Kaip skaistalai CHANEL?
As turiu tokius

subtilus tokie, neryskus, bet man patinka, pats tas dienai, ir nereik bijot kad padauginsiu..

subtilus tokie, neryskus, bet man patinka, pats tas dienai, ir nereik bijot kad padauginsiu..
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 11 14, 23:46)
Taip, vitalumiere yra geris
Per JAMAM, Douglas parduotuvej 129 kainavo, kaip fainai (Kristianoj 169, o Douglas be nuolaidos 149)

o kaip chanel lupdaziai?temos neseku,tai atsiprasau,jei klausimas kartosis

Sveikos, o kaip chanel tusai gal kas naudojate as neuzdziuna greitai kaip dazo ir kuris butu geriausias

QUOTE(Simoniux18 @ 2010 11 04, 14:09)
Kaip skaistalai CHANEL?
http://www.product-g...Collection1.jpg
Turiu keleta situ, man jie patys paciausi, puikiai dengiasi, nedaug reikia, nera blizgus. Ir dar skaniai kvepia. Skirtingu atspalviu prisipirkau, visiems gyvenimo atvejams.
O lupdaziai taip pat neblogi, gerai pigmentuoti, sviesiu spalvu dazniausiai dengiasi kaip blizgis, gerai laiko

Sveikos merginos
noreciau isigyti chanel pudra, na padengi veida kremu ir tepi kad nebereiktu ant virsaus jokios kitos det na kad viena atliktu visas funkcijas
mano oda misri nes t zona riebi edu turejus dior forever pudra fluida, tai man patiko tik po kokiu 6 val blizgeti pradedavo tai mastau kad reikia tokios kuri oda matine islaiko ir maskuoja.paskitinejau ziuriu cia jus rasot jog chanel vateliumerie aqua(gal gerai parasiau) labai tinka?man patinka mazai makiazo priemoniu pudra, tusas ir lupdaziai ar blizgis, kartais seseliukai:)dar masciau apie egipto zeme tai va neznau ar abi pirkti ar uzteks vienos, bet galima ta ez papudruot po tos chanel uztvirtinimui arba kai tingesiu teptis ta tai galesiu su sepeteliu ta naudot:)laukiu pasiulymu

QUOTE(mel@nija @ 2010 11 29, 18:58)
Sveikos merginos
noreciau isigyti chanel pudra, na padengi veida kremu ir tepi kad nebereiktu ant virsaus jokios kitos det na kad viena atliktu visas funkcijas
mano oda misri nes t zona riebi edu turejus dior forever pudra fluida, tai man patiko tik po kokiu 6 val blizgeti pradedavo tai mastau kad reikia tokios kuri oda matine islaiko ir maskuoja.paskitinejau ziuriu cia jus rasot jog chanel vateliumerie aqua(gal gerai parasiau) labai tinka?man patinka mazai makiazo priemoniu pudra, tusas ir lupdaziai ar blizgis, kartais seseliukai:)dar masciau apie egipto zeme tai va neznau ar abi pirkti ar uzteks vienos, bet galima ta ez papudruot po tos chanel uztvirtinimui arba kai tingesiu teptis ta tai galesiu su sepeteliu ta naudot:)laukiu pasiulymu

Vitalumiere aqua visa dieną neišlaikys matinės odos...geriau šią f-ją atlieka Mat Lumiere...tačiau ši pudra stipriau maskuoja ir matosi ant odos

QUOTE(Luni @ 2010 11 22, 20:41)
Sveikos, o kaip chanel tusai gal kas naudojate as neuzdziuna greitai kaip dazo ir kuris butu geriausias 

Naudojau Inimitable Multi Dimensional Mascara, tai labai patiko. Neuždžiūvo - spėjau visą tubelę išnaudoti, o šepetėlis irgi superinis, dar ir dabar naudoju kitiems tušams tepti
Sveikutes, Chanel gerbejos
,
Noreciau patarimo, gal naudojat Chanel kuria nors biria/kompaktine pudra ? Kuri verta demesio ? Noriu matiskesnes, be blizguciu, kad naturaliai atrodytu

Noreciau patarimo, gal naudojat Chanel kuria nors biria/kompaktine pudra ? Kuri verta demesio ? Noriu matiskesnes, be blizguciu, kad naturaliai atrodytu