Na tai ar neatsiras Tigru norinciu ryt i Druskininkus vaziuoti su kitais Tigriukais?

sveikos jungiuosi ir as. vairuoju opel calibra. noreciau suzinoti atsiliepimus is anksto dekiui.
Sveikutes
Jungiuos ir as su savo mylimaja tai yra OPEL OMEGA 1996 2,5 V6 UNIVERSALAS....

Jungiuos ir as su savo mylimaja tai yra OPEL OMEGA 1996 2,5 V6 UNIVERSALAS....

Sveiki,jungiuosi ir as
Opel Astra 98m. dyzeliukas,ziuresiu kiek cia kuro man rys,kiek kitiems?

QUOTE(V*i*k*a @ 2009 07 29, 14:21)
Mergaitės, gal galite parekomenduoti kur būtų galima Opel Vectrai B atlikti variklio diagnostiką? Žinau, kad daug kur, bet man reikia tikrai gero ir patikimo žmogaus. Auto įdėtos dujos ir labai trukčioti pradėjo, netgi benzinu važiuojant. Norėčiau sužinoti kas yra 

Aš saviškę į Animus Mobilis (Šančiuose) vežiau. Kadangi nieko nerado, tai net pinigų nepaėmė. Beje, trukčiojimas dingo pats.
O aš vairuoju Opel Meriva 2006 metų, man ji labai patinka, manevringa, patogi, talpi, aukštai sėdžiu

Yra yra tų mylėtojų, tik gal pro retą čia jie užsuka
Pati turiu Tigrą 1998.07. (variklis 1.4 EKOTEC) Na kas dėl laviravimo, parkavimosi ji tikrai super- maža, praktiška, moteriška, daili, bet deja ne komfortiška mašinytė.. Pagal savo dydį ir variklio galingumą "valgo" tikrai nemažai benzino..Ypatingai mieste
Aš išvis kai pirkau saviškę, tai nežinojau,kad joje yra pakeisti sportiniai amortikai, todėl dabar važiuodama jaučiu kiekvieną duobutę, ir man tai nėr malonu...Dėl talpumo: priekyje 2 žmonės tilps laisvai, o gale vietos mažoka ( ten 2 sėdynes mažiems vaikams). Na saugumo man taip pat joje trūksta. Nors į Palangą praeitais metais važiuodama su ja paspaudžiau 160km/h -traukė
O ir kaina dabar jau daugumai patraukli, prieš kelis metus, kai pirkau, mano mieste jų buvo vienetai, o dabar tik spėk žiūrėt kiek pilna
Aš tai jos "atsikandus" , pačiai jau norėtųs didesnio auto, kad ir Opel Vectra ar Astra (sportinio modelio).
O šiaip pasiskaitinėk i-nete, yra nemažai įvairių forumų apie šį auto... Opel Tigra klubas ir t.t.

Pati turiu Tigrą 1998.07. (variklis 1.4 EKOTEC) Na kas dėl laviravimo, parkavimosi ji tikrai super- maža, praktiška, moteriška, daili, bet deja ne komfortiška mašinytė.. Pagal savo dydį ir variklio galingumą "valgo" tikrai nemažai benzino..Ypatingai mieste

Aš išvis kai pirkau saviškę, tai nežinojau,kad joje yra pakeisti sportiniai amortikai, todėl dabar važiuodama jaučiu kiekvieną duobutę, ir man tai nėr malonu...Dėl talpumo: priekyje 2 žmonės tilps laisvai, o gale vietos mažoka ( ten 2 sėdynes mažiems vaikams). Na saugumo man taip pat joje trūksta. Nors į Palangą praeitais metais važiuodama su ja paspaudžiau 160km/h -traukė

O ir kaina dabar jau daugumai patraukli, prieš kelis metus, kai pirkau, mano mieste jų buvo vienetai, o dabar tik spėk žiūrėt kiek pilna

Aš tai jos "atsikandus" , pačiai jau norėtųs didesnio auto, kad ir Opel Vectra ar Astra (sportinio modelio).
O šiaip pasiskaitinėk i-nete, yra nemažai įvairių forumų apie šį auto... Opel Tigra klubas ir t.t.