na,su tais paakiu kremais velgi galima diskusija ilga uzvest,bet:labai daug priklauso nuo gyvenimo budo,genetikos,paveldimumo,o paakiu odele tokia plona,tai greiciausiai viskas ir pasimato,as,manau,tai nera tik reklaminis sukis
Taip, kai kuriais atvejais jį tikrai reikia naudot, bet dažniausiai tepama kaip ir sakiau - dėl mados

QUOTE(NORIKA @ 2009 10 13, 15:52)
Gal kainyte prisimenat?

QUOTE(baggio @ 2009 10 13, 16:14)
Neįsidėmėjau spalvų, bet vizualiai pažiūrėjus - atsiminčiau

O kaina.....

QUOTE(NORIKA @ 2009 10 13, 17:24)
O kaina.....
Ar tik ne 99Lt 

O kaina.....

kazkaip kaina man atrodo ar ne 119lt?
QUOTE(NORIKA @ 2009 10 13, 17:24)
O kaina.....
Ar tik ne 99Lt 

O kaina.....

Gal kazka is situ bandet?

Aš labai susidomėjau chanel krempudrytėmis, bet nežinau kokia tiktų mano odai. Gal patartumėte chanel'ių gerbėjos
Aš mėgstu, kad veidą pamaskuotų ir man patinka kai ji matosi, aš nemėgstu labai lengvos konsistencijos, tokio kaip fluid'o. Mano oda yra mišri, daugiau gal į sausumą, bet ne sausa. Ir taip pat norėčiau, akd padėtumėte su numeriuku. Esu šviesios veido odos, bet nėra, kad perbalusi. Labai lauksiu jūsų išsakytų nuomonių. Didelis ačiū

QUOTE(giedre-marija @ 2009 11 25, 13:59)
Aš labai susidomėjau chanel krempudrytėmis, bet nežinau kokia tiktų mano odai. Gal patartumėte chanel'ių gerbėjos
Aš mėgstu, kad veidą pamaskuotų ir man patinka kai ji matosi, aš nemėgstu labai lengvos konsistencijos, tokio kaip fluid'o. Mano oda yra mišri, daugiau gal į sausumą, bet ne sausa. Ir taip pat norėčiau, akd padėtumėte su numeriuku. Esu šviesios veido odos, bet nėra, kad perbalusi. Labai lauksiu jūsų išsakytų nuomonių. Didelis ačiū

na,as pasikartosiu,nematant zmogaus sunku objektyviai patarinet,bet,manyciau labiausiai tiktu PRO LUMIERE,jis toks daugiau visu tipu odai,jei norit,kad maskuotu gausiau,galite tepti net keleta kartu ir kauke tikrai nesigaus,jei pati sviesiaode,manau,reiketu ziureti NR 20,bet,butina bandyti

QUOTE(Je t'aime @ 2009 09 23, 14:09)
Susigundžiau Chanel'io nagų lakais
tiesa, niekada neesu bandžiusi, todėl norėčiau išgirsti nuomones 

Chanel nagu lakai labai greit dziuna, graziai lygiai tepasi, yra smagiu spalvu

kas del paakiu kremo, tai ir Chanel esu turejus ir kitu ivairiu firmu. Pasakysiu tik tiek ar naudojau Chanel ar Oriflame, jokio skirtumo nejauciau
gal todel, kad dar nereikia... nezinau
O siaip labai myliu Chanel, mylimiausia ji man

QUOTE(Nainai @ 2009 11 26, 13:50)
kas del paakiu kremo, tai ir Chanel esu turejus ir kitu ivairiu firmu. Pasakysiu tik tiek ar naudojau Chanel ar Oriflame, jokio skirtumo nejauciau
gal todel, kad dar nereikia... nezinau

paakiu kremu rekomenduojama teptis jau nuo ankstyvos jaunystes,nesvarbu,kad nera matomu pozymiu,prevencijai

QUOTE(vetruze @ 2009 11 26, 14:02)
paakiu kremu rekomenduojama teptis jau nuo ankstyvos jaunystes,nesvarbu,kad nera matomu pozymiu,prevencijai 

Beje as irgi bandzius Chanel ir Oriflame,labiau patiko vienas is Oriflame.