Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 8 dalis

QUOTE(Maliku @ 2009 01 23, 00:21)
Kreipkis į skyriaus vyr.slaugytoją ar vedėją  biggrin.gif

Nepades
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2009 01 23, 12:20)

Žinoma, kad nepadės, jei jie nepažįstami biggrin.gif O jei pažįstami, tai tada ir grafiko nereikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2009 01 22, 23:21)
Kreipkis į skyriaus vyr.slaugytoją ar vedėją  biggrin.gif

mhm jei viskas butu taip paprasta visos gimdytu susitarusios tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2009 01 23, 15:16)
mhm jei viskas butu taip paprasta visos gimdytu susitarusios  tongue.gif

Kai susitari moki pinigus ir gydytoja atvaziuos bet kada.
Atsakyti
mirksiukas.gif labukas mamytes
turiu dar viena klausimeli, o kaip su tom seimyninem palatom, ar reikia isanksto jas rezervuotis, ar uztenka atvykus gymdyti pasisakyti kad semynines palatos??? kokia ju kaina?
didelis dekui uz atsakymus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita24 @ 2009 01 24, 14:56)
mirksiukas.gif  labukas mamytes
turiu dar viena klausimeli, o kaip su tom seimyninem palatom, ar reikia isanksto jas rezervuotis, ar uztenka atvykus gymdyti pasisakyti kad semynines palatos??? kokia ju kaina?
didelis dekui uz atsakymus  bigsmile.gif

