Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

QUOTE(Bergma @ 2011 02 12, 14:02)
na kiek konsultante aiskino ir kiek pati skaiciau informaciniam lapeli, ji gali naudoti kaio makiazo pagrinda, sulygino oda, duoda naturalaus zvilgesio ir t.t. taip gali naudoti praskiedziant juo pudra, tarkim jei spalva per tamsi, taip pat kaip highlaiteri veidui dar pati nebandziau, tik ant rankos, skirtumas is kart pamaciau ant odos...oda tapo grazi lygi, svytinti, lygi idomu kaip ant veido, vakare pabandysiu

Ar bandėt? Koks vaizdas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gunda: 14 vasario 2011 - 15:20
QUOTE(Simoniux18 @ 2011 01 03, 20:03)
Sveikutes,
turiu skaistalus pudryte viskas labai patinka 4u.gif
dabar gundausi sitomis pudromis.
user posted image
Kuri labiau verta pirkti?mano oda rieboka 4u.gif vietom ir issausejus blush2.gif

Mačiau, kad Teint innocence įsigijote. Kaip patinka? Aš irgi nusipirkau šitą. Įdomu, kaip jums pasirodė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 02 15, 18:29)
Mačiau, kad Teint innocence įsigijote. Kaip patinka? Aš irgi nusipirkau šitą. Įdomu, kaip jums pasirodė? 4u.gif

isiterpsiu ir as ax.gif
turiu sita. mano sausoka oda bet tinka ir patinka man.tik su kempinele kazkaip man nepatogu, tepuos su krempudros sepeteliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutajon @ 2011 02 14, 01:22)
sveikos merginos , gal man galit kas pasakyt kiek pas mus kristianoj ar douglase kokia
chanel Gommage Microperle Eclat
user posted image

Apie 150lt 4u.gif As pati baigineju drekinamaji sveitikli 'Gommage Microperle Hydration', tai tikrai labai patenkinta efektu, o ir naudojimas greitas - pamasazuoji ir iskart nuplauni, nereikia laikyt. Veliau galvoju isbandyt ir putas, kiek zinau, ten net dvieju rusiu granulytes bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas naudojate Chanel natural finish loose powder? Ieskau lengvutes, kad praktiskai net nesimatytu ant veido odos ir prisitaikytu. Maskuoti man nieko nereikia, tiesiog norisi naturalaus efekto. Kokie butu atsiliepimai? Ar tinka sausesniai odai? Gal zinote kokia kaina Kristianoje?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rutajon @ 2011 02 15, 18:09)
isiterpsiu ir as  ax.gif
turiu sita. mano sausoka oda bet tinka ir patinka man.tik su kempinele kazkaip man nepatogu, tepuos su krempudros sepeteliu  thumbup.gif

Mano mišri į sausumą. Irgi tinka. nuo kitų pudrų būdavo išsausėdavo skruostai, nuo šitos ne. Kaip padengiau, po keletos val toks pats vaizdas. Drėkinanti tokia, nėra visai matinė. Patiko labai ax.gif O aš su kempinėle drėgna pradžioj tepliojau, poto su šepetuku, abejais man dailiai gražiai pasiskirsto, tik su kempinėle pasirodė, kad mažiau pudros reikia g.gif
Kokią spalvą turit?
Atsakyti
QUOTE(Ryuk @ 2011 02 17, 15:59)
Gal kas naudojate Chanel natural finish loose powder? Ieskau lengvutes, kad praktiskai net nesimatytu ant veido odos ir prisitaikytu. Maskuoti man nieko nereikia, tiesiog norisi naturalaus efekto. Kokie butu atsiliepimai? Ar tinka sausesniai odai? Gal zinote kokia kaina Kristianoje?

