Įkraunama...
Įkraunama...

Ar Jūsų vaikučius dažnai beria?

QUOTE(rasyte.b @ 2009 04 05, 14:12)
Mano mazajai tai labai isbertos rankytes per sulenkimus, siek tiek prie pazastu, kojytes per keliu sulenkimus tik is kitos puses, pilvukas.. Taciau daktarai sake, kad ji sausiaode, todel taip ir yra. Atseit labai priziureti odele reikia, nemaudyti su muilu, tik zele, tepti kremais, kai labai parausta ar niezti tepti specialiu homeopatiniu tepalu (israse gydytojas ir vaistines mums ji pagamino). Atseit sita "liga" pagereja tik vasara, o visais kitais laikais buna "ragas". Taip ir yra. Ziema, dabar vaiksto raudonom demem ismustom rankytem, kojytem per sulenkimus... Gerai kad nesikaso to kremuko deka, nes budavo nusikaso iki krauju  verysad.gif  tikiuosi cia tikrai tik sausa odele o nieko rimto...

Labai idomu kokios tie berimai? Ar tos demeles turi kazkokia forma,krastus?

Mano maziu panasiai beria,tik jam kojytes ir siek tiek pilvuka. Demes turi apvalia,ovalo forma. Kartais labai raudonos buna,kai patepu nublanksta ir super sausos buna. Nuejau pas gydytoja,tai pasirodo,kad tai odos grybelis,kuri tikriausiai pasigavo lauke smelyje. Liepe tepti lasijonu. Kiek jau tepu nepraeina,tikriausiai reiks pas odos gydytoja kreiptis.
Atsakyti
QUOTE(neilia @ 2009 06 15, 18:39)
mums nuo zieminio issausiejimo dermobaza padeda  thumbup.gif  o  beria dazniausiai nuo obuoliuku, o abi mociutes turi sodus su obelimis, tai abi vos neverkia, kad vienintele anuke negali vaisintis ju obuoliukais verysad.gif o paskutini karta isbere nuo konservuotu ananasu  verysad.gif  o tokia skani varskyte gavosi pertrinus ja su tais ananasais, norejau kaip geriau gavosi kaip visada  doh.gif

Aciu uz patarima,butinai pabandysim 4u.gif
Atsakyti
mano mažyliui 2 metai su trupučiu , musu oda yra problemiška niekas nepadeda nei vaistukai nei pastovus tepimas kremukais ar kitaios tepaliukais.itariam kad galu gale gali buti kaltas vanduo tai pradėjom vyrinti ir naudoti aliejuką i vandeni žiūrėsim kas bus, bet nenutraukiam ir pakremuoti, kad odytė nebutu labai sausa smile.gif
Atsakyti
Mano suniukui irgi sausoka odele. Na buna isberimu kartais bet nedaug. Na maudantis ipilu ""balmandolio"" aliejuko. Po to kai issimaudom istepu ""excipial"". Na tas kremukas be jokiu kvapikliu. smile.gif . Kazkaip paskutiniu metu pradejom labai ziureti visus produktus. Skaitau kiekviena etikete. Internete susiradau kokie ""E"" yra zalingi ir kokie ne. Susirasiau ant lapuko ir visad pirkdama ziuriu. Turgelyje perku tik Lt prekes. Prasidejo braskes. Tai perku tik Lt, moku dvigubai, bet zinau kad is ukininko. As tam ukininkui tiesiai sviesiai pasakiau, kad noriu vaikuciui. Tai zmogelis parode dokumenta, kad ukininkas ir kad braskes geros. Ir taip stengiuosi su visais prod. Atveztiniu prod beveik neperkam na kartais bananus. Net parsiuka susiradau kaime kas paskerstu ir isdorotu. Na vienu zodziu ziuresim kaip pasikeis maziuko odele kai viska taip stipriai pradejau kontroliuoti. Na bent zinosiu, kad maista tikrai kontroliuoju kiek imanoma. Rubelius skalbiu taip pat su ekologisku skalbikliu. Net saldainius radau pagamintus tik is sulciu be jokiu priedu, saldikliu ir cukraus. Jei viskas nepades tad kreipsimes i gyd. Nes konsultavomes su gyd ir ji pasake, kad isberimas labai jau menkas ir reikia kuo sveikiau gyventi. Na stengsimes. smile.gif
Atsakyti
Sveiki,noriu perspeti kitos mamytes kuriu vaikučius išbere ar sausejo odele.Jeigu šeimoj pas tevelius yra (ar buvo vaikisteje) problemos su oda,net jeigu jūsu oda skaitosi sausi ir jautri. Kreipkites iškart pas dermatologa(siuntimo dabar nerejke)arba prašykit siuntima pas alergologo.Giditojai duos rekomendacijos del maitinimo(alergizuojanti produktai),del odos priežiuros(spec.kremai su kuriais reikia dreikinti odele),del drabuželiu skalbimo ir t.t.Dermatita išprovokuoti labai lengva or taip sunku išgyditi
Atsakyti
mes ir turim problemu su berimu verysad.gif pastoviai isberta dukryte vaiksto su krutine ir nugaryte, israse "cutibaza" ir "cutivate" tepaliuku tai savaite tepem-praejo, o po keliu dienu vel atsiranda verysad.gif maista labai stebim, atsisakem sulciu visokiu, bet kaip beria taip beria, gydytojai sako kad nuo maisto, liepe labai stebeti koks maistas alergizuoja, atsisakem daug ko, bet nepraeina verysad.gif
Atsakyti
nope...
Atsakyti
šiuo metu ir mano dukrytės nugarytė ir krutinė išberta mažais spuogeliais, mano nuomonė tai nuo tokių karščių - prakaitinis bėrimas. Tai ir nežinau ar sunerimti, ar praeis kai orai atvės? nors nesu prirengusi daug, būna kad ir nuoga laksto ir su plona maikute po namus. g.gif
Atsakyti
duodant kazkoki nauja maista kartais paberia, tuomet vengiame tokio maisto, pvz paskutinisyk isbere nuo zaliu ananasu, nes nuo marinuotu neberdavo)
Atsakyti
Nesupratau, ir iki siol nesuprantu nuo ko mano vaikui atsirado dilgeline, is pradziu ant kojyciu, paskui ant pilvo, ranku kaklo atsirado spuogeliai, kurie lieciantis rubeliams tampa lyg demeles, oda atrodo, kaip nudilginta, kreipemes i medikus, liepe stebeti nuo ko atsiranda.
Maniau, kad gal milteliai, pakeitem, pasirodo ne jie kalti, pakeitem ir pampersus, vistiek karts nuo karto pasikartoja, baltymu nedaug naudojam, citrusiniu vaisiu is vis vengiam, zodziu ieskau priezasties, bet vis nerandu...
Atsakyti
kazkaip tfu tfu tfu bet apseiname be berimo,buvo mus isbere kai buvo dar visai lieliukas bet nuo tuo laiko viskas gerai rolleyes.gif
Atsakyti
phu phu phu...dziaugiuosi kad niekada neturejom probemu del berimo..kiek pamenu gal buvo tik kokius 2-3 kartus pabere.. g.gif
Atsakyti