Įkraunama...
Įkraunama...

Cheminis sušukavimas

user posted image
Pagaliau turiu garbaneles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdielaite @ 2009 08 28, 16:41)
Pagaliau turiu garbaneles  mirksiukas.gif

Man gražu bigsmile.gif
O čia šlapi plaukai?
Mano plaukai šiek tiek žemiau pečių.
Ir blondi...
Kažna ar gražiai atrodytu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@V@N@: 28 rugpjūčio 2009 - 21:04
Man labai įdomu, tos kurios dėjosi tausojančius plaukus cheminius, kaip jums plaukai po kurio laiko, ar nenugeltonavo, nenusausėjo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajoklė* @ 2009 07 09, 14:42)
Buvau susidejusi chemini pries kokius 6 - 7 metus  doh.gif Dabar net is tolo neprisileidziu tokios minties. Is pradziu buvo grazu, patepi zele ar putom ir graziai susibanguoja plaukuciai, graziai slapio efekto garbaneles atrodo, BET... Pradeda ataugineti TIESUS plaukai! Kokius 2 men, gal dar nieko, bet veliau, esi priversta arba vel detis chemini, arba kazkokiu budu atsiauginti plaukus ir nukirpti chemiskai sugarbanotus. Vaizdas panasiai kaip Mijos jei kas ja pamenat kaip atrode  doh.gif Beto plaukai puciasi, butina kasdien kazkaip juos tvarkyti, teplioti visokiom zelem... Chemiskai pazeistam plaukui islikti sveikam mano galva neimanoma arba reikia visa alga paaukoti plauku prieziuros priemonem ir ne bet kokiom!
Ir dabar kai pamenu kokius ilgus ir tiesius plaukus turejau vis pagalvoju ar ne po cheminio mano plaukai patys pradejo siek tiek banguotis ir pustis doh.gif Nors cheminis jau seniausiai nuauges  unsure.gif

Dabar daro chemini ir trumpam laikui. Nereikia laukti kol ataugs. As dariau pusmeciuj, pabandyti ar patiks. O kiek atkalbinejo visi doh.gif . Padariau, labai patenkinta, ir dar noriu. bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif Pasipasakosiu ir as. Chemeni dejaus kelis kartus ( rodos 4 g.gif). Pirma karta dare ant mano naturaliu plauku. Labai stiprus, labai garbanotas (ant vidutini biguduku) -na, atrode graziai. Tada dar buvau jaunute ir jokiu spec. kaukiu ar kazkokios spec. prieziuros plaukuciams netaikiau unsure.gif Nors plaukai atrode sveiki, bet po kiek laiko galiukai nuluzinejo unsure.gif Bet cheminis tikrai buvo gan stiprus padarytas, nes kai plaukai ataugo skirtumas buvo labai ryskus. Nauji plaukai ataugineja, o garbanos ne kiek neissileidzia. Tas buvo doh.gif
Veliau visi mano cheminiai buvo silpnesni ir reikedavo vos ne kasdien detis fiktojancis priemones, kad matytusi garbaneles, nes po nakties jos paprasciausiai issileisdavo. Ir dar vienas dalykas, kuris man labai nepatiko- du paskutinius kartus cheminio prie pat saknu isvis nesimate. Kodel?? Ar tai todel, kad dar puse plauku garbanavos (visai nedaug) jie ir susigarbanavo vel, o atauge ne?? Trumpai laike?Gal turejo prie saktu kaip nors ilgiau laikyti... Na,znz. Pas dvi skirtingas kirpejas dariaus, o rezultatas tas pats : labai mazai garbanuoti plaukuciai prie saknu, kurie jau po menesiu visai issileidzia. g.gif
Bet vistiek as noriu to cheminio.. smile.gif Nes paziuriu i savo senas nuotraukytes ir suprantu, kad garbanuoti plaukuciai man daug labiau tinka!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CarpeDiem: 28 rugsėjo 2009 - 01:43
sveikos smile.gif mano plaukai ilgi, iki pat subiniuko, tai dabar labai mąstau ar verta dėti cheminį, ar nesugadinsiu jų...
Koks būtų pats stambiausias? nes norėčiau stambių garbanų, o ką galėtumėte papasakoti apie dalinį, laikiną cheminį? smile.gif ar plaukai tuomet nespėja nuaugti?
Atsakyti
As labai daug metu norejau garbaneliu ir pagaliau padariau...Ir zinokit niekad daugiau nedarysiu...sugadinau plaukus ir dabar laukiu kol ataugs...pasisieke man su kirpeja sad.gif
Atsakyti
noriu ir as pasisakyti,
esu bandzius chemini, bet tai ne man
mano plaukai labai ploni ir sviesus
as dejausi headline, cia su wella produkcija, radau tik siauliuose, pazystama pasake, esu labai patenkinta,
kai einu i kirpykla pasikirpti galiuku, net kirpejos klausia ar cia tavo naturaliai garbanojasi,
kaip yra faina kad plaukai atrodo naturaliai o ne kad cheminis detas, isplovus galva jie nesusoka i garbanas kaip po cheminio, reikia jas paspaudyti, nu zodziu yra tokia procedura.
tai va jei kas domina, galiu duoti tel nr.
as jau ne viena karta dejausi, tikrai nenusivyliau
o ta kirpeja patars kokiems plaukams geriausia
Atsakyti
O kur Vilniuje daro headline? Jau beveik apsisprendžiau dėtis cheminį, tik noriu cheminio, kažkiek tausojančio plaukus. Nes kiek suprantu, kad ir koks cheminis bebūtų, vis tiek kažkiek pakenks. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolak @ 2009 10 09, 08:04)
noriu ir as pasisakyti,
esu bandzius chemini, bet tai ne man
mano plaukai labai ploni ir sviesus
as dejausi headline, cia su wella produkcija, radau tik siauliuose, pazystama pasake, esu labai patenkinta,
kai einu i kirpykla pasikirpti galiuku, net kirpejos klausia ar cia tavo naturaliai garbanojasi,
kaip yra faina kad plaukai atrodo naturaliai o ne kad cheminis detas, isplovus galva jie nesusoka i garbanas kaip po cheminio, reikia jas paspaudyti, nu zodziu yra tokia procedura.
tai va jei kas domina, galiu duoti tel nr.
as jau ne viena karta dejausi, tikrai nenusivyliau
o ta kirpeja patars kokiems plaukams geriausia

gundausi ir as cheminiam, kirpeja irgi minejo wella, atseit su zolelemis, plaukams nekenkia, bet mane labai nustebino, kai pasake jog is pradziu reiks padazyti, o tik po to darytis chemini, nors mano plaukai dazyti pries 3 savaites ir dar nedaug nuauge.. ar gali taip buti? g.gif
Atsakyti
gal susimaise... nes tikrai zinau, kad pirma cheminis, po to dazoma (mazdaug po 2 sav.) ax.gif
Atsakyti
LABA. JEI NENORI TAI IR NEDAZYK, GI NEBUTINA,
AS SI SAVAITGALI VARAU I SIAULIUS DARYTIS VEL HEADLINE,
IR UZSIRASIAU SRUOGELIU TAIP PAT DAZYMUI, TAI PAZIURESIM KA PIRMA PADARYS,
Atsakyti