Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

Klausykit, chanel rouge allure laque turėtojos, ar nedžiovina šie dažai lūpų?
Atsakyti
Sveikos merginos, kadangi kuo toliau tuo labiau linkstu i Chanel, turiu klausima - gal kuri naudojat sia baze? kokiu atsiliepimu turit? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2009 11 25, 13:59)
Aš labai susidomėjau chanel krempudrytėmis, bet nežinau kokia tiktų mano odai. Gal patartumėte chanel'ių gerbėjos  4u.gif Aš mėgstu, kad veidą pamaskuotų ir man patinka kai ji matosi, aš nemėgstu labai lengvos konsistencijos, tokio kaip fluid'o. Mano oda yra mišri, daugiau gal į sausumą, bet ne sausa. Ir taip pat norėčiau, akd padėtumėte su numeriuku. Esu šviesios veido odos, bet nėra, kad perbalusi. Labai lauksiu jūsų išsakytų nuomonių. Didelis ačiū  4u.gif  4u.gif

Manyciau, Lumere ir Vitaliumere jums tikrai netiktu nes yra riebesnes konsistencijos, pati turiu misria oda (ziema buna kiek sausesne vietomis) turejau pro lumerie taciau ir jis mano odai pasirode per riebus net ziemos metu, kai atrodo oda yra sausesne blink.gif . Norejau isbandyti mat lumerie (skirta riebiai ir misriai odai), taciau susigundziau kompaktinei kreminei pudrai Teint Innocence g.gif , nes girdejau daug geru jam atsiliepimu, sake puikiai tinka kaip makiazo pagrindas bei maskavimo priemone, be to tinka misriai bei riebiai odai.
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 02 28, 23:19)
Sveikos merginos, kadangi kuo toliau tuo labiau linkstu i Chanel, turiu klausima - gal kuri naudojat sia baze? kokiu atsiliepimu turit? 4u.gif
user posted image

turejau tokia man patiko bigsmile.gif taip geresnes ir neatradau teks gryst vel prie sios
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 02 28, 23:19)
user posted image

sita baze superine
Atsakyti
Ar kas bandet bronze universel bronzata labai domina atsiliepimai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Gal pasakysit man, kas žinot kiek dabar Lietuvoj (pvz Kristianoj) kainuoja matlumiere pudrytė kreminė? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo graffiti: 26 balandžio 2010 - 19:15
QUOTE(graffiti @ 2010 04 26, 19:14)
Gal pasakysit man, kas žinot kiek dabar Lietuvoj (pvz Kristianoj) kainuoja matlumiere pudrytė kreminė?  ax.gif

man rodos 169lt bet galiu ir klysti biggrin.gif man asmeniskai ji NR1 pudra thumbup.gif
Atsakyti
Savaitgalį kaip tik domėjaus matlumiere krempudra Kristianoj, tai atrodo kad 159Lt buvo g.gif
Atsakyti
Labai reiktų nago paviršių lyginančios bazės, ar Chanel tokią turi???
Ir kokios maždaug nagų lakų kainos LT, nežinau ar pirkt čia, ar siųstis apsimokėtų..... unsure.gif jei skirtumas nedidukas, tai nusipirkčiau LT, laukt nereiktų.... ax.gif
Atsakyti
As paskutini kart kai pirkau tai lyg 79lt mokejau g.gif bet kazin ar ne kokia akcija buvo, nelabai pamenu.
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2010 07 30, 18:30)
As paskutini kart kai pirkau tai lyg 79lt mokejau  g.gif  bet kazin ar ne kokia akcija buvo, nelabai pamenu.

Taip, tiek ir kainuoja 4u.gif
Atsakyti