią nors rašto darbų svetainę pvz. http://www.speros.lt/ Pasižiūrėk, kokių darbų yra patalpinta, gal kils minčių tiesiog. Jei kas nors labai patiks galėsi ir parsisiųsti. Turėsi pavyzdėlį, kuris gal užves ant kelio smile.gif

Be to, ten visada yra tiesiančių pagalbos ranką darbų rašytojų: http://www.speros.lt/paslaugos/ Šių paslaugomis neteko pasinaudoti, bet jei reiktų tik anketavimą atlikti manau atsirastų kas padėtų  g.gif

Tokius puslapius nurodinėti socialinėms pedagogėms turėtų būti gėda. Čia profkės kokios mokiniams tinkamas, o ne universiteto studentėms. Gėda.
Atsakyti