Įkraunama...
Įkraunama...

Cheminis sušukavimas

QUOTE(Donalita @ 2012 07 23, 18:19)
Sveikos, merginos. Labai noriu vėl garbanėlių, tik nežinau, kaip šnekėti, ko prašyti pas kirpėją. Kai pirmą kartą padarė, tai liepė kiekvieną kartą naudoti putas ir gniaužyti plaukus, kad jie atrodytų garbanoti. Likau su suraukta nosim - aš panašiai atrodau nuėjus miegoti su šlapia galva. Tai gi aš atėjau, kad man plaukus sugarbiniuotų ir nereikėtų to daryti pačiai. Antras kartas irgi panašiai. O trečią kartą pasijutau priplota vietoj dar kirpyklos kėdėj sėdėdama. Išskalavo man galvą ir pradėjo džiovinti. "Tai jums dabar tiesius plaukus palikti? Aš dabar iššukuosiu, o susisuksit kai reikės". Nu bet moteriške, tai gi aš GARBANŲ pas tamstą atėjau.Tai kas čia per cheminis, kad jį paprastai su šukom ir fenu ištiesint galima. Ar aš čia ko visai nesuprantu. Mano plaukai iki juostos, ploni ir linkę trupučiuką pasibanguoti. Šį kartą net nuotraukų pasirinkau, ko norėčiau
http://s017.radikal....a1611b53cb2.jpg
http://s017.radikal....b5b24dd38ae.jpg
http://i037.radikal....feabd1eaeae.jpg
Ar įmanoma tai padaryti kad bent jau mėnesį nereikėtų naudoti putų?

Jeigu pavyks išgauti nors vienoje nuotraukoje rodomą rezultatą-PRANEŠK, nes kai aš tokių norėjau, tai man pasakė, kad tai neįmanoma ir galimi variantai yra tik smulkus, spiralinis garbanojimas(nes kitaip nelaikys). O tai ką matai nuotraukose yra tikrai ne cheminis
Atsakyti
QUOTE(vyturys @ 2012 09 06, 07:00)
Jeigu pavyks išgauti nors vienoje nuotraukoje rodomą rezultatą-PRANEŠK, nes kai aš tokių norėjau, tai man pasakė, kad tai neįmanoma ir galimi variantai yra tik smulkus, spiralinis garbanojimas(nes kitaip nelaikys). O tai ką matai nuotraukose yra tikrai ne cheminis

Aš neskiriu, cheminis ar ne smile.gif Tik deja palaidojau viltį cheminį susidėt. Vienam salone man nukirpo keletą plaukų beveik per visą ilgį ir įdėjo juos į tą cheminį reikalą. Po dešimties minučių ištraukė ir sako: "Žiūrėk, kokie tavo plaukai minkšti ir tąsūs. Mes nesiimsim tau cheminio dėti, nes jis ištįs, o tu liksi nepatenkinta". Pačiupinėjau, akurat plaukai linkę temptis. Gal dėl to ir buvau nepatenkinta pirmus kartus.
Jau prisipirkau paraloninių plaukų suktukų ir yutube prisižiūrėjau, kokias nuostabias garbanas galima gauti susukus plaukus su kojinėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2012 09 06, 17:33)
Jau prisipirkau paraloninių plaukų suktukų ir yutube prisižiūrėjau, kokias nuostabias garbanas galima gauti susukus plaukus su kojinėm biggrin.gif

as zinok ir noriu garbanu, o su cheminiu bijau sugadyt arba bijau tokio rezultato kaip tau padare, todel darau su paroloniais bigudukais arba kojinemis, i mazus kuodukus dar susisuku, arba eglutes kelias susipinu. Ir rezultatas geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2012 07 23, 18:19)
Sveikos, merginos. Labai noriu vėl garbanėlių, tik nežinau, kaip šnekėti, ko prašyti pas kirpėją. Kai pirmą kartą padarė, tai liepė kiekvieną kartą naudoti putas ir gniaužyti plaukus, kad jie atrodytų garbanoti. Likau su suraukta nosim - aš panašiai atrodau nuėjus miegoti su šlapia galva. Tai gi aš atėjau, kad man plaukus sugarbiniuotų ir nereikėtų to daryti pačiai. Antras kartas irgi panašiai. O trečią kartą pasijutau priplota vietoj dar kirpyklos kėdėj sėdėdama. Išskalavo man galvą ir pradėjo džiovinti. "Tai jums dabar tiesius plaukus palikti? Aš dabar iššukuosiu, o susisuksit kai reikės". Nu bet moteriške, tai gi aš GARBANŲ pas tamstą atėjau.Tai kas čia per cheminis, kad jį paprastai su šukom ir fenu ištiesint galima. Ar aš čia ko visai nesuprantu. Mano plaukai iki juostos, ploni ir linkę trupučiuką pasibanguoti. Šį kartą net nuotraukų pasirinkau, ko norėčiau
http://s017.radikal....a1611b53cb2.jpg
http://s017.radikal....b5b24dd38ae.jpg
http://i037.radikal....feabd1eaeae.jpg
Ar įmanoma tai padaryti kad bent jau mėnesį nereikėtų naudoti putų?