Kai atvyksi gimdyti,vyras nueis i 3 auksta ir rezervuos ,aisku jei tuo metu bus laisvu. smile.gif Kaina iki nauju metu buvo 35 Lt parai,dabar nezinau. smile.gif
Atsakyti
Vis dėl to nutariau parašyti savo nuomonę apie padėtį Klaipėdos GN, vis dėl to išbuvau čia 13 parų. Manyčiau, šis skaičius nenulemė mano nuomonės. g.gif
Tiek išbuvau, nes gimdymas buvo komplikuotas. Labai tikiuosi, kad besilaukiančiom savo angeliukų bus lengvas ir neužsibusite ligoninėje tiek ilgai. Siūlyčiau pataupyti pinigus sau ir mažyliui. Nebent manot, kad žmonės labai pasikeičia ir jų patirtis išauga nuo sumos dydžio, ar jūsų nervai tiek kainuoja kiek nusprendėte duoti gydytojams. Jei bučiau mokėjusi operavusiai gydytojai, anesteziologui (ir dar už kiekvieną vaistų leidimą blink.gif ), mane ir mano mažiuką gydinčioms gydytojoms, dieną-naktį besikeičiančioms pogimdyvinio bei reanimacijos skyrių seselėms, aš ir mano mažylis liktųme be pinigų ir dar skolose. doh.gif Šiaip manau, kad jie padarė viską kas įmanoma mūsų labui. Sveikatos ir kantrybės jiems jų darbe. Ir svarbiausia poilsio, kad sveikatos ir dėmesio nepritrūktų. 4u.gif
Gydė mus nuo infekcijos, kurios dorai ir neatrado, tik kraujas ir bendra būklė rodė uždegiminį procesą. Bet infekcija net nesistebiu, nes GN pasirodė kaip "pereinamas kiemas" - lankytojų daug ir jie net pamiršta rūbus palikti rūbinėje, be to šalia gimdymo ir vaikų reanimacijos skyrių vyko remontai (dulkės koridoriuose, remontininkai su savo murzinais darbo rūbais kiaurai vaikščiojo per vaikų reanimacijos skyrių) doh.gif Kai man "apšoko" nosis, aš pati ieškojau seselių, kad duotų man kaukę, kad galėčiau su mažyliu bendrauti, nes žinojau, kad mažyliams labai pavojinga puslelinė. Kitų pamainų seselės išsigasdavo ir vis klausdavo, kodėl aš su kauke, gal kosiju, bet kai man jau užgijo puslės ir gydytoja leido nuimti kaukę, į pamainą atėjo seselė su dar neužgijusiomis apšokusiomis lupomis, o atėjusi gydytoja jai nieko net nepasakė unsure.gif doh.gif
Kai atvažiavome į ligoninę buvo tą dieną pirmoji, bet kol pagimdžiau (nes kankinomės kokią pusę paros), gimdyvių daugėjo ir girdėjosi, kaip pagimdydavo tai viena, tai kita. smile.gif Pogimdyvinis skyrius greit prisipildė, naktį kaukė tai vieną tai kitą signalizacija - viena vienintelė seselė lakstė tai prie vienos tai prie kitos, man tikriausiai suleido vaistų paskutinei. Atrodo būtent tai seselei vyras kažkiek ir sumokėjo, kiek galėjau pastebėti iš po operacijos. Ji tiesiog fiziškai negalėjo persiplėšti, bet buvo vienodai su visom mandagi. Kiek reikia turėti kantrybės tokiame darbe, nemanau, kad jos atsirado gavus pinigus schmoll.gif Vaikų reanimacijos skyriuje taip pat buvo karšta, teko laukti, kol seselės atneš sterilizuotų indelių, nes buvo cezario operacijų įkarštis - visos buvo užsiėmusios. Taigi jei pakliusite į "piko" valandas, t.y. dienas, tai jau nieko nepadarysi, gydytojų ir seselių dėmesį teks dalintis su kitais pacientais, kiek beprimokėtum. schmoll.gif
Tik neduok dieve neišsigaskite, toks jau tas gyvenimas - liejasi per kraštus. mirksiukas.gif Tiesiog teks pačioms palakstyti, daugiau domėtis. Seselės sakydavo, kad mano vaikelis nervingas, o kam nepritrūktų kantrybės, kai tave pastoviai bado, greitai pervysto, kyša zondus. Aš tiesiog dažniau ateidavau, šnekėdavausi su mažyliu, jis ir nusiramindavo, nusiramindavo ir seselės, joms ir daugiau kantrybės atsirasdavo. cool.gif
Prisiminkite, kad mamos nieks neatleido nuo jos pareigų jaudintis ir rūpintis! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knatalja: 26 sausio 2009 - 11:58
Gimdziau KGN 2007 metas ir ne vieno blogo zodzio negaliu pasakyti,nes personalo tiek gimdymo metu tiek po jo. manim buvo pasirupinta puikiai,nors gimdymas buvo nelengvas ir mes NIEKAM NEMOKEJOM ir as skaitai,kad cia veltui metomi pinigai. ten tikrai dirba geri gydytojai.nors man begimdant keitesi pamainos,bet jokiu kurojozu nebuvo.ir kaip ten sakoma,iseiinem isvis niekas neziuri,tai netiesa,atvykom i GN peenktad vakara ir visas savaitgalis buvo ten praleistas ir demesio man tikrai nepritruko,na gal nepakliuvau i "piko" meta,bet ne viena gimdziau,dar bent 8 gimdyves kartu su manim ir ju dar daugejo. zodziu esu labai patenkinta,ir tikrai grysiu ten pat gimdyt.
Atsakyti
as gimdziau gruodi kaip tik kuciu vakara, tai daviau tik akuserei 100lt ir tikrai buvo super akusere thumbup.gif daktarei nedaviau nes jis ir nebuvo priejusi per gimdyma, kam tada svaistyt pinigus, o personalas tikrai ten malonus drinks_cheers.gif
Atsakyti
as pritariu kareivikei, kam moketi daktareliui, jei vsa juoda darba atlieka akusere
Atsakyti
QUOTE(knatalja @ 2009 01 26, 11:58)
Vis dėl to nutariau parašyti savo nuomonę apie padėtį Klaipėdos GN, vis dėl to išbuvau čia 13 parų. Manyčiau, šis skaičius nenulemė mano nuomonės. 

Tikiuosi siuo metu JUMS jau viskas gerai wub.gif
Aukite ir stiprekite 4u.gif

SVEIKINIMAI visiems teveliams sulaukus stebukleliu wub.gif wub.gif

Ir mums jau liko pora menesiuku, tad iskyla vis nauju klausimu doh.gif
Taciau GIMDYSIME VISOS LENGVAI IR GREITAI wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(lly @ 2009 01 26, 18:18)
as pritariu kareivikei, kam moketi daktareliui, jei vsa juoda darba atlieka akusere

As taip pat manau. Jeigu gydytoja beveik nedalyvauja gimdyme, tai tik akuserei atsiskaityti (kita kalba apie cezari).
Atsakyti
tai va daktare kai gimdziau net priejusi nebuvo, stebejo is toliau unsure.gif ir tik kai pagimdziau pasake, kad sveikina saunuole ir isejo g.gif tai kam jai moket pinigus? doh.gif geriau vaikeliui juos isleisiu
Atsakyti