Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 8 dalis

QUOTE(Vitalija J. @ 2009 01 04, 14:27)
2-3 savaičių užtenka, svarbiausia gydytoją pasigaut ir susitart  4u.gif  bandysi tarties?o su kuom? aš  dar nžn ką daryt, leliukas mano įstrigęs įstrižai, tai sunku jai į dugną nusileist, kol kas CZ gresia, tad jei reikės pjaustyt save tarsiuos ir aš, tik nžn su kuo dar.  g.gif

niu kazkaip geri atsiliepimai lygu apie maciulionyte... sesei pries metus papuole gimdyt pas janusa, kiek suprantu jis vedejas, tai irgi labai dziauges.. tai kazkaip net nzn.... ar isvis tartis su kuo g.gif ar kaip bus taip unsure.gif
tai tau irgi tiek beliko bigsmile.gif o klp ketini gimdyt?

QUOTE(ZiGi @ 2009 01 04, 15:21)
vaistine yra Gn pastate, 1 aukste,kai uzeinat pro registratura, ir einat pagal strelytes smile.gif ten ji taip uzslepta tarp tu koridoriu ir kabinetu

kazkaip nepastebejau doh.gif teko pora kartu paguleti, bet neteko jos aptikti - aciu uz info 4u.gif

QUOTE(marecka @ 2009 01 04, 15:56)
Siaubelis, kokie pokyciai  doh.gif  sakes ir taip greitai viskas apsiverte  doh.gif musu seima  gun_rifle.gif reikia. o tai cia tie nuskausminamieji, kokie, kai epidurini daro, ar vietini??? cia dar reikis zinoti, kokio nuskausminimo tau prireiks, nes jie juk skiriasi pagal veikima  g.gif

tas ir durniausia, kad turim patys vos ne daktarai buti unsure.gif
Atsakyti
As savo pirma pas Janusa gimdziau thumbup.gif super fainas daktarelis thumbup.gif o vedejas Janusonis berods buvo, o ne Janusas g.gif nors gal pasikeite, nebezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(marecka @ 2009 01 04, 15:05)
As savo pirma pas Janusa gimdziau  thumbup.gif  super fainas daktarelis  thumbup.gif  o vedejas Janusonis berods buvo, o ne Janusas  g.gif  nors gal pasikeite, nebezinau  g.gif

gyd. Janusas gimdymo sk. vedejas, o gyd. Janusonis ligonines vadovas 4u.gif
Cia du skirtingi gydytojai.
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2009 01 04, 16:01)
niu kazkaip geri atsiliepimai lygu apie maciulionyte... sesei pries metus papuole gimdyt pas janusa, kiek suprantu jis vedejas, tai irgi labai dziauges.. tai kazkaip net nzn.... ar isvis tartis su kuo  g.gif  ar kaip bus taip  unsure.gif
tai tau irgi tiek  beliko  bigsmile.gif  o klp ketini gimdyt?
kazkaip nepastebejau  doh.gif  teko pora kartu paguleti, bet neteko jos aptikti - aciu uz info  4u.gif
tas ir durniausia, kad turim patys vos ne daktarai buti  unsure.gif

aš tai KLP gimdysiu, pas mus čia ne kokia situacija yra. jei CZ nereiks planuotai daryti, tai gimdysiu pas ką pakliūsiu, manau visi yra profesionalai. aš apžiūrai esu prisirašiusi VK(vaisingumo klinikoj), o manoji gydytoja Jūrininkuose dirba, tad jei negaliu su ja susitart, tai man jokio skirtumo pas ką gimdysiu. o kad patys turim žinot tiek kiek gydytojas tai čia faktas. turi žinoti ko iš jų reikalauti ir prašyti. aš bandysiu pati pagimdyt be vaistų, bet visvien nusivešiu pirktą rinkinuką nuskausminamųjų. kaip suprantu ten yra visokių nuskausminamųjų-rinkinukas.
Atsakyti
QUOTE(marecka @ 2009 01 04, 16:05)
As savo pirma pas Janusa gimdziau  thumbup.gif  super fainas daktarelis  thumbup.gif  o vedejas Janusonis berods buvo, o ne Janusas  g.gif  nors gal pasikeite, nebezinau  g.gif

QUOTE(gita @ 2009 01 04, 20:04)
gyd. Janusas gimdymo sk. vedejas, o gyd. Janusonis ligonines vadovas  4u.gif 
Cia du skirtingi gydytojai.

