Įkraunama...
Įkraunama...

Karaoke!

[quote=Smalizius,2009 02 06, 04:04]
Nesupratau šitų klausimų blush2.gif gal galima būtų konkrečiau?

Na ta prasme gale kai padainuoji jau daina meta vertinima, kaip atlikai daina, jeigu geras tai aukstas ivertinimas, jeigu blogai - tai turetu duoti maza, bet kazkodel visad ten jiems gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klaura @ 2009 02 08, 00:02)
Na ta prasme gale kai padainuoji jau daina meta vertinima, kaip atlikai daina, jeigu geras tai aukstas ivertinimas, jeigu blogai - tai turetu duoti maza, bet kazkodel visad ten jiems gerai biggrin.gif

Jeigu čia galos teikiama ta karaokes paslauga taip vertina, tai savaime suprantama - marketingas - Klientas moka pinigus, ir dar įvertinsi, kad prastai dainuoja, tai verslas žlugs lotuliukas.gif
Šiaip aš nesinaudoju jų karaoke, nors tokią galimybę turėčiau, pasikartosiu, man tai atrodo per brangu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2005 08 31, 15:21)
Žinau, kad karaokė vakarai būna Forum palace ir Čili kaime ax.gif

Geri karaoke vakarai su žaidimais būna klube "Muskatas", dabartinis "viva tequila". Tikrai didelis dainų pasirinkimas, gera aparatūra ir labai jauki aplinka.
Atsakyti
QUOTE(Smalizius @ 2009 02 08, 03:08)
Jeigu čia galos teikiama ta karaokes paslauga taip vertina, tai savaime suprantama - marketingas - Klientas moka pinigus, ir dar įvertinsi, kad prastai dainuoja, tai verslas žlugs  lotuliukas.gif
Šiaip aš nesinaudoju jų karaoke, nors tokią galimybę turėčiau, pasikartosiu, man tai atrodo per brangu  g.gif

Marketingas lotuliukas.gif gerai cia sugalvojai smile.gif o paprasti albumai karaokes tada kokius ivertinimus duoda normaliai? nes atsimenu per kazkuri dragu gimtadieni bandem is kompakto, tai irgi dave kosminius nors dainavo nei i meta nei i tvora smile.gif matyt ne marketingas cia smile.gif o gal tiesiog pas mus rate vien uzslepti talentai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klaura @ 2009 02 11, 20:30)
Marketingas  lotuliukas.gif  gerai cia sugalvojai smile.gif o paprasti albumai karaokes tada kokius ivertinimus duoda normaliai? nes atsimenu per kazkuri dragu gimtadieni bandem is kompakto, tai irgi dave kosminius nors dainavo nei i meta nei i tvora smile.gif matyt ne marketingas cia smile.gif o gal tiesiog pas mus rate vien uzslepti talentai  lotuliukas.gif

O gal galite pasakyti ar reikia atskirai prie Galos kazkokiu papildomu daliu, kad karaoke butu galima dainuoti, kaip pvz mikrafonas?
Atsakyti
QUOTE(klaura @ 2009 02 11, 20:30)
Marketingas  lotuliukas.gif  gerai cia sugalvojai smile.gif o paprasti albumai karaokes tada kokius ivertinimus duoda normaliai? nes atsimenu per kazkuri dragu gimtadieni bandem is kompakto, tai irgi dave kosminius nors dainavo nei i meta nei i tvora smile.gif matyt ne marketingas cia smile.gif o gal tiesiog pas mus rate vien uzslepti talentai  lotuliukas.gif

Aš karaokes leidžiu per kompą, tai ten man jokių vertinimų nerodo schmoll.gif , gal prastai dainuoju blush2.gif Per DVD leistuvą ar namų kiną nesu bandęs...
Atsakyti
QUOTE(sdanra @ 2009 02 14, 17:08)
O gal galite pasakyti ar reikia atskirai prie Galos kazkokiu papildomu daliu, kad karaoke butu galima dainuoti, kaip pvz mikrafonas?

Ne nereikalinga jokia papildoma iranga viskas ten yra tik dainuoti reikia smile.gif
Atsakyti
Kaip rasti karaoke lietuvišką variantą ?
Atsakyti
Mamytes, man labai reikia jusu pagalbos kuo skubiau. Mano dukra dalyvauja penktadieni talentu sou. Ji turi issirinkus daina, bet mes niekur nerandam karaoke, kad butu tik melodija kokybiska ir, kad galetu i diska isirasyti. Daina Joan Osborne " One of us" unsure.gif
Atsakyti
Laba visiems smile.gif Ar darot kokius meet`us "pasikarokint" visiem kartu ? smile.gif
Atsakyti
Bet kur gauti daugiau karaoke dainu, kad dainuot kur nera galos?
gal kas susiduret ir zinot, nes vienintele karaokemanija, kurioj visai ne didelis pasirinkimas.....
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2009 07 28, 16:14)
Bet kur gauti daugiau karaoke dainu, kad  dainuot kur nera galos?
gal kas susiduret ir zinot, nes vienintele karaokemanija, kurioj visai ne didelis pasirinkimas.....

Sveikos,

Mes tai labai mėgstam su draugais padainuoti, bet pritariu TomaKa, kad su gerom dainom - problema "ant Lietuvos" biggrin.gif

Mes, kai pirkom namų kiną, buvo pridėtas karaoke diskas su dideliu dainų katalogu (rusiškų, angliškų ir truputis kt.kalbom). Bet kartais jis labai atsibosta... Karaokemanijos turim keletą diskų, bet man jie schmoll.gif

Labai norėčiau įsigyti ABBA karaokės dainų, bet nežinau kur ieškot. Geriausiai būtų nusipirkti, nes su atsisiuntimais aš kažkaip nieko nerandu (gal nemoku ieškoti g.gif )...

O jei lietuviškų, tai faina būtų gauti kažką panašaus, kur Čili kaime anksčiau esu girdėjusi. Ten jie turi labai didelį pasirinkimą. Tik nežinau, ar dabar vyksta ten. Bandžiau susirasti pažįstamų, kas galėtų perrašyt, bet jie kategoriškai atsisakė, sako, kad "užlockinta".

O aplamai, kur nors Vilniuje dar vyksta karaoke vakarai?
Atsakyti