Įkraunama...
Įkraunama...

Galimi/negalimi vaistai

QUOTE(mamakarolina @ 2009 05 27, 18:00)
gal kas galite pasakyti, kokius vaistus galima nėštukei gerti nuo galvos skausmo  g.gif  nes šiandien baigiu iš proto išeiti nuo galvos skausmo  doh.gif  ar yra kažkokie vaistai nuo skausmo, kuriuos gali vartoti besilaukianti mamytė??? verysad.gif

Man gydytoja sake, kad galima Citramona gerti, jis nepakenk, o paracetamoli, tik jei labai temperatura kyla
Atsakyti
Labukas visosms 4u.gif

Labai kosėjau ir darktarė man išrašė ospomoksą 1000 gal kas iš jūsų naudojote pirmąjį trimestra neštumo ospomoksą. Nes jei negėrus būčiau labi greitai būtų perėjas į plaučių uždegimą ,o tada ir persileisti labi leigvai. Labai pergyvenu dėl savo leliuko. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GIEDRŪNĖ @ 2009 07 06, 17:00)
Labukas visosms  4u.gif

Labai kosėjau ir darktarė man išrašė  ospomoksą 1000 gal kas iš jūsų naudojote pirmąjį trimestra  neštumo ospomoksą.  Nes jei negėrus būčiau labi greitai būtų perėjas į plaučių uždegimą ,o tada ir persileisti labi leigvai. Labai pergyvenu dėl savo leliuko.  verysad.gif

sveika ytikrai nebijok, cia sioje temoje rasi info apie persalima ten merginos ne karta ji gere tau gine turejo paaiskinti kad tai antibas kuris tikrai nepakenks vaisiui, as geriau 12 nestumo savaite, o tu persalus ar del ko tau ji skyre g.gif tikrai tikrai nusiramink, leliui nepakenks, sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 07 08, 18:23)
sveika ytikrai nebijok, cia sioje temoje rasi info apie persalima ten merginos ne karta ji gere tau gine turejo paaiskinti kad tai antibas kuris tikrai nepakenks vaisiui, as geriau 12 nestumo savaite, o tu persalus ar del ko tau ji skyre g.gif tikrai tikrai nusiramink, leliui nepakenks, sveik 4u.gif

Na man bronkitas asminis, tai todėl ir skyrė , bet ginekologė tai labi prieš iš pradžių buvo tik paskui paskė , kad jei reikia tai gerk verysad.gif dėl to ri sunerimai verysad.gif Tai savaitę iš proto krausšausi . cray.gif cray.gif cray.gif
Na šiandien jau paskutinė, tik kad dar pakosčiu, tik aišku jau mažiau.
Atsakyti
O kokius vaistus galima lasinti i nosi nuo slogos? Pirkau pinacol ,bet jie man nelabai padeda, vistiek uzsikisus nosis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2009 07 08, 20:36)
O kokius vaistus galima lasinti i nosi nuo slogos? Pirkau pinacol ,bet jie man nelabai padeda, vistiek uzsikisus nosis sad.gif

As asmeniskai niekada nesu gydziusi slogos. Juk sakoma ar su vaistais ar be vaistu, vistiek tiek pat laiko ta sloga bus. O visokie purskalai man tik diskomforta sukelia. As tai tik paprastu vandeniu daznai noskyles plauciau arba tuo juros vandeniu HUMER berods. Nebent tau kokia alergine sloga. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute7 @ 2009 07 03, 15:50)
Man gydytoja sake, kad galima Citramona gerti, jis nepakenk, o paracetamoli, tik jei labai temperatura kyla

aš pas tris gydytojas jau išsiklausinėjau, ir visos leido man gerti tik paracetamolį, ir tai būtų geriau po pusę tabletės, jei labai kankina galvos skausmas 4u.gif Jokių kitų vaistų nuo skausmo griežtai negalima, bent jau man taip paaiškino smile.gif
Atsakyti
o depresija jei uzpuola ka galima gerti nestumo metu, geriu Neuro 3 , bandziau Sedatif PC, valerijono tinktura taciau nepadeda
Atsakyti
laba diena 4u.gif mergaites noreciau patarimo!
as nesu 100% isitikinus kad laukious, bet testai vis rodo vaiduokliuka, jau turejau du persileidimus tai pergyvenu verysad.gif o atsitiko toks dalykas, kad perpute, galva, ausi, dantis skauda ,savaitgali pas gydytojus nepapuoliau verysad.gif tai geriau IBUPROFENA (nuo skausmo), noreciau paklaust ,ar kam teko nestumo pradzioje gert vaistus nuo skausmo ?ar labai jie kenkia?
busiu dekinga uz atsakyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swetoonia @ 2009 07 12, 20:22)
laba diena  4u.gif mergaites noreciau patarimo!
as nesu 100% isitikinus kad laukious, bet testai vis rodo vaiduokliuka, jau turejau du persileidimus tai pergyvenu verysad.gif o atsitiko toks dalykas, kad perpute, galva, ausi, dantis skauda ,savaitgali pas gydytojus nepapuoliau  verysad.gif tai geriau IBUPROFENA (nuo skausmo), noreciau paklaust ,ar kam teko nestumo pradzioje gert vaistus nuo skausmo ?ar labai jie kenkia?
busiu dekinga uz atsakyma 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Žiūrint koks ibuprofenas, šiaip tai reikia informacinį lapelį skaityt: Pirmuosius 6 nėštumo mėnesius ibuprofeno mažiausią dozę galima skirti
tuomet, kai būtinai reikia. Paskutiniuosius 3 nėštumo mėnesius vaisto
vartoti nevalia.

Yra ir vaikiškas sirupas, gal geriau jį gerti, tik šlykštaus skonio.
Atsakyti
QUOTE(inkunai @ 2009 07 13, 17:35)
Žiūrint koks ibuprofenas, šiaip tai reikia informacinį lapelį skaityt: Pirmuosius 6 nėštumo mėnesius ibuprofeno mažiausią dozę galima skirti
tuomet, kai būtinai reikia. Paskutiniuosius 3 nėštumo mėnesius vaisto
vartoti nevalia.
Yra ir vaikiškas sirupas, gal geriau jį gerti, tik šlykštaus skonio.

aciu 4u.gif
Atsakyti
aš irgi gėriau ospamoksą kai tebuvo 5-6 sav. tikiuosi viskas bus gerai, nes kiek rodo echoskopas, tai lėliukas auga tvarkingai, o kiek skaičiau, tai kūdikiui tie vaistukai neturėtų pakenkt, sveik, greičiau 4u.gif
Atsakyti