user posted image

Aš turėjau, ir nepasakyčiau, kad labai sužavėjo. Mano supratimu, ji labiau tinkama mišriai odai, nes ir maskavo labiau nei man reikėjo ir šiek tiek sausino( mano oda irgi sausoka, o kai ją naudojau, dar priedo buvo žiema), ir buvo labiau matinė, nei aš iš jos tikėjausi, ir dar ant veido matėsi biggrin.gif Jei mokate rusiškai, pažiūrėkite šitą nuorodą, kaip tik neseniai atsitiktinai radau, kaip mergina lygina Chanel ir Prarie pudras, ir su viskuo, ką ji sako apie Chanel pudrą, absoliučiai sutinku. La Prarie įsigyti nežadu, nes ten baisingas kiekis, tai nemanau, kad spėsiu sunaudoti. Šiuo metu man labiausiai patinka Clinique biri pudra , ji ir maskuoja minimaliai, ir priduoda tokio sveiko vidinio švytėjimo, ir atspalvis man patinka, tik čia ne ta Blended Powder, o Gentle Light Powder, jos Lietuvoje nėra, aš siunčiuosi iš Amerikos. Aš dar ilgą laiką naudojau Kanebo birią pudrą, ji irgi lengva ir tik užtvirtina makiažą, bet man paskui atsibodo, kad ji visiškai bespalvė .
Va ta nuoroda Chanel vs Prarie
http://www.youtube.c...re=more_related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 18 vasario 2011 - 18:41
QUOTE(mocha @ 2011 02 17, 20:54)
Mano mišri į sausumą. Irgi tinka. nuo kitų pudrų būdavo išsausėdavo skruostai, nuo šitos ne. Kaip padengiau, po keletos val toks pats vaizdas. Drėkinanti tokia, nėra visai matinė. Patiko labai ax.gif O aš su kempinėle drėgna pradžioj tepliojau, poto su šepetuku, abejais man dailiai gražiai pasiskirsto, tik su kempinėle pasirodė, kad mažiau pudros reikia  g.gif
Kokią spalvą turit?

turiu beige 40 sita kompaktine ir dar turiu kremine teint innocence 42 petale - sita man ir liux tinka mano sausai odai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutajon: 18 vasario 2011 - 19:06
QUOTE(DA_LI @ 2011 02 18, 18:33)
Aš turėjau, ir nepasakyčiau, kad labai sužavėjo. Mano supratimu, ji labiau tinkama mišriai odai, nes ir maskavo labiau nei man reikėjo ir šiek tiek sausino( mano oda irgi sausoka, o kai ją naudojau, dar priedo buvo žiema), ir buvo labiau matinė, nei aš iš jos tikėjausi, ir dar ant veido matėsi  biggrin.gif Jei mokate rusiškai, pažiūrėkite šitą nuorodą, kaip tik neseniai atsitiktinai radau, kaip mergina lygina Chanel ir Prarie pudras, ir su viskuo, ką ji sako apie Chanel pudrą, absoliučiai sutinku. La Prarie įsigyti nežadu, nes ten baisingas kiekis, tai nemanau, kad spėsiu sunaudoti. Šiuo metu man labiausiai patinka Clinique biri pudra , ji ir maskuoja minimaliai, ir priduoda tokio sveiko vidinio švytėjimo, ir atspalvis man patinka, tik čia ne ta Blended Powder, o Gentle Light Powder, jos Lietuvoje nėra, aš siunčiuosi iš Amerikos. Aš dar ilgą laiką naudojau Kanebo birią pudrą, ji irgi lengva ir tik užtvirtina makiažą, bet man paskui atsibodo, kad ji visiškai bespalvė .
Va ta nuoroda Chanel vs Prarie
http://www.youtube.c...re=more_related

Dekui uz nuomone ir uz nuoroda 4u.gif Jau norejau nusipirkti ir ismeginti, bet jeigu sausina kazkiek ir dar matosi, tai butent to as neieskau. Man irgi norisi kazko lengvo su naturaliu svytejimu, nes visos kolkas mano naudotos Chanel presuotos pudros suteikdavo miltuoto veido efekta doh.gif nors ir aprasyme rasydavo jog drekina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryuk: 19 vasario 2011 - 13:14
QUOTE(rutajon @ 2011 02 14, 00:22)
sveikos merginos , gal man galit kas pasakyt kiek pas mus kristianoj ar douglase kokia
chanel Gommage Microperle Eclat
user posted image

Labai geras šitas šveitiklis, pats geriausias iš mano bandytų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 02 15, 18:29)

man visai patiko mirksiukas.gif mazai dar naudojau 4u.gif
Atsakyti
O kuo ypatingi tie "Chanel" pincetukai? mastau.gif

user posted image
(Kaip suprantu, turėtų būti originalas?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 kovo 2011 - 13:47