Pasipasakosiu ir as. Chemeni dejaus kelis kartus ( rodos 4

). Pirma karta dare ant mano naturaliu plauku. Labai stiprus, labai garbanotas (ant vidutini biguduku) -na, atrode graziai. Tada dar buvau jaunute ir jokiu spec. kaukiu ar kazkokios spec. prieziuros plaukuciams netaikiau

Nors plaukai atrode sveiki, bet po kiek laiko galiukai nuluzinejo

Bet cheminis tikrai buvo gan stiprus padarytas, nes kai plaukai ataugo skirtumas buvo labai ryskus. Nauji plaukai ataugineja, o garbanos ne kiek neissileidzia. Tas buvo
Veliau visi mano cheminiai buvo silpnesni ir reikedavo vos ne kasdien detis fiktojancis priemones, kad matytusi garbaneles, nes po nakties jos paprasciausiai issileisdavo. Ir dar vienas dalykas, kuris man labai nepatiko- du paskutinius kartus cheminio prie pat saknu isvis nesimate. Kodel?? Ar tai todel, kad dar puse plauku garbanavos (visai nedaug) jie ir susigarbanavo vel, o atauge ne?? Trumpai laike?Gal turejo prie saktu kaip nors ilgiau laikyti... Na,znz. Pas dvi skirtingas kirpejas dariaus, o rezultatas tas pats : labai mazai garbanuoti plaukuciai prie saknu, kurie jau po menesiu visai issileidzia.
Bet vistiek as noriu to cheminio..

Nes paziuriu i savo senas nuotraukytes ir suprantu, kad garbanuoti plaukuciai man daug labiau tinka!!