QUOTE(Belly @ 2009 01 06, 18:57)
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 06, 16:23)
aha, ir aš turiu klausimą ne į temą... jūs nedirbat, valgyt nedarot, nesportuojat, vaikų neturit? aš spėju tik perskaityt, pasiveju kcakant jūsų pokalbius ir paskui vėėėėėl beviltiškai atsilieku nu bet, gal kada nors
QUOTE(Belly @ 2009 01 06, 16:44)
As turiu nebloga programa, galiu ir remelius uzdet, ir pasarpint, bet kaip ismokt gerai nufotkint
PAKOREGAVAU
PAKOREGAVAU
nezinau ne vieno fotografo, kuris nekoreguoja savo foto, o ypac pries dedant i neta...
pakoreguota foto man patinka, sitas remelis - nea
QUOTE(jolitana @ 2009 01 06, 16:50)
sveikos, kaip faina cia vel ir vel sugrysti, as taip jauciuosi , nes atsilieku ir atsilieku, nuo temeles.
truksta sviesumo ir sharpo mano akiai...
QUOTE(Edeva @ 2009 01 06, 16:51)
bandau rodyt kas gavosi nors jauciu kad reikia man padirbet dar karta
fokusa uzskaitau, bet jau spalvos spalvos
QUOTE(boruzka @ 2009 01 06, 18:22)
na bandysiu bent jau taip ikelt bandymus fokusuot
vat del antros ir as gincyciaus...
QUOTE(boruzka @ 2009 01 06, 18:32)
gerai paieskojus razynka gal ir rastukm
----------
o del wb - kad supaprastint ir palengvint - gal apsistokim ties 2 foto: ta pati balta daikta nufotografuojam naturaliam apsvietime ir kambary, prie sviestuvu sviesos?
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 06, 19:31)
1.fokusa uzskaitau, bet jau spalvos spalvos
----------
2.o del wb - kad supaprastint ir palengvint - gal apsistokim ties 2 foto: ta pati balta daikta nufotografuojam naturaliam apsvietime ir kambary, prie sviestuvu sviesos?
----------
2.o del wb - kad supaprastint ir palengvint - gal apsistokim ties 2 foto: ta pati balta daikta nufotografuojam naturaliam apsvietime ir kambary, prie sviestuvu sviesos?
1.
2.
sveiki... atostogavau bishki tai net neskaitinejau...
bet zadu pasitaisyti...
del ND kodel butent balta daikta? bet su wb noreciau pazaist ir as
Mes vaziavom snd i senamiesti, galvojau pafotkinsiu, net stova prigriebiau.... kur tau...
40 minuciu vaziavom iki pilies
o finale - islipt is masinos neina - spirga rankos kojos, nosis... viskas...
rotusej taaaaip puste, kad teislaikem 10 minuciu.... zdz suds... net nekyla ranka is fotiko kratyt fotkes... 
Papildyta:
todel, kad ant balto daikto geriausiai matos nugrybaves wb...
Papildyta:
QUOTE(mielka @ 2009 01 06, 19:46)
sveiki... atostogavau bishki tai net neskaitinejau...
bet zadu pasitaisyti...
todel, kad ant balto daikto geriausiai matos nugrybaves wb...
Oh, ir internetas siandien -puslapi 5 minutes vercia...
Boruzkos Dumas man visai nieko. Tik remo vos vos plonesnio noreciau, su sitokiu man per gedulinga nuotrauka atrodo.
Del WB ND galim deti ir dvi nuotraukas. Naturalioje sviesoje ir prie dirbtinio apsvietimo. Sutinku.
Tik manau, dedam nekoreguotas. nebent koki sarpa uzdedam. Nes mokomes gi nufotografuoti kuo geriau parinke wb balansa. Ps gudrybes galesime panaudoti kitose temose.
Galvoju, kad kol kas dar neverta uzrakinti musu fotoalbumo? Boruzka, o kodel tau norisi ji uzrakinti? Juk kazkokiu sedevru dar nesam sudeje, kad kazkas galetu juos panaudoti pries autoriu valia. O antra-galvoju, kad albumas naudingas naujai prisijungiantiems zmonems. (Nors pagal komentaru skaiciu abejoju savo zodziais. Kita vertus, gi viska aptariame cia).
Boruzkos Dumas man visai nieko. Tik remo vos vos plonesnio noreciau, su sitokiu man per gedulinga nuotrauka atrodo.
Del WB ND galim deti ir dvi nuotraukas. Naturalioje sviesoje ir prie dirbtinio apsvietimo. Sutinku.
Tik manau, dedam nekoreguotas. nebent koki sarpa uzdedam. Nes mokomes gi nufotografuoti kuo geriau parinke wb balansa. Ps gudrybes galesime panaudoti kitose temose.
Galvoju, kad kol kas dar neverta uzrakinti musu fotoalbumo? Boruzka, o kodel tau norisi ji uzrakinti? Juk kazkokiu sedevru dar nesam sudeje, kad kazkas galetu juos panaudoti pries autoriu valia. O antra-galvoju, kad albumas naudingas naujai prisijungiantiems zmonems. (Nors pagal komentaru skaiciu abejoju savo zodziais. Kita vertus, gi viska aptariame cia).
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 06, 20:50)
aiskuma pameginsiu gal ryt
Nu okis - tada jau paskutini karta koreguoju ND uzduoti:
1. fotografuojamas objektas - baltas daiktas
2. fotografavimo aplinka :
-------a)naturalus apsvietimas
-------b)dirbtinis apsvietimas (sviestuvai kambaryje)
3. jokiu korekciju fotoshopu, isskyrus apkarpyma, sumazinima, sharp'a ir remelius
(sukciavimas kenkia patiems autoriams
)
3. jokiu korekciju fotoshopu, isskyrus apkarpyma, sumazinima, sharp'a ir remelius
QUOTE(linole @ 2009 01 06, 19:51)
Oh, ir internetas siandien -puslapi 5 minutes vercia...
aciu uz komentarus
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 06, 19:58)
Nu okis - tada jau paskutini karta koreguoju ND uzduoti:
(sukciavimas kenkia patiems autoriams
)