Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinės pedagogikos studentės

Prašom smile.gif Kelintame kurse studijuoji? Dieniniame, neakivaizdiniame?
Atsakyti
Studijuoju neakvivaizdiniame.
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2009 01 29, 23:24)
Du semestrai būtų 1560x2=3120lt Čia yra normali kaina kaip neakivaizdinių studijų universitete. Ji yra patvirtinta ir tokia bus stojantiems 2009 metais. Alga baigus nėra didelė, tai priklauso nuo to kur įsidarbinsi ir kokią kvalifikaciją turėsi vėliau. Papildomo darbo ir norint kažin ar užtektų laiko turėti. Bet aš nežinau, nes nedirbu dar, studijuoju dieniniame ir nieko nemoku, o kaip tik dar gaunu didžiausią stipendiją  smile.gif

Tas papildomas darbas tai net neįsivaizduoju kur būtų galimas dirbti  g.gif  Sarge nebent kokia biggrin.gif , nes juk jei dirbsi pagal specialybę visą etatą, tai darbas bus nuo 8 iki 17 val.

o kokius dalykus mokotes is pavyzdziui vidurines mokyklos? ar yra kazko panasaus yra ir sioje specialybeje...? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 01 30, 21:08)
o kokius dalykus mokotes is pavyzdziui vidurines mokyklos? ar yra kazko panasaus yra ir sioje specialybeje...?  rolleyes.gif

Pirmame kurse pirmame semestre tektų mokytis specialybės užsienio kalbą, informacijos valdymą, logiką, bendrąją psichologiją, vertybių sistemą visuomenėje, praktiką atlikti. ax.gif
Atsakyti
O paskui kuo toliau tuo labiau specialybės dalykus mokomės. rolleyes.gif
Atsakyti
O dievuliai noriu paklausti kaip manote i anglu galeciau rasytis nors mokykloj jos nesimokiau , savarankiskai ismokau , tai galima taip ? kokiu buna darbu jum anglu paskaitose , ka darote su anglu ?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 01 31, 19:27)
O dievuliai noriu paklausti kaip manote i anglu galeciau rasytis nors mokykloj jos nesimokiau , savarankiskai ismokau , tai galima taip ? kokiu buna darbu jum  anglu paskaitose , ka darote su anglu ?

Nežinau ar galėtų. Bet nieko ten tokio baisaus nesimokėm. Vertėm tekstus, žodžius mokėmės specialybės, pasakojom, atsakinėjom į klausimus perskaitytų tekstų. Visi pažymiai visiems buvo labai geri. smile.gif
Atsakyti
nu as vokieciu mokiaus mokykloj ir egza jos laikiau bet as numirciau jei man dar 4 metus reiktu ja mokytis studijuojant sad.gif geriau einu dar i anglu kursus mokytis negu kentet taip su vokieciu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 01 31, 21:02)
nu as vokieciu mokiaus mokykloj  ir egza jos laikiau bet as numirciau jei man dar 4 metus reiktu ja mokytis studijuojant sad.gif geriau einu dar i anglu kursus mokytis negu kentet taip su vokieciu sad.gif

Ne ne ne. Anglų man buvo tik pirmame semestre. smile.gif Ir viskas. Visi dalykai po semestra tęsiasi. Nebūna taip, kad tas pats visus 4 metus smile.gif

Nežinau kaip klaipėdoj, kur tu nori studijuoti, bet ŠU tai labai lengva ta užsienio kalba būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laisla: 31 sausio 2009 - 21:08
Sveika mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas smile.gif Mat kaip nu puse metu gal ir vokieciu istverciau gal gauciau 4 biggrin.gif butu gerai kad atsilieptu kas vokieciu mokotes sioje specialybeje arba klp wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 01 31, 23:07)
Labas smile.gif Mat kaip nu puse metu gal ir vokieciu istverciau gal gauciau 4  biggrin.gif butu gerai kad atsilieptu kas vokieciu mokotes sioje specialybeje arba klp wink.gif

Na, jei 4 gautum tai nieko gero - universitete tai yra nepatenkinamas pažymys - reiškia skolą smile.gif Reiktų bent 5 gauti. O ištvert tai ištvertum, nes niekas nespaudžia ten nei laikų mokintis, nei dar kokių gramatikų, kas man mokykloje buvo peilis. smile.gif

SAMOGITIJA, kaip tau sekasi ši sesija? ax.gif Ar buvo specifinės mokymosi negalės? Ką ten mokėtės? rolleyes.gif Ir gal Ališauskas dėstė? Nes man dar tik bus (kažkaip keistai, kad jums kai kas anksčiau nei mums).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laisla: 01 vasario 2009 - 01:00