Ta pati norejau parasyti
Atsakyti
Tai as zinau,kad du skirtingi zmones ax.gif juk ir rasiau, kad gimdziau pas Janusa ir tada jis nebuvo vedejas pries 3 metus, tada gimdymo sk, vedeja buvo Karpaviciute, o Janusonis buvo vadovas, nu kazkas tokio ax.gif bet sakau tai buvo seniai ir matyt pasikeite, tai dziugu, akd Janusas dabar vedejas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2009 01 04, 15:01)
niu kazkaip geri atsiliepimai lygu apie maciulionyte... sesei pries metus papuole gimdyt pas janusa, kiek suprantu jis vedejas, tai irgi labai dziauges.. tai kazkaip net nzn.... ar isvis tartis su kuo  g.gif  ar kaip bus taip  unsure.gif
tai tau irgi tiek  beliko  bigsmile.gif  o klp ketini gimdyt?
kazkaip nepastebejau  doh.gif  teko pora kartu paguleti, bet neteko jos aptikti - aciu uz info  4u.gif
tas ir durniausia, kad turim patys vos ne daktarai buti  unsure.gif

tiesiog gal visi mano kad ji bus pacioj lygon. korpuse, o ji tai randasi tam sparne kur konsul. poliklenika GN, as kai gulejau, tai kol radau doh.gif

Nuskausmina i nugara, epidurini daro
Atsakyti
QUOTE(ZiGi @ 2009 01 05, 02:57)
tiesiog gal visi mano kad ji bus pacioj lygon. korpuse, o ji tai randasi tam sparne kur konsul. poliklenika GN, as kai gulejau, tai kol radau  doh.gif

Nuskausmina i nugara, epidurini daro

yra dvi vaistines siaip ir pagrindiniam korpuse ir prie gn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kareivike @ 2009 01 01, 22:08)
gimdziau kuciu vakara, tai nuskausminamus reikejo turet paciai ax.gif  nusipirkau vaistineje 50lt smile.gif  nes ten neduoda

SVEIKINIMAI TAPUS TEVELIAIS thumbup.gif wub.gif

As taip pat nezinau ar tartis su kokiu gydytoju Klaip, nes esu is Silutes (nelabai ir zinau su kokia gydytoja (-ju) reiketu tartis doh.gif Jeigu mazylis bus isitaises nestuke.gif kaip priklauso ir viskas ok, tai manau vaziuosiu nesitarusi ax.gif
Atsakyti
Klausiu gal kas zinot

Kaip ten tartis su daktarais, mano draugei greit gimdyt, tai prase suzinoti smile.gif dzekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZiGi @ 2009 01 05, 12:54)
Klausiu gal kas zinot

Kaip ten tartis su daktarais, mano draugei greit gimdyt, tai prase suzinoti  smile.gif  dzekui mirksiukas.gif

As tai nezinau doh.gif bet manau, kad reikia pas ta gydytoja apsilankyti konsultacijai ir tada galima susitarti del gimdymo tongue.gif
Bent as taip manau g.gif
Tikiuosi pasisakys merginos, kurios su tuo susidure 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 01 04, 20:13)
aš tai KLP gimdysiu, pas mus čia ne kokia situacija yra. jei CZ nereiks planuotai  daryti, tai gimdysiu pas ką pakliūsiu, manau visi yra profesionalai. aš apžiūrai esu prisirašiusi VK(vaisingumo klinikoj), o manoji gydytoja Jūrininkuose dirba, tad jei negaliu su ja susitart, tai man jokio skirtumo pas ką gimdysiu. o kad patys turim žinot tiek kiek gydytojas tai čia faktas. turi žinoti ko iš jų reikalauti ir prašyti. aš bandysiu pati pagimdyt be vaistų, bet visvien nusivešiu pirktą rinkinuką nuskausminamųjų. kaip suprantu ten yra visokių nuskausminamųjų-rinkinukas.

o nepavargsti vazinet is mazeikiu i klp del apziuru? g.gif ir as uz gimdyma be nuskausminamuju - bet ka ta akimirka mastysiu - nzn schmoll.gif
Atsakyti