Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

QUOTE(Elegant @ 2009 06 03, 17:10)
tai šitas nr labai jau šviesus? Šiaip esu tikrai šviesios odos. dar galvoju apie sekantį einantį po 20, bet bijau, kad nebūtų per tamsus. Kol kas pati neišbandžiau, šiuo metu neturiu laiko net iki kristės nulėkt, o kokį atspalvį bandėt Jūs?

po 20nr eina 30nr,jis man toks naturalesnis, nes 20 tai jau visai baltaodem,aisku be zmogaus sunku pasakyti,geriausia butu nueit ir pasibandyt, o Chanel esu bandzius ne viena tik mano spalvos tamsesnes,va komodos stalciuj Teint Innocence guli 50nr,vasarai kaip tik
Papildyta:
o tie seseliai labai graziai dera, jei naudoji keleta spalvu,tikrai islaiko visa diena,tik gal blizgesio daugoka, ne visi megsta ir siaip ne visos kompanijos turi tokios teksturos seseliu
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 03, 17:20)
as tai nepasakyciau, kad labai jau sviesus tas 20 nr.; va 05 nr cia tai sviesus labai  smile.gif

QUOTE(vetruze @ 2009 06 03, 17:29)
po 20nr eina 30nr,jis man toks naturalesnis, nes 20 tai jau visai baltaodem,aisku be zmogaus sunku pasakyti,geriausia butu nueit ir pasibandyt, o Chanel esu bandzius ne viena tik mano spalvos tamsesnes,va komodos stalciuj Teint Innocence guli 50nr,vasarai kaip tik

Dėkui už ats 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 03 birželio 2009 - 17:03
Merginos, o gal zinot kas forume Chanel kosmetika pardavineja?
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2009 06 04, 14:44)
Merginos, o gal zinot kas forume Chanel kosmetika pardavineja?

O kas jus domina is Chanel? 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau naujos kolekcijos laka 307 orange fizz , laaabai grazi spalva , gerai laikosi , beveik savaite isnesiojau ir tai neatsilupo bet nusitryne galai . duodu jam 10 balu
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 06 19, 17:24)
nusipirkau naujos kolekcijos laka 307 orange fizz , laaabai grazi spalva , gerai laikosi , beveik savaite isnesiojau ir tai neatsilupo bet nusitryne galai . duodu jam 10 balu

Pritariu smile.gif geri lakai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2009 06 19, 17:30)
Pritariu smile.gif geri lakai  thumbup.gif  thumbup.gif

kosmetika galetume pirkt per puse lotuliukas.gif nuomones dazniausiai vienodos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 06 19, 17:40)
kosmetika galetume pirkt per puse  lotuliukas.gif nuomones dazniausiai vienodos  mirksiukas.gif

Na buna taip lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O jei i tema :
Limituota rusiska kolekcija thumbup.gif
user posted image
O mano megstamiusi cia ;
user posted image
user posted image
Atsakyti
turi ta melyna? ir kaip atrodo?
ta violetini paimciau rudeniui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 06 19, 18:10)
turi ta melyna? ir kaip atrodo?
ta violetini paimciau rudeniui smile.gif

Aga,grazi spalva smile.gif
Cia (ne mano fotke blush2.gif )user posted image
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 06 03, 17:29)
po 20nr eina 30nr,jis man toks naturalesnis, nes 20 tai jau visai baltaodem

nesutinku, nr.20 nėra labai šviesus, žiemą man buvo per tamsus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 06 19, 22:10)
nesutinku, nr.20 nėra labai šviesus, žiemą man buvo per tamsus  biggrin.gif

Manyčiau šviesokas, vakar apžiūrėjau Kristėj ir dabar bandau spręst kurį imt 20 ar 30 nr biggrin.gif
Atsakyti