Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

na,su tais paakiu kremais velgi galima diskusija ilga uzvest,bet:labai daug priklauso nuo gyvenimo budo,genetikos,paveldimumo,o paakiu odele tokia plona,tai greiciausiai viskas ir pasimato,as,manau,tai nera tik reklaminis sukis
Atsakyti
Taip, kai kuriais atvejais jį tikrai reikia naudot, bet dažniausiai tepama kaip ir sakiau - dėl mados biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 10 13, 15:52)
Man patiko, aš tik testeriuku porą kart esu bandžius, bet visai nieko  rolleyes.gif

Gal kainyte prisimenat? g.gif O kokia spalva isbandet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 10 13, 16:14)
Gal kainyte prisimenat? g.gif  O kokia spalva isbandet  ax.gif

Neįsidėmėjau spalvų, bet vizualiai pažiūrėjus - atsiminčiau biggrin.gif
O kaina..... g.gif Ar tik ne 99Lt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 10 13, 17:24)
Neįsidėmėjau spalvų, bet vizualiai pažiūrėjus - atsiminčiau  biggrin.gif
O kaina..... g.gif  Ar tik ne 99Lt unsure.gif

kazkaip kaina man atrodo ar ne 119lt?
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 10 13, 17:24)
Neįsidėmėjau spalvų, bet vizualiai pažiūrėjus - atsiminčiau  biggrin.gif
O kaina..... g.gif  Ar tik ne 99Lt unsure.gif

user posted image
user posted image
Gal kazka is situ bandet? g.gif
Atsakyti
Aš labai susidomėjau chanel krempudrytėmis, bet nežinau kokia tiktų mano odai. Gal patartumėte chanel'ių gerbėjos 4u.gif Aš mėgstu, kad veidą pamaskuotų ir man patinka kai ji matosi, aš nemėgstu labai lengvos konsistencijos, tokio kaip fluid'o. Mano oda yra mišri, daugiau gal į sausumą, bet ne sausa. Ir taip pat norėčiau, akd padėtumėte su numeriuku. Esu šviesios veido odos, bet nėra, kad perbalusi. Labai lauksiu jūsų išsakytų nuomonių. Didelis ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2009 11 25, 13:59)
Aš labai susidomėjau chanel krempudrytėmis, bet nežinau kokia tiktų mano odai. Gal patartumėte chanel'ių gerbėjos  4u.gif Aš mėgstu, kad veidą pamaskuotų ir man patinka kai ji matosi, aš nemėgstu labai lengvos konsistencijos, tokio kaip fluid'o. Mano oda yra mišri, daugiau gal į sausumą, bet ne sausa. Ir taip pat norėčiau, akd padėtumėte su numeriuku. Esu šviesios veido odos, bet nėra, kad perbalusi. Labai lauksiu jūsų išsakytų nuomonių. Didelis ačiū  4u.gif  4u.gif

na,as pasikartosiu,nematant zmogaus sunku objektyviai patarinet,bet,manyciau labiausiai tiktu PRO LUMIERE,jis toks daugiau visu tipu odai,jei norit,kad maskuotu gausiau,galite tepti net keleta kartu ir kauke tikrai nesigaus,jei pati sviesiaode,manau,reiketu ziureti NR 20,bet,butina bandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Je t'aime @ 2009 09 23, 14:09)
Susigundžiau Chanel'io nagų lakais  blush2.gif tiesa, niekada neesu bandžiusi, todėl norėčiau išgirsti nuomones  ax.gif

Chanel nagu lakai labai greit dziuna, graziai lygiai tepasi, yra smagiu spalvu rolleyes.gif Tikrai esu patenkinta saviskiais turimais ax.gif Del laikymosi, tai visada dedu baze ir virsutini sluoksni, tai man laiko taip pat gerai kaip ir dauguma kitu smile.gif
Atsakyti
kas del paakiu kremo, tai ir Chanel esu turejus ir kitu ivairiu firmu. Pasakysiu tik tiek ar naudojau Chanel ar Oriflame, jokio skirtumo nejauciau wink.gif gal todel, kad dar nereikia... nezinau g.gif
O siaip labai myliu Chanel, mylimiausia ji man wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 26 lapkričio 2009 - 12:53
QUOTE(Nainai @ 2009 11 26, 13:50)
kas del paakiu kremo, tai ir Chanel esu turejus ir kitu ivairiu firmu. Pasakysiu tik tiek ar naudojau Chanel ar Oriflame, jokio skirtumo nejauciau  wink.gif gal todel, kad dar nereikia... nezinau  g.gif
O siaip labai myliu Chanel, mylimiausia ji man  wub.gif

paakiu kremu rekomenduojama teptis jau nuo ankstyvos jaunystes,nesvarbu,kad nera matomu pozymiu,prevencijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 11 26, 14:02)
paakiu kremu rekomenduojama teptis jau nuo ankstyvos jaunystes,nesvarbu,kad nera matomu pozymiu,prevencijai smile.gif

drinks_cheers.gif visiskai sutinku,ta ir darau biggrin.gif

Beje as irgi bandzius Chanel ir Oriflame,labiau patiko vienas is Oriflame.
Atsakyti