Suprantu, aš jau tiek prisiskaičiau... Atsitiko taip (nuo skaitymo), kad labiau bijau dėl vaikučio, nei skausmų. O apie tuos tyrimus, matyt, kiekvienas medikas turi savo nuomonę, kad ne visas siunčia.
QUOTE(mafiene @ 2009 03 09, 12:24)
Butent
, nors mano vyras sake jau uzdraus man prie kompo prieiti
nes visko prisiskaitau ir nerimauju paskui, bet kad paciai reikia viskuo dometis, nes juk del savo pilvinuko ir savo sveikateles rupiniesi
Ne milijonus kainuoja papildomi tyrimai, tad geriau pasidaryti ir ramiau

Ne milijonus kainuoja papildomi tyrimai, tad geriau pasidaryti ir ramiau

QUOTE(hefaiste @ 2009 03 09, 22:18)
neradom mes snd kur ten gimdymo namuose ta vaistine yra
ir net tos taikos 101 neradom
siaubas
norejau epidura nusipirkti 

Taikos pr. vaziuojant matosi 101 nr. maniskis pagal nr "ant namu" vaziavo

QUOTE(mafiene @ 2009 03 09, 22:33)
Taikos pr. vaziuojant matosi 101 nr. maniskis pagal nr "ant namu" vaziavo
Vaistine yra tame paciame pastate kaip ir Rimi prekybos centras, reikia eiti aplink ta pastata, R kioskas yra, pasto skyrius ir Debreceno vaistine 2 aukste. Jos nuo gatves nesimato, tiesiog apeiti ta dideli pastata reikia, nes ir mes is pradziu maneme, kad nerasime 

o GN vaistine tai ten tikrai sunku ja atrasti, vos ne kaip labirintais tais koridoriais vaiksciot reikia
bet juk reikejo pas ka pasiklausti

QUOTE(hefaiste @ 2009 03 09, 23:18)
neradom mes snd kur ten gimdymo namuose ta vaistine yra
ir net tos taikos 101 neradom
siaubas
norejau epidura nusipirkti 

Gimdymo namuose reikejo eiti pagal rodykles. Eini kur registruoja zmones pas gydytojus, suki po kaire ir eini pagal rodykles kurios prikabintos ant lubu. Paejeti ilgokai reikes, per visa ligonine, bet rodykliu pagalba tikrai rasi

QUOTE(spurgiene @ 2009 03 10, 11:07)
o GN vaistine tai ten tikrai sunku ja atrasti, vos ne kaip labirintais tais koridoriais vaiksciot reikia
bet juk reikejo pas ka pasiklausti 

radom Debreceno vaistine ale sistemos negavom bus tik kt sav, tad jei pirksit palaukit, nes as gavau tik tas tris ampoles ir dideli ''buteli'' skyscio

QUOTE(hefaiste @ 2009 03 10, 21:19)
radom Debreceno vaistine ale sistemos negavom bus tik kt sav, tad jei pirksit palaukit, nes as gavau tik tas tris ampoles ir dideli ''buteli'' skyscio
reiks lauk kt sav 

o pas mane tik 2 ampules

QUOTE(mafiene @ 2009 03 11, 21:20)
na man sake taip - dar liks nusipirkti uz 46 lt ten slangeles su adatom, nes db neturejo, o visa kita dave, tai 3 ampoles, dvi vienodas ir viena mazesne ir dar toki buteliuka kaip laseline
pas mane ir 2 vienos ir mazyte....

QUOTE(hefaiste @ 2009 03 11, 21:29)
na man sake taip - dar liks nusipirkti uz 46 lt ten slangeles su adatom, nes db neturejo, o visa kita dave, tai 3 ampoles, dvi vienodas ir viena mazesne ir dar toki buteliuka kaip laseline
radau ir as ta maza