Nuotraukose ne cheminis.PAti turejau susidejusi pries pusantru metu.Jei nori rezultato kaip nuotraukoje ar bent jau kazko panasaus,susidejus chemini juos paskui isplovus susisukt ,kad ir ant poroloniniu biguduku ,palaikai pora valandu,isleidi ir vaiksciosi garbanota iki kito galvos plovimo mirksiukas.gif Bent jau mano plaukams tai buvo tik tokia iseitis.
Atsakyti
Aš tai nusivyliau antru cheminiu.Buvau pirmą susidėjus,plaukai garbanoti buvo tik pirmą dieną,tada banguoti buvo,per 1,5mėn.išsitiesino maždaug.Praėjus beveik 3 mėn.po pirmo cheminio dariausi antrą.Efektas 0.Plaukai tik pasišiaušę.Kirpėja gera,dirba su gerom priemonėm.Bėda turbūt mano plauke.Jis yra ŽIAURIAI tiesus.Jokie sugarbanojimai be chemikalų ir poros val neišlaiko...dabar kokius metus nesidėsiu tikrai..nors taip patiko banguoti plaukai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 09 08, 16:56)
Aš tai nusivyliau antru cheminiu.Buvau pirmą susidėjus,plaukai garbanoti buvo tik pirmą dieną,tada banguoti buvo,per 1,5mėn.išsitiesino maždaug.Praėjus beveik 3 mėn.po pirmo cheminio dariausi antrą.Efektas 0.Plaukai tik pasišiaušę.Kirpėja gera,dirba su gerom priemonėm.Bėda turbūt mano plauke.Jis yra ŽIAURIAI tiesus.Jokie sugarbanojimai be chemikalų ir poros val neišlaiko...dabar kokius metus nesidėsiu tikrai..nors taip patiko banguoti plaukai sad.gif

Mano plaukai tokie pat - labai tiesus ir jokios garbanos, kad ir kiek lako uzpurkst, nesilaiko ilgiau 4 valandu. Tai kirpeja atsisake man daryti chemini, nes pasak jos tai tik plauku gadinimas butu.
Atsakyti
Sumąsčiau ir aš susidėti cheminį. Esu turėjus du kartus ir abu kartus labai patiko.
Ieškausi dabar daugiau info, kas ir kaip atlieka, kokios kainos ir pan.
Mano plaukai ilgi, tiesūs, vienam grožio salone jau atsisakė dėti cheminį.
Atsakyti
Sveikos, turėjau 4 cheminius ir buvo tik vienas nepavykes.. o taip tai atrode labai naturaliai.. grazios grabanos buvo.. visi klausdavo ar cia naturaliai jie garbanojasi taip ar as jiems kazka darau. man dejo su stambiais suktukais, ir rezultatas labai tenkino smile.gif dabar jau nebededu cheminio, nes po tu 4 kartu nusprendziau leist pailset plaukams smile.gif vistik chemija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrytė_: 09 rugsėjo 2012 - 15:07
sandrytė_, ar galetum ideti kokia savo plauku nuotrauka kaip atrode cheminis kai buvo susukta su dideliais suktukais?

As irgi esu dariusi chemini du ar tris kartus, jau nepamenu senokai buvo. Nors man visai patiko, bet plaukus pasausino, nelabai ir priziurejau gal, tai nustojau. Dabar plaukai visiskai atsigavo, o ir prieziuros skiriu daug daugiau. Brandinu minti vel susisukti, taciau pamenu, jog anksciau turedavau spirales, del glamzymo dziovinant jos nebudavo tvarkingos, o man noretusi labiau STAMBIU bangu. Zinau, kad tokias garbanas butu galima isgauti jau chemiskai paveiktus plaukus sukant ant stambiu suktuku, bet as tai galiu daryti ir su savo naturaliais plaukais, tik lako reiktu, bet tiek terliotis taip nesinori...
Atsakyti
QUOTE(Steisi @ 2012 09 10, 18:26)
sandrytė_, ar galetum ideti kokia savo plauku nuotrauka kaip atrode cheminis kai buvo susukta su dideliais suktukais?

As irgi esu dariusi chemini du ar tris kartus, jau nepamenu senokai buvo. Nors man visai patiko, bet plaukus pasausino, nelabai ir priziurejau gal, tai nustojau. Dabar plaukai visiskai atsigavo, o ir prieziuros skiriu daug daugiau. Brandinu minti vel susisukti, taciau pamenu, jog anksciau turedavau spirales, del glamzymo dziovinant jos nebudavo tvarkingos, o man noretusi labiau STAMBIU bangu. Zinau, kad tokias garbanas butu galima isgauti jau chemiskai paveiktus plaukus sukant ant stambiu suktuku, bet as tai galiu daryti ir su savo naturaliais plaukais, tik lako reiktu, bet tiek terliotis taip nesinori...

rastelk savo pasta, atmesiu kokia foto, nes naujoke cia, tai dar nelabai moku cia ikelt foto smile.gif as tai kai turejau cheminius, tai nieko ypatingai jiems nedariau.. issiplaudavau makaule ir vejeliu dziovindavau. o paskui ar laku, ar zele ir rankom pamaigydavau, ir man puikiausiai jie atrodydavo smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš visai neseniai buvau susidėjusi Goldwell Texturizer trumpalaikį garbanojimą, kuris laikosi tris mėnesius, man vos susigarbanojo ir išsileido po savaitės visiškai. Dabar plaukai visiškai tiesūs. Gal yra bandžiusiu, kurioms laikėsi tuos žadėtus tris mėnesius?
Atsakyti
QUOTE(eltruta @ 2012 09 20, 21:06)
Sveikos,

Aš visai neseniai buvau susidėjusi Goldwell Texturizer trumpalaikį garbanojimą, kuris laikosi tris mėnesius, man vos susigarbanojo ir išsileido po savaitės visiškai. Dabar plaukai visiškai tiesūs. Gal yra bandžiusiu, kurioms laikėsi tuos žadėtus tris mėnesius?

as pernai metais ta dalyka dariau ir man iki siolei neissileidzia.. taip tikejausi kad tai bus iki 2 men, o dar ir dabar pasibangave, bet ne garbanos, o tiesiog tokie.. o plaukai mano labai stori ir ju daug, sunkus.
Atsakyti