Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 8 dalis

Suprantu, aš jau tiek prisiskaičiau... Atsitiko taip (nuo skaitymo), kad labiau bijau dėl vaikučio, nei skausmų. O apie tuos tyrimus, matyt, kiekvienas medikas turi savo nuomonę, kad ne visas siunčia.
Atsakyti
QUOTE(mafiene @ 2009 03 09, 12:24)
Butent  4u.gif , nors mano vyras sake jau uzdraus man prie kompo prieiti  lotuliukas.gif nes visko prisiskaitau ir nerimauju paskui, bet kad paciai reikia viskuo dometis, nes juk del savo pilvinuko ir savo sveikateles rupiniesi  ax.gif
Ne milijonus kainuoja papildomi tyrimai, tad geriau pasidaryti ir ramiau  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
neradom mes snd kur ten gimdymo namuose ta vaistine yra doh.gif ir net tos taikos 101 neradom blink.gif doh.gif siaubas doh.gif norejau epidura nusipirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2009 03 09, 22:18)
neradom mes snd kur ten gimdymo namuose ta vaistine yra  doh.gif ir net tos taikos 101 neradom  blink.gif  doh.gif  siaubas doh.gif  norejau epidura nusipirkti 4u.gif

Taikos pr. vaziuojant matosi 101 nr. maniskis pagal nr "ant namu" vaziavo biggrin.gif Vaistine yra tame paciame pastate kaip ir Rimi prekybos centras, reikia eiti aplink ta pastata, R kioskas yra, pasto skyrius ir Debreceno vaistine 2 aukste. Jos nuo gatves nesimato, tiesiog apeiti ta dideli pastata reikia, nes ir mes is pradziu maneme, kad nerasime doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mafiene @ 2009 03 09, 22:33)
Taikos pr. vaziuojant matosi 101 nr. maniskis pagal nr "ant namu" vaziavo  biggrin.gif Vaistine yra tame paciame pastate kaip ir Rimi prekybos centras, reikia eiti aplink ta pastata, R kioskas yra, pasto skyrius ir Debreceno vaistine 2 aukste. Jos nuo gatves nesimato, tiesiog apeiti ta dideli pastata reikia, nes ir mes is pradziu maneme, kad nerasime  doh.gif

lotuliukas.gif nu sakau del ko nematem mes nieko blush2.gif dekui labai, ieskosim ryt 4u.gif
Atsakyti
o GN vaistine tai ten tikrai sunku ja atrasti, vos ne kaip labirintais tais koridoriais vaiksciot reikia smile.gif bet juk reikejo pas ka pasiklausti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2009 03 09, 23:18)
neradom mes snd kur ten gimdymo namuose ta vaistine yra  doh.gif ir net tos taikos 101 neradom  blink.gif  doh.gif  siaubas doh.gif  norejau epidura nusipirkti 4u.gif

Gimdymo namuose reikejo eiti pagal rodykles. Eini kur registruoja zmones pas gydytojus, suki po kaire ir eini pagal rodykles kurios prikabintos ant lubu. Paejeti ilgokai reikes, per visa ligonine, bet rodykliu pagalba tikrai rasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgiene @ 2009 03 10, 11:07)
o GN vaistine tai ten tikrai sunku ja atrasti, vos ne kaip labirintais tais koridoriais vaiksciot reikia smile.gif  bet juk reikejo pas ka pasiklausti mirksiukas.gif

radom Debreceno vaistine ale sistemos negavom bus tik kt sav, tad jei pirksit palaukit, nes as gavau tik tas tris ampoles ir dideli ''buteli'' skyscio doh.gif reiks lauk kt sav 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2009 03 10, 21:19)
radom Debreceno vaistine ale sistemos negavom bus tik kt sav, tad jei pirksit palaukit, nes as gavau tik tas tris ampoles ir dideli ''buteli'' skyscio doh.gif reiks lauk kt sav  4u.gif

o pas mane tik 2 ampules blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mafiene @ 2009 03 11, 21:20)
o pas mane tik 2 ampules  blink.gif

na man sake taip - dar liks nusipirkti uz 46 lt ten slangeles su adatom, nes db neturejo, o visa kita dave, tai 3 ampoles, dvi vienodas ir viena mazesne ir dar toki buteliuka kaip laseline
Atsakyti
pas mane ir 2 vienos ir mazyte.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2009 03 11, 21:29)
na man sake taip - dar liks nusipirkti uz 46 lt ten slangeles su adatom, nes db neturejo, o visa kita dave, tai 3 ampoles, dvi vienodas ir viena mazesne ir dar toki buteliuka  kaip laseline

radau ir as ta maza doh.gif nepastebejau jos maiselyje tongue.gif
Atsakyti