Na sake paimti viska ko prireiks skautui
turejo buti ale "praktika" , bet mes ten nieko tokio nedarem, gyvenom mokykloje kazkokioje, apie dusa pamirskit, tulikas lauke
bet linksma buvo, juolab kai ejom i Velnio kalna
na nemazai km
o veliau reikejo parasyti darba apie Austadvari, ka mes ten darem ir ko musu ismoke, tai zvengem, ka rasyt ar kaip turejo but , ar tiesa
QUOTE(raganiukste25 @ 2009 07 31, 22:18)
sveika
QUOTE(lucero @ 2009 08 05, 21:27)
sveika
o kaip jūs manote kuo geriau dieninis ir kuo neakivaizdinis?kokie pliusai ir minusai ir to ir to?
Nu aišku, kad neakivaizdinis
Minusų nesugalvoju
Dieninių studijų pliusas yra vienas- jaunam žmogui specialybę studijuoti, kai nėra patirties ir dėstytojai labiau reikalauja. Tai yra gerai, nes neturinčiam darbinės patirties žmogui reikia ne paviršutiniškai studijuoti
Na, aš asmeniškai nielad nesirinkčiau dieninių studijų kai yra šeima, vaikelis. Bet čia pagal galimybes, žinoma. Ir pagal poreikį
sveikutes
sakykit o kiek laiko Jus buvote tam Aukstadvary? Ir kaip Jus ten vaziavot ir atgal?
Visiems butina tenais vaziuoti?
visada drasiau kai daugiau zinai
sakykit o kiek laiko Jus buvote tam Aukstadvary? Ir kaip Jus ten vaziavot ir atgal?
Aha..man tai baisu del praktikos,ar jum ja surado kur atlikt ar teko ieskotis be niekieno pagalbos?
Aš tai ten svajoju:D .o tu ten įstojai jau?
QUOTE(Lukana @ 2009 08 06, 00:06)
sveikutes
Gali nevažiuoti, bet manau, kad neverta praleisti galimybes susipažinti su grupiokais
važiuot reikia patiem ar su autobusu ( praneš kelintą būna) ar pati kaip nori
aš su drauge važiavome mašina (draugas pavežė).
Tiesa, kas liečia studijų VPU, tai žinok, visiems skyriams reikia rinkti kreditus ( 6val berods paskaitų atvirų ir 12 val. praktikos). Paskaitos vyksta (vyko) VPU trečiadieniais, gan įdomu ten dėsto studentai( rodo filmukus, pristato ) , gale gauni parašą
Visa naudingą info rasite VPU tinklalapyje, pvz apie Aukštadvarį http://projects.5ci....x...L&TopicID=3
Sigitas Kamarauskas nuostabus dėstytojas, pas jį atlikinėjau praktiką šiemet
QUOTE(goduke @ 2009 08 02, 22:34)
Oj, na ne, siaip parasyti tai cia per gerai butu =) Siaip padeciau kuo nors
QUOTE(Insomia @ 2009 08 09, 12:04)
Oj, na ne, siaip parasyti tai cia per gerai butu =) Siaip padeciau kuo nors
QUOTE(lucero @ 2009 08 09, 16:46)
Reikia, bent jau tas kurios retai gali rast bibliotekose. bet as nepirkau nei